Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Kepant visose silikono formose ir ant padekliuko reikalinga jiems ypatinga prieziura smile.gif
- kai nusiperkate silikonine forma perskaitykite instrukcija kaip naudotis arba paprasykite demonstruotojos aprasymo yra labai issami instrukcija;
- pries kiekviena kepima ir po kepimo privaloma labai gerai nuplauti, nes silikonas traukia labai dulkes;
- nenuplovus gerai kur liko dulkes ar riebalai gali pradeti juoduoti, arba atsirasti taskelia, tai nenuplauti riebalai, o po ilgesnio laiko tos vietos net pradeda skylyneti;
- jei raitosi gali buti kad kepate aukstoje temperaturoje;
-pajuoduoti taip pat gali nuo aukstos temperaturos.
Padarykite eksperimenta, nuplaukite silikonine forma ar jei turite silikonine mentele su vandeniu ir tuoj nusluostykite su sluoste, pastebesite kad ji bus ne slidi o apkibusi, siukau formas nuplovus nudziovinti, nesluostant ir neplauti su feiriais.

As turiu silikonines formas tupperware 5 metai, spalvos pakolkas dar nepakeite. thumbup.gif Padekliukus turiu du, dar kartais ant ju kocioju tesla.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 11 lapkričio 2011 - 20:17
velnias kaip gaila, kad taip nepriziurejau tosilikoninio takelio verysad.gif
Atsakyti
Pritariu rapolui drinks_cheers.gif mano Princesė ir puikios išvaizdos ir niekada nešluostau o leidžiu nudžiūti,nes ant mentelės pastebėjau jei nušluostai dulkės pasilieka 4u.gif
Atsakyti
Silikoninis paklotelis vienom skardom buna truputi per mazas, o kitom - per didelis...

As ir pasakysiu, kad ju reikia 2 biggrin.gif drinks_cheers.gif As ne tai, kad abi skardas kepu iskarto, bet kai viena kepa, ant kitas pakloteli toliau ktaunu ir ruosiu kepimui....
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 11, 23:00)
Pritariu rapolui  drinks_cheers.gif  mano Princesė ir puikios išvaizdos ir niekada nešluostau o leidžiu nudžiūti,nes ant mentelės pastebėjau jei nušluostai dulkės pasilieka  4u.gif

kodel manes niekas neapsviete ir del to, kad sluostyt negalima ir del kitu dalyku doh.gif
Puiku , kad uzvedem tema, naujai isigyjusioms bus geri patarimai kaip ja saugot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 11 11, 17:30)
Bet va, noriu paklaust, tos kurios daug kepa ar jums kilimelis nepakeite spalvos kai kuriose vietose, na as gal kita karta neisploviau iskart, tarkim yra buve palikau ir gal del to lyg patamsavimai ar niekam taip nera   blush2.gif

Man yra tose vietose kur esu priberusi prieskoniu ir nenuvaliusi ju idejau i orkaite ir kepiau, tuomet patamsejo tose vietose lyg padeges silikonas butu, bet cia sake taip reaguoja nuo prieskoniu g.gif ypac nuo raudonos paprikos doh.gif pas mane plemuota keksiuku forma, nes joje ne keksiukus kepu, o visokius kiausus su kumpiu tai prieskoniu ten uzvarau vos ne 10 rusiu biggrin.gif bet nuo to prasciau nekepa , man nemaiso irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 11 11, 19:33)
O garbanojasi ir man kartais, tik nezinau, kodel g.gif

man viena karta pasigarbanojo kai orkaite labai karsta buvo ir mazai buvo uzdengtos vietos kepamais "daiktais" , na ta prasme tuscios vietos kur buvo ten ir pasilankste, as pagalvojau kad i per karsta orkaite idejau ir ant nelygaus pavirsiaus, sumasciau ant groteliu uzdeti silikona o ne ant blekos g.gif daugiau niekada nebuvo pasigarbanoja, nes visada kepu itiesusi blekuteje padekliuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 11 11, 19:33)
Man pajuodo karta kai sukepinau, tiesiog sudeginau sausainius, tai tose vietose tamsesnis liko, sausainiu formos dydzio. Ir dar per daug karstoje orkaiteje (ne mano, svetimoje )vienoje vietoje patamsejo. Gaila, aisku, bet ka jau padarysi. O garbanojasi ir man kartais, tik nezinau, kodel g.gif

Taip ir man taip buvo, todel rekomenduoja viska kepti siek tiek ant mazesnes temperaturos nei nurodyta gamintojo, nes liepia dar ivertinti tai, kad pvz. orkaite iskaista iki 200, o padeges sausainis dar karstesnis, tai grynai toje vietoje silikonui gaunasi didesne temperatura nei leidziama ir jis pajuosta toj vietoj, tarsi padega silikonas g.gif taip girdejau per susirinkima g.gif
Papildyta:
QUOTE(rapolas @ 2011 11 11, 20:09)

Visada skaitau pasisakymus nuo pradziu, kuriu neskaiciau , kai daug "pasisakiau", pamaciau rapolo "instrukcija" viskas taip kaip ir sakiau lotuliukas.gif tik patvirtinau tiesa savo patirtim biggrin.gif
as tai ta pukavimasi pastebejau ant sil.padekliuko, todel jo niekada nesluostau su ransluosteliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 11 lapkričio 2011 - 22:58
QUOTE(davija @ 2011 11 11, 22:15)
kai viena kepa, ant kitas pakloteli toliau ktaunu ir ruosiu kepimui....

BŪTENT thumbup.gif Susitaupo laiko ir orkaitės nereikia ilgai kaitinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Noriu paklausti gal kas jau naudojote si vandens filtra filmukas apie ji ?
Man labai idomu kur tos granules imti pakeitimui? g.gif Ir kokia ju kaina gali buti. Pats filtras dabar 135lt vietoj 179lt.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2011 11 12, 14:14)
Sveiki  4u.gif
Noriu paklausti gal kas jau naudojote si vandens filtra filmukas apie ji ?
Man labai idomu kur tos granules  imti pakeitimui?  g.gif  Ir kokia ju kaina gali buti. Pats filtras dabar 135lt vietoj 179lt.
ax.gif

Aš neturiu to filtro, bet lyg Davijai jis nelabai patiko g.gif Jei prisijungs, ji patvirtins pati smile.gif
Granulės kainuoja 29 Lt mėnesiui 4u.gif Man lyg brangoka, nebent jis stebuklingas smile.gif
Atsakyti
Pamirsau dar parasyti, g.gif kad kepant dujineje orkaiteje, niekomet silikoniniu formu nedekite ant groteliu, rekomenduoju tik i bleka, tai tarnaus taip pat ilgiau. smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar kociojimo takeliui buna kada nuolaidos ar neverta labai tiketis, nes atsirado ne vienas norintis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos tw gerbejos, norejau paklausti apie sausainiuku formeles kur ira aštuonios dabar pardavime ar teko jomis naudotis.Ačiu.
Atsakyti