Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(raar @ 2012 01 04, 23:59)
Salotinė duoninė geresnė dėžutė daikčiukams susidėti, nei duonai laikyti hihihi.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2012 01 06, 17:59)

na o pas mane viskas normaliai laikosi. duona isbuna ir savaite bet neprisiperku tiek akd stovetu pora savaiciu ir pradetu pelyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2012 01 06, 17:21)
na o pas mane viskas normaliai laikosi. duona isbuna ir savaite bet neprisiperku tiek akd stovetu pora savaiciu ir pradetu pelyt  ax.gif

Pas mane irgi laikosi puikiai 4u.gif Bet man gerai laikėsi ir BreadSmart duoninėje - nes mūsų daug doh.gif - duona neužsilaiko ir sausa pas mus 4u.gif
Man ta salotinė duoninė patiko labiau, nes iš jos lengviau išvalyti trupinius. BreadSmart aš turėdavau net išsiardyti, kad išvalyti normaliai doh.gif
Aš ją naudoju apverstą - duoną dedu ant dangčio ir uždedu gilųjų dubenį smile.gif Vaikai nešasi visą duoninę ant stalo - mažiau trupinių namie thumbup.gif
Į žąliąją lengvai telpa 5,7 l UltraPro keptas duonos kepalas 4u.gif Kadangi duoną aš kepu tokios formoj - tai man super duper žaliosios dydis thumbup.gif . O į BreadSmart man netilpdavo schmoll.gif

Mano draugė irgi turi žalią duoninę, ji irgi kepa didelį kepalą 5,7 l UltraPro. Bet pas ją pelyja, gal dėl to, kad namas mūrinis. Tai ji sugalvojo išeitį: porą dienų po iškepimo laiko duoninę ant spintelės, vėliau - kol suvalgo - šaldytuve su visa duonine. Ir pas ją puikiai telpa tarp lentynų - taip kaip specialiai vieta duoninei šaldytuve cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 06, 18:33)
Pas mane irgi laikosi puikiai  4u.gif  Bet man gerai laikėsi ir BreadSmart duoninėje - nes mūsų daug  doh.gif - duona neužsilaiko ir sausa pas mus  4u.gif
Man ta salotinė duoninė patiko labiau, nes iš jos lengviau išvalyti trupinius. BreadSmart aš turėdavau net išsiardyti, kad išvalyti normaliai  doh.gif
Aš ją naudoju apverstą - duoną dedu ant dangčio ir uždedu gilųjų dubenį smile.gif Vaikai nešasi visą duoninę ant stalo - mažiau trupinių namie  thumbup.gif
Į žąliąją lengvai telpa 5,7 l UltraPro keptas duonos kepalas  4u.gif  Kadangi duoną aš kepu tokios formoj - tai man super duper žaliosios dydis  thumbup.gif .  O į BreadSmart man netilpdavo  schmoll.gif

Mano draugė irgi turi žalią duoninę, ji irgi kepa didelį kepalą 5,7 l UltraPro. Bet pas ją pelyja, gal dėl to, kad namas mūrinis. Tai ji sugalvojo išeitį: porą dienų po iškepimo  laiko duoninę ant spintelės, vėliau - kol suvalgo - šaldytuve su visa duonine. Ir pas ją puikiai telpa tarp lentynų - taip kaip specialiai vieta duoninei šaldytuve  cool.gif

Nu nelabai vietoj bet gal pasidalintum duonos receptu kurios kepi ultra pro inde. Aciu but dydelis
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2012 01 06, 19:10)
Nu nelabai vietoj bet gal pasidalintum duonos receptu kurios kepi ultra pro inde. Aciu but dydelis

4u.gif UltraPro kepu tokią, kaip ir paprastoj skardelėj 4u.gif , tik UltraPro keptos būna plonesnė pluta thumbup.gif - man tokia plona labai patinka wub.gif
Kepu neuždengtą 4u.gif
O receptas mano toks, pats tas 5,7 l UltraPro 4u.gif :

MANO DUONA
Imame 2 kg miltų (apie 700 g ruginių, 1160 g kvietinių).
Į didelį dubenį dedame 140 g salyklo, 160 g kvietinių miltų (iš tų 1160 g), 1 saują kmynų, 2 šaukštus cukraus, 1 šaukštą druskos. Šituos produktus užplikome verdančiu (1,7 litro) vandeniu., išmaišome ir paliekame atvėsti. Į šiltą, bet ne karštą masę sudedame raugą, išmaišome, uždengiame ir paliekame vienai parai rūgti.
Po paros įdedame 250 ml cukraus, išmaišome ir nupilame apie 200 g raugo kitam kepimui (šis atidėtas raugas gali būti laikomas šaldytuve apie mėnesį). Tada sukratome likusius miltus, galima, jei patinka įdėti saulėgrąžų, moliūgų sėkl) ir užminkome tešlą. Sudedame į riebalais pateptą kepimo skardą, šlapiomis rankomis sulyginame paviršių, padarom įspaudas (kad būtų gražiau ir nesusprogtų). Paliekame kad iškiltų 4-5 val.

Kepame iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie dvi valandas 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 06 sausio 2012 - 19:22
QUOTE(Tigrine* @ 2012 01 03, 04:00)
Visiškai pritariu! drinks_cheers.gif  Man irgi ta naujoji spaudyklė nepakeičiama thumbup.gif, labai greita viskas su ja vyksta, gerai išspaudžia ir plovimo nedaug! rolleyes.gif Telpa normalaus dydžio citrinos (ne tos didžiulės, kurių taip pat, kaip ir davija, nemėgstu). Jei reikia tik mažesnės dalies citrinos, kartais atpjaunu tik storesnę riekelę ir ją išspaudžiu. mirksiukas.gif

del sios citrinu spaudykles ir as pritariu kad bigsmile.gif liuks daiktas ,viena karta spaudziau su ja ir dideles citrinas ,bet nieko truputi pasukinejau pradzioje citrina o poto kai prasispaude tai gerai spaude. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 06, 21:22)

MANO DUONA
Į šiltą, bet ne karštą masę sudedame raugą, išmaišome, uždengiame ir paliekame vienai parai rūgti.

Aciu labai uz recepta o dabar idomu is kur raugas blush2.gif ar gavai arpati dareisi g.gif oi as inda turiu tik 3.5 tai reikia puse normos kept arba i du indus det
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2012 01 07, 21:10)
Aciu labai uz recepta o dabar idomu is kur raugas  blush2.gif ar gavai arpati dareisi  g.gif  oi as inda turiu tik  3.5 tai reikia puse normos kept arba i du indus det

Gavau 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri jau isbandeti si puodeli mikrobangei.
gavom uz aktyvuma ir nezinau ar sau pasilikti ar ne g.gif
sakau su jumis pasitarsiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2012 01 08, 15:04)

Kazkaip galvoju, kad nelabai kam daug ji bandyt teks blush2.gif verysad.gif

As jo labai labai laukiu, kada pasirodys prekyboj.....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 01 08, 15:37)
Kazkaip galvoju, kad nelabai kam daug ji bandyt teks blush2.gif  verysad.gif

As jo labai labai laukiu, kada pasirodys prekyboj.....

Bijau sumeluoti, bet lyg vasaryje sake jau bus prekyboje
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2012 01 08, 14:04)
gavom uz aktyvuma ir nezinau ar sau pasilikti ar ne g.gif
sakau su jumis pasitarsiu

user posted image

Jau kaip as noreciau jo verysad.gif
Atsakyti