QUOTE(lilget @ 2011 11 11, 17:30)
Bet va, noriu paklaust, tos kurios daug kepa ar jums kilimelis nepakeite spalvos kai kuriose vietose, na as gal kita karta neisploviau iskart, tarkim yra buve palikau ir gal del to lyg patamsavimai ar niekam taip nera
Man yra tose vietose kur esu priberusi prieskoniu ir nenuvaliusi ju idejau i orkaite ir kepiau, tuomet patamsejo tose vietose lyg padeges silikonas butu, bet cia sake taip reaguoja nuo prieskoniu

ypac nuo raudonos paprikos

pas mane plemuota keksiuku forma, nes joje ne keksiukus kepu, o visokius kiausus su kumpiu tai prieskoniu ten uzvarau vos ne 10 rusiu

bet nuo to prasciau nekepa , man nemaiso
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 11 11, 19:33)
O garbanojasi ir man kartais, tik nezinau, kodel
man viena karta pasigarbanojo kai orkaite labai karsta buvo ir mazai buvo uzdengtos vietos kepamais "daiktais" , na ta prasme tuscios vietos kur buvo ten ir pasilankste, as pagalvojau kad i per karsta orkaite idejau ir ant nelygaus pavirsiaus, sumasciau ant groteliu uzdeti silikona o ne ant blekos

daugiau niekada nebuvo pasigarbanoja, nes visada kepu itiesusi blekuteje padekliuka
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 11 11, 19:33)
Man pajuodo karta kai sukepinau, tiesiog sudeginau sausainius, tai tose vietose tamsesnis liko, sausainiu formos dydzio. Ir dar per daug karstoje orkaiteje (ne mano, svetimoje )vienoje vietoje patamsejo. Gaila, aisku, bet ka jau padarysi. O garbanojasi ir man kartais, tik nezinau, kodel
Taip ir man taip buvo, todel rekomenduoja viska kepti siek tiek ant mazesnes temperaturos nei nurodyta gamintojo, nes liepia dar ivertinti tai, kad pvz. orkaite iskaista iki 200, o padeges sausainis dar karstesnis, tai grynai toje vietoje silikonui gaunasi didesne temperatura nei leidziama ir jis pajuosta toj vietoj, tarsi padega silikonas

taip girdejau per susirinkima
Papildyta:
QUOTE(rapolas @ 2011 11 11, 20:09)
Visada skaitau pasisakymus nuo pradziu, kuriu neskaiciau , kai daug "pasisakiau", pamaciau rapolo "instrukcija" viskas taip kaip ir sakiau

tik patvirtinau tiesa savo patirtim
as tai ta pukavimasi pastebejau ant sil.padekliuko, todel jo niekada nesluostau su ransluosteliu