Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Merginos,na kurios platina gal prisimins. Kažkada buvo toks stačiakampis indas su spygliukais,mėsai kratyti ar kažkam panašei blush2.gif na turiu jau gal kokius 4m. ir nei karto nenaudotas. Ar dar kas turi ir kur naudojate g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 09 lapkričio 2011 - 11:33
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 09, 12:32)
Merginos,na kurios platina gal prisimins. Kažkada buvo toks stačiakampis indas su spygliukais,mėsai kratyti ar kažkam panašei  blush2.gif  na turiu jau gal kokius 4m. ir nei karto nenaudotas. Ar dar kas turi ir kur naudojate  g.gif

Visas mesytes ar didesne zuvi jame marinuoju. Man jis labai patinka, gailiuosi, kad ir mazesnio nepasiemiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 11 09, 14:24)
Visas mesytes ar didesne zuvi jame marinuoju. Man jis labai patinka, gailiuosi, kad ir mazesnio nepasiemiau doh.gif

O mano virtuvėj kažkaip jis irgi nepritapo doh.gif Man dubenyse patogiau marinuoti rolleyes.gif
Kažkaip man šašlykai geriau tame inde su dygliukais neišsimarinuoja geriau nei paprastam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 09 lapkričio 2011 - 13:27
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 09, 11:32)
Merginos,na kurios platina gal prisimins. Kažkada buvo toks stačiakampis indas su spygliukais,mėsai kratyti ar kažkam panašei  blush2.gif  na turiu jau gal kokius 4m. ir nei karto nenaudotas. Ar dar kas turi ir kur naudojate  g.gif

Turiu ir maza ir dideli. Mano vyro patys megstamiausi TW gaminiai. marinuojam juose mesa.
Atsakyti
O pas mane jis ir kažko nepritapęs g.gif nei karto nebuvo poreikio juo pasinaudoti rolleyes.gif
Atsakyti
Man kaip tik patinka, kad jis kvadratinis. Kompaktiskiau saldytuve telpa. Tie dygliukai tai man buve, nebuve. Bet kokia zuvi didesne ar mesos smota didesni, man tikrai patogiau jame marinuoti. thumbup.gif Gali ir apbersti, marinatas pasiskirsto kitaip.
Atsakyti
Pritariu laurindrei thumbup.gif drinks_cheers.gif man ir tie spygliukai buve nebuve, jis tiesiog labai patogus saldytuve: as pamusu ar tik siaip beleka pamarinuoju ir i ta dezute toliau i saldytuva thumbup.gif Vat jau i kelione kai vezuos ka jama pamarinavus, tai jau idedu i maisiuka, nes jis pas mane nera sandarus....
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 11 08, 21:52)
O daugiau nuomoniu apie sluostes nebus  ax.gif  Man idomu kaip jos lyginant su Norwex, nes girdejau ivairiu atsiliepimu, kad vienos uz kitas geresnes  ax.gif

Norwex geresnis bent jau man. visu rusiu.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 09, 11:32)

Oi, as tai turiu si inda ir labai juo dziaugiuosi thumbup.gif man jis pirmiausia nepakartojamas todel,kad kvadratinis (daug kompaktiskiau susideda maistas, talpiau ir t.t.), marinuoju jame viska! O man ir tie dygliukai patinka, nes jie leidzia mesai "kvepuoti" jei kartais per ilgai uzlaikote, niekada nepridus ir nepermirks marinate, man tai 100% pasiteisino, as ir seip ka iskepta tame inde laikau, super man jis!
Atsakyti
PAGALIAU bigsmile.gif Suvalkietė blush2.gif ilgai laukė ir sulaukė silikoniniam padėkliukui nuolaidos.
48-50 sav. Silikoninis padėkliukas kalėdiniams kūčiukams ir meduoliukams kepti tik 69 Lt vietoj 88 Lt.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 11 10, 20:52)
PAGALIAU bigsmile.gif Suvalkietė blush2.gif  ilgai laukė ir sulaukė silikoniniam padėkliukui

SUPERINE naujiena clap.gif
Atsakyti
ir vel atsiranda Apvali silikoninė forma princesė tik 114 Lt Joje puikiai iškepsite pyragus, apkepus, kūgelius... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti