Labukas, su Naujais Metais visas!!!
QUOTE(lilget @ 2012 01 02, 12:16)
O as apsieiciau ir be greitkracio, nelabai jis man pasiteisino
Ir pas mane greitkratis visiskai nenaudojamas

as galiu apsieiti ir be jo.
Mano seimyna blynu nevalgo, tai jei i metus karta juos gaminu tai greitkratis man tikrai per mazas pvz.kokiu lietiniu blynu teslai. Grietinele gaminu specialiame inde (speedeShefe), arba plaku su ranka (nes turiu spec.recepta), jokiu "beiliu" kokteiliu su juo nedarau, tai pas mane greitkratis kartais atitinka gertuveles funkcija arba kokiu padazu likuciams supilti, daugiau niekam
net kaip mierkos jos nenaudoju, man patogesnis ir mano mylimiausias mazasis kur buvo kataloge seniau B-t-B matavimo asotelis, ji Dievinu ir nepaleidziu is ranku
Papildyta:
QUOTE(Florexile @ 2012 01 02, 14:20)
aciu uz pagalba
dar klausimukas citrinu spaudykle ar verta demesio? ta tokia su dviem rankenelem kurias suspausti reikia?
Patariu isigyti katalogine B-t-B sulciaspaude, kuri kainuoja tik 24lt, ir isspaudzia citrinos sultis taip, kad lieka tik zievele. Man ji nepamainoma, mano draugai ir pazystami kurie nors karta pamate kaip su ja spaudziu citrinos sultis liepe ta pacia akimirka ja nupirkti, o ta su dviem rankenom tikrai neverta tokiu pinigu, nes telpa tik limetes i ja ir taip neisspaudzia kaip B-t-B. Beto dar nuemus virsu liks tik tarkute su kuria galesite patarkuoti ir zieveles, ir sokolado ar seip kokio prieskonio. Man ji superine.