Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

QUOTE(Ingese @ 2011 11 24, 10:48)
Taip nebuvome susitikę, vis planavome, bet jam neišeidavo dėl užimtumo.

Tuo ir viliuosi, kad realiai bendraujant gali kažkas pasikeisti, bet man šiaip užtenka ir pašnekovo gero ax.gif  blush2.gif

Per visus metus nerado laiko susitikt? Ir jus tikrai tuo tikit? Nenoriu but blogu pranasu, taciau vyrai paprastai teisinasi dideliu uzimtumu, kai tiesiog nelabai juos domini....
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 24, 18:11)
Manau toki zingsni zenti niekada nebuna lengva. Lyg ir esam prisieke nepalikti vienas kito, kad ir kas benutiktu, bet gyventi taip nebeimanoma, lyg bandom padet zmogui, bet jis nepriima pagalbos, lyg skaudu palikti, bet dar skaudziau gyvent salia geriancio. Sunkus zingsnis labai.

Taip-sutinku, kad sunkus.Šiandien pargrįžo dar girtesnis, ir jaučiu, kad jau maža, jau nebesugebės sustoti, nes sakė traukia, ir išėjo dar nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 24, 17:00)
Jūsų vaikai jau suaugę, jūsų santykiai- turbūt išblėsę, dėlto galbūt lengviau tą žingsį žengti.

QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 24, 17:11)
Manau toki zingsni zenti niekada nebuna lengva. Lyg ir esam prisieke nepalikti vienas kito, kad ir kas benutiktu, bet gyventi taip nebeimanoma, lyg bandom padet zmogui, bet jis nepriima pagalbos, lyg skaudu palikti, bet dar skaudziau gyvent salia geriancio. Sunkus zingsnis labai.

toki zingsni zengti niekada nebuna lengva - auksiniai zodziai thumbup.gif ...
ir patikek su kiekviena diena, jei tu tiktai pradedi abejoti ir atidelioti, ta zingsni zengti darosi vis sunkiau ir sunkiau...tu pamazu apsipranti, ismoksti prie tu silpnybiu prisitaikyti, zinosi kaip prisitaikyti, tylesi lig zuvis i burna prisisemusi vandens ir kentesi, kentesi, kentesi...tu pasmerki save ir savo vaika beviltiskam laukimui...busi auka, pavargusi nuo pastoviu jo pazadu to daugiau nedaryti, bet pasitaikius bent menkiausiai progai, jis gris prie to vel ir vel...ar tu to nori?...ar tavo vaikui reikia tai matyti? patikek, jei jis pats nesupras, kad jam reikiai susiimti, tai jokia jega, jokia kontrole ar tavo maldavimai tikrai nepades schmoll.gif ...
o kas del suaugusiu vaiku, drisciau tau papriestarauti g.gif ...kaip tik, kuo mazesni vaikai, tuo lengviau yra zengti ta zingsni...ir tam yra ne viena priezastis, kuriu manau viena pagrindiniu yra - pagaliau ir savo pacios laimes kurimas wub.gif ...ar protinga atidelioti galimybe but nors kiek laimingsnei?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 24, 18:53)
Taip-sutinku, kad sunkus.Šiandien pargrįžo dar girtesnis, ir jaučiu, kad jau maža, jau nebesugebės sustoti, nes sakė traukia, ir išėjo dar nusipirkti.

Kaip uzjauciu jus verysad.gif 4u.gif
Tuomet nieko nuostabaus,kad ieskote silumos,meiles kazkur kitur...
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 25, 10:30)
toki zingsni zengti niekada nebuna lengva - auksiniai zodziai thumbup.gif ...
ir patikek su kiekviena diena, jei tu tiktai pradedi abejoti ir atidelioti, ta zingsni zengti darosi vis sunkiau ir sunkiau...tu pamazu apsipranti, ismoksti prie tu silpnybiu prisitaikyti, zinosi kaip prisitaikyti, tylesi lig zuvis i burna prisisemusi vandens ir kentesi, kentesi, kentesi...tu pasmerki save ir savo vaika beviltiskam laukimui...busi auka, pavargusi nuo pastoviu jo pazadu to daugiau nedaryti, bet pasitaikius bent menkiausiai progai, jis gris prie to vel ir vel...ar tu to nori?...ar tavo vaikui reikia tai matyti? patikek, jei jis pats nesupras, kad jam reikiai susiimti, tai jokia jega, jokia kontrole ar tavo maldavimai tikrai nepades schmoll.gif ...
o kas del suaugusiu vaiku, drisciau tau papriestarauti g.gif ...kaip tik, kuo mazesni vaikai, tuo lengviau yra zengti ta zingsni...ir tam yra ne viena priezastis, kuriu manau viena pagrindiniu yra - pagaliau ir savo pacios laimes kurimas wub.gif ...ar protinga atidelioti galimybe but nors kiek laimingsnei?

