Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(diasaja @ 2012 01 01, 14:23)
*puikus gaminys thumbup.gif dažniausiai naudoju mielinei tešlai gaminti ir kokteiliams.Vyresnėlis sūnus dažnai juo naudojasi gamindamas pieno ir braškių tyrės kokteilį.

o apie kokį greitkatį kalbate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2012 01 02, 13:29)
o apie kokį greitkatį kalbate?  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
aciu uz pagalba 4u.gif
dar klausimukas citrinu spaudykle ar verta demesio? ta tokia su dviem rankenelem kurias suspausti reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2012 01 02, 15:20)
aciu uz pagalba  4u.gif
dar klausimukas citrinu spaudykle ar verta demesio? ta tokia su dviem rankenelem kurias suspausti reikia?  blush2.gif

Labai sausai išspaudžia ši spaudyklė, tik trūkumas tas, kad didesnės citrinos netelpa. Telpa tokio dydžio, kaip žalios Laimo citrinukės ir mandarinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 02, 15:22)
Labai sausai išspaudžia ši spaudyklė, tik trūkumas tas, kad didesnės citrinos netelpa. Telpa tokio dydžio, kaip žalios Laimo citrinukės ir mandarinai  4u.gif

supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
dar apie T bar rinkinuka noreciau isgirsti atsiliepimu, ar naudojate? kokio mazdaug dydzio gaunasi tie javinukai? ax.gif
Atsakyti
Labukas, su Naujais Metais visas!!! 000059.gif

QUOTE(lilget @ 2012 01 02, 12:16)
O as apsieiciau ir be greitkracio, nelabai jis man pasiteisino  blush2.gif

Ir pas mane greitkratis visiskai nenaudojamas schmoll.gif as galiu apsieiti ir be jo.
Mano seimyna blynu nevalgo, tai jei i metus karta juos gaminu tai greitkratis man tikrai per mazas pvz.kokiu lietiniu blynu teslai. Grietinele gaminu specialiame inde (speedeShefe), arba plaku su ranka (nes turiu spec.recepta), jokiu "beiliu" kokteiliu su juo nedarau, tai pas mane greitkratis kartais atitinka gertuveles funkcija arba kokiu padazu likuciams supilti, daugiau niekam doh.gif
net kaip mierkos jos nenaudoju, man patogesnis ir mano mylimiausias mazasis kur buvo kataloge seniau B-t-B matavimo asotelis, ji Dievinu ir nepaleidziu is ranku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Florexile @ 2012 01 02, 14:20)
aciu uz pagalba  4u.gif
dar klausimukas citrinu spaudykle ar verta demesio? ta tokia su dviem rankenelem kurias suspausti reikia?  blush2.gif

Patariu isigyti katalogine B-t-B sulciaspaude, kuri kainuoja tik 24lt, ir isspaudzia citrinos sultis taip, kad lieka tik zievele. Man ji nepamainoma, mano draugai ir pazystami kurie nors karta pamate kaip su ja spaudziu citrinos sultis liepe ta pacia akimirka ja nupirkti, o ta su dviem rankenom tikrai neverta tokiu pinigu, nes telpa tik limetes i ja ir taip neisspaudzia kaip B-t-B. Beto dar nuemus virsu liks tik tarkute su kuria galesite patarkuoti ir zieveles, ir sokolado ar seip kokio prieskonio. Man ji superine.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 01 02, 17:17)

Patariu isigyti katalogine B-t-B sulciaspaude, kuri kainuoja tik 24lt, ir isspaudzia citrinos sultis taip, kad lieka tik zievele. Man ji nepamainoma, mano draugai ir pazystami kurie nors karta pamate kaip su ja spaudziu citrinos sultis liepe ta pacia akimirka ja nupirkti, o ta su dviem rankenom tikrai neverta tokiu pinigu, nes telpa tik limetes i ja ir taip neisspaudzia kaip B-t-B. Beto dar nuemus virsu liks tik tarkute su kuria galesite patarkuoti ir zieveles, ir sokolado ar seip kokio prieskonio. Man ji superine.

o kaip ji atrodo ? bigsmile.gif
Atsakyti
O man ta naujoji prabangioji citrusu spaudykle - geris thumbup.gif as ja labai dziaugiuos! ir tikrai nesutinku, kad telpa tik laimai, as visad perku normalaus dydzio citrinas, kurias spaudzia be problemu... O tu didziuju neperku niekad... Katalogine ir patinka, bet tada jau turi turet maza BTB dubenuka, ant ko ja uzsidet ir tada plovimo buna daugiau mirksiukas.gif

Tbar rinkinio as dar kazkaip neisbandzius blush2.gif manau, kas gamina javainius tai tikrai geras daikciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2012 01 02, 17:40)
o kaip ji atrodo ?  bigsmile.gif

Foto radau ir pasiskolinau internete:
va taip moduliuojasi ant visu kitu tw gaminiu:
user posted image
va taip galite tiesiai i bliuda tarkuoti:
user posted image
dabartines spalvos kataloge va tokios:
user posted image
Papildyta:
Va taip nusiima ir lieka tarkute:
user posted image
dar yra dvi padetis, galite ideti sulciaspaude taip,kad sonuose liktu mazesnes skylutes (taip kaip parodyta foto toj visruje ne sitoj paskutinej) tada nepatenka i isspaustas sultis kauliukai ir minkstimas, arba galite padaryti kad liktu didesnes skylutes tada ikrenta ir minkstimas i induka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 02 sausio 2012 - 18:24
QUOTE(davija @ 2012 01 02, 18:16)
O man ta naujoji prabangioji citrusu spaudykle - geris thumbup.gif as ja labai dziaugiuos! ir tikrai nesutinku, kad telpa tik laimai, as visad perku normalaus dydzio citrinas, kurias spaudzia be problemu... O tu didziuju neperku niekad...

Visiškai pritariu! drinks_cheers.gif Man irgi ta naujoji spaudyklė nepakeičiama thumbup.gif, labai greita viskas su ja vyksta, gerai išspaudžia ir plovimo nedaug! rolleyes.gif Telpa normalaus dydžio citrinos (ne tos didžiulės, kurių taip pat, kaip ir davija, nemėgstu). Jei reikia tik mažesnės dalies citrinos, kartais atpjaunu tik storesnę riekelę ir ją išspaudžiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 01 02, 13:56)

O tai kiek mielinės tešlos jame galima sumaišyti? unsure.gif Ar Jūs maišote tokiais mažais kiekiais?
Atsakyti