Merginos,na kurios platina gal prisimins. Kažkada buvo toks stačiakampis indas su spygliukais,mėsai kratyti ar kažkam panašei
na turiu jau gal kokius 4m. ir nei karto nenaudotas. Ar dar kas turi ir kur naudojate
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 09, 12:32)
Merginos,na kurios platina gal prisimins. Kažkada buvo toks stačiakampis indas su spygliukais,mėsai kratyti ar kažkam panašei
na turiu jau gal kokius 4m. ir nei karto nenaudotas. Ar dar kas turi ir kur naudojate 
Visas mesytes ar didesne zuvi jame marinuoju. Man jis labai patinka, gailiuosi, kad ir mazesnio nepasiemiau
QUOTE(laurindre @ 2011 11 09, 14:24)
Visas mesytes ar didesne zuvi jame marinuoju. Man jis labai patinka, gailiuosi, kad ir mazesnio nepasiemiau 
O mano virtuvėj kažkaip jis irgi nepritapo
Kažkaip man šašlykai geriau tame inde su dygliukais neišsimarinuoja geriau nei paprastam
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 09, 11:32)
Turiu ir maza ir dideli. Mano vyro patys megstamiausi TW gaminiai. marinuojam juose mesa.
O pas mane jis ir kažko nepritapęs
nei karto nebuvo poreikio juo pasinaudoti
Man kaip tik patinka, kad jis kvadratinis. Kompaktiskiau saldytuve telpa. Tie dygliukai tai man buve, nebuve. Bet kokia zuvi didesne ar mesos smota didesni, man tikrai patogiau jame marinuoti.
Gali ir apbersti, marinatas pasiskirsto kitaip.
Pritariu laurindrei
man ir tie spygliukai buve nebuve, jis tiesiog labai patogus saldytuve: as pamusu ar tik siaip beleka pamarinuoju ir i ta dezute toliau i saldytuva
Vat jau i kelione kai vezuos ka jama pamarinavus, tai jau idedu i maisiuka, nes jis pas mane nera sandarus....
QUOTE(lilget @ 2011 11 08, 21:52)
O daugiau nuomoniu apie sluostes nebus
Man idomu kaip jos lyginant su Norwex, nes girdejau ivairiu atsiliepimu, kad vienos uz kitas geresnes 
Norwex geresnis bent jau man. visu rusiu.
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 09, 11:32)
Oi, as tai turiu si inda ir labai juo dziaugiuosi
PAGALIAU
Suvalkietė
ilgai laukė ir sulaukė silikoniniam padėkliukui nuolaidos.
48-50 sav. Silikoninis padėkliukas kalėdiniams kūčiukams ir meduoliukams kepti tik 69 Lt vietoj 88 Lt.

48-50 sav. Silikoninis padėkliukas kalėdiniams kūčiukams ir meduoliukams kepti tik 69 Lt vietoj 88 Lt.