Taip tikrai trokštu būti laiminga.Bet juk patys tą laimę kuriame, tik nežinau kaip ją ir kur kurti. Galbūt man lengviau, nes esu nekonfliktiška, dažniau, kai būna kosmose, jis nori mane išprovokuoti, tada įtariu ką galvoja blaivas, girtas viską išsako.
Varak incenizavo, kad kažkokiai moteriai skambina, o jis atėjęs, tai ką ir leidai man kalbėti? Ką jis taip bando,-nežinau...."Sakė tik su mano palaiminimu" eitų pas kitą "pasimylėti"....va kokios vakar šnekos buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 25, 10:24)
Taip tikrai trokštu būti laiminga.Bet juk patys tą laimę kuriame, tik nežinau kaip ją ir kur kurti. Galbūt man lengviau, nes esu nekonfliktiška, dažniau, kai būna kosmose, jis nori mane išprovokuoti, tada įtariu ką galvoja blaivas, girtas viską išsako.
Varak incenizavo, kad kažkokiai moteriai skambina, o jis atėjęs, tai ką ir leidai man kalbėti? Ką jis taip bando,-nežinau...."Sakė tik su mano palaiminimu" eitų pas kitą "pasimylėti"....va kokios vakar šnekos buvo... g.gif

pati sakai, kad patys ta laime kuriame, ir pati po to vakare kenti...ar tai laime???
esi kantri, nekonfliktiska, todel kazka pradeti pirmai keisti gyvenime yra tikrai sunkiau ax.gif bet kazkada juk reikia pradet. Laikas eina, nieko nesikeicia i gera puse, ir nesikeis tol, kol taviskis nesusiims i rankas. O ar susiims is viso kada nors? nusiteikusi to laukti? o jei lauksi ir nebesulauksi, kas tada? g.gif
o kaip kurti ta laime, tai jau niekas geriau uz tave nezino schmoll.gif schmoll.gif ...tik tavo sirdute gali pakuzdeti ko tu tikrai nori...nera kazkokio vieno auksinio recepto kaip susikurti laime...
ir dabar tas virtualus draugas manau atsirado ne delto, kaip tu sakai is neturejimo ka veikti...tu esi moteris, tau norisi meiles, silumos, ka jau ten, nors trupucio nuosirdaus demesio, graziu zodziu...o ka gali tau duoti tavo brangusis?...mastyk, mergyt....mastyk...
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 25, 12:31)
pati sakai, kad patys ta laime kuriame, ir pati po to vakare kenti...ar tai laime???
esi kantri, nekonfliktiska, todel kazka pradeti pirmai keisti gyvenime yra tikrai sunkiau ax.gif bet kazkada juk reikia pradet. Laikas eina, nieko nesikeicia i gera puse, ir nesikeis tol, kol taviskis nesusiims i rankas. O ar susiims is viso kada nors? nusiteikusi to laukti? o jei lauksi ir nebesulauksi, kas tada? g.gif
o kaip kurti ta laime, tai jau niekas geriau uz tave nezino schmoll.gif  schmoll.gif ...tik tavo sirdute gali pakuzdeti ko tu tikrai nori...nera kazkokio vieno auksinio recepto kaip susikurti laime...
ir dabar tas virtualus draugas manau atsirado ne  delto, kaip tu sakai is neturejimo ka veikti...tu esi moteris, tau norisi meiles, silumos, ka jau ten, nors trupucio nuosirdaus demesio, graziu zodziu...o ka gali tau duoti tavo brangusis?...mastyk, mergyt....mastyk...

Vakar, nei aš prie jo lindau, nes jis prie manęs. Tik, kad demonstryviai parodžiau, kad galiu apsieiti su juo be mylėjimosi, jis paėmė pagalvę, taip suprarau, kad nesu pageidaujama. Tad aš nieko-nesakiusi, paėmiau ir nuėjau į kitą kambarį ir atsiguliau. biggrin.gif Buvau rami, ir apie nieką negalvojanti. Kiek tas gėrimas tesis-net jau nežinau ir neįsivaizduoju.Tačiau po kodavimosi-jau atras užgėrimas, ir nuo pirmojo praėjo tikrai labai labai nedaug laiko.
Gal mes čia visai ne į temą, kažkaip blaškausi po visas temas ir net nežinau kur geria išsilieti schmoll.gif unsure.gif Taip norisi, meilės, šilumos...jis sako:" nejaučiu, nematau tavo minčių", o aš nejaučiu jo...tad keisti tie mūsų santykiai tokie, keisti unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Samarija @ 2011 11 25, 10:40)
Kaip uzjauciu jus  verysad.gif  4u.gif
Tuomet nieko nuostabaus,kad ieskote silumos,meiles kazkur kitur...

