QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 25, 12:31)
pati sakai, kad patys ta laime kuriame, ir pati po to vakare kenti...ar tai laime???
esi kantri, nekonfliktiska, todel kazka pradeti pirmai keisti gyvenime yra tikrai sunkiau

bet kazkada juk reikia pradet. Laikas eina, nieko nesikeicia i gera puse, ir nesikeis tol, kol taviskis nesusiims i rankas. O ar susiims is viso kada nors? nusiteikusi to laukti? o jei lauksi ir nebesulauksi, kas tada?
o kaip kurti ta laime, tai jau niekas geriau uz tave nezino

...tik tavo sirdute gali pakuzdeti ko tu tikrai nori...nera kazkokio vieno auksinio recepto kaip susikurti laime...
ir dabar tas virtualus draugas manau atsirado ne delto, kaip tu sakai is neturejimo ka veikti...tu esi moteris, tau norisi meiles, silumos, ka jau ten, nors trupucio nuosirdaus demesio, graziu zodziu...o ka gali tau duoti tavo brangusis?...mastyk, mergyt....mastyk...
Vakar, nei aš prie jo lindau, nes jis prie manęs. Tik, kad demonstryviai parodžiau, kad galiu apsieiti su juo be mylėjimosi, jis paėmė pagalvę, taip suprarau, kad nesu pageidaujama. Tad aš nieko-nesakiusi, paėmiau ir nuėjau į kitą kambarį ir atsiguliau.

Buvau rami, ir apie nieką negalvojanti. Kiek tas gėrimas tesis-net jau nežinau ir neįsivaizduoju.Tačiau po kodavimosi-jau atras užgėrimas, ir nuo pirmojo praėjo tikrai labai labai nedaug laiko.
Gal mes čia visai ne į temą, kažkaip blaškausi po visas temas ir net nežinau kur geria išsilieti

Taip norisi, meilės, šilumos...jis sako:" nejaučiu, nematau tavo minčių", o aš nejaučiu jo...tad keisti tie mūsų santykiai tokie, keisti
Papildyta:
QUOTE(Samarija @ 2011 11 25, 10:40)
Kaip uzjauciu jus
Tuomet nieko nuostabaus,kad ieskote silumos,meiles kazkur kitur...
Negailėkite,-nereikia, nesu aš juk jokia nuskriausta

.
Tas kažkas irgi primišo,vakar neiškentusi parašiau, tačiau-tyluma