Negailėkite,-nereikia, nesu aš juk jokia nuskriausta biggrin.gif .
Tas kažkas irgi primišo,vakar neiškentusi parašiau, tačiau-tyluma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 25, 12:13)
Vakar, nei aš prie jo lindau, nes jis prie manęs. Tik, kad demonstryviai parodžiau, kad galiu apsieiti su juo be mylėjimosi, jis paėmė pagalvę, taip suprarau, kad nesu pageidaujama. Tad aš nieko-nesakiusi, paėmiau ir nuėjau į kitą kambarį ir atsiguliau. biggrin.gif Buvau rami, ir apie nieką negalvojanti. Kiek tas gėrimas tesis-net jau nežinau ir neįsivaizduoju.Tačiau po kodavimosi-jau atras užgėrimas, ir nuo pirmojo praėjo tikrai labai labai nedaug laiko.
Gal mes čia visai ne į temą, kažkaip blaškausi po visas temas ir net nežinau kur geria išsilieti schmoll.gif  unsure.gif Taip norisi, meilės, šilumos...jis sako:" nejaučiu, nematau tavo minčių", o aš nejaučiu jo...tad keisti tie mūsų santykiai tokie, keisti unsure.gif

Papildyta:

Negailėkite,-nereikia, nesu aš juk jokia nuskriausta biggrin.gif .
Tas kažkas irgi primišo,vakar neiškentusi parašiau, tačiau-tyluma verysad.gif

tai, kad cia sokinejanti per kelias temas, ne tu viena ax.gif ...as irgi nosi pakaisioju tai sen, tai ten...bet temos vis tiek susijusios kazkiek yra... o gal paskelbk pati nauja tema...pvz. kaip ir rasei: "Taip norisi, meilės, šilumos..."
manau ir islietum ten, kas guli ant tavo sirdutes smile.gif , susirastum bendraminciu...

dabar kas del tavo tylenio...gal zmogus tikrai uzsikroves darbais, tad ir tyli...nors pora zodeliu galetu atrasyt nors is mandagumo... gal visdelto neprisirisk tu prie jo taip...neraso, na ir nereikia... su saviskiu ne kas, bet ir su situo ne kazi kas... iseik su draugem prasiblaskyti, pasilinksmink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 25, 15:14)
tai, kad cia sokinejanti per kelias temas, ne tu viena ax.gif ...as irgi nosi pakaisioju tai sen, tai ten...bet temos vis tiek susijusios kazkiek yra...  o gal paskelbk pati nauja tema...pvz. kaip ir rasei: "Taip norisi, meilės, šilumos..."
manau ir islietum ten, kas guli ant tavo sirdutes smile.gif , susirastum bendraminciu...

dabar kas del tavo tylenio...gal zmogus tikrai uzsikroves darbais, tad ir tyli...nors pora zodeliu galetu atrasyt nors is mandagumo... gal visdelto neprisirisk tu prie jo taip...neraso, na ir nereikia... su saviskiu  ne kas, bet ir su situo ne kazi kas... iseik su draugem prasiblaskyti, pasilinksmink mirksiukas.gif

Net nežinau kokią istoriją ir kaip ją turėčiau nupasakoti.... unsure.gif manau kas skaito, paskaitys gal ir čia blush2.gif

Taip stengiuosi neprisirišti, malšinti savo aistras ir jausmus. Taip žinau, kad užimtas ir daugiau apie nieką negalvoju.
Smagu būtų penktadienio vakarą praleisti su draugėm, bet, kad nėra vietinių čia pas mane. o be to išeiti nelabai ir galėčiau, juk mažė yra, o į kokią kavinę su ja eiti vakare dar ankstoka ax.gif rolleyes.gif gal kada, kai užaugs kartu jau nueisime biggrin.gif
Na,ką mb guli, dar valgyt pareikalavo, tad ponui bus nunešta į lovą....
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 25, 16:10)
Na,ką mb guli, dar valgyt pareikalavo, tad ponui bus nunešta į lovą....

Va cia jau pati darote klaida. Juk jis ne invalidas. Tai gal ir uzpakali jam nuvalykite, kai pakakoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 25, 17:35)
Va cia jau pati darote klaida. Juk jis ne invalidas. Tai gal ir uzpakali jam nuvalykite, kai pakakoja  doh.gif

Nebijokite, tikrai ne visos užgaidos jo pildomos. Kas priklauso padarau,bet pakviečiau-apts atėjo prie stalo....ramus šiandien kaip belgas-nė zypt....ir gerti neina pirkt, na gal dar ne vakaras..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 25, 17:08)
Nebijokite, tikrai ne visos užgaidos jo pildomos. Kas priklauso padarau,bet pakviečiau-apts atėjo prie stalo....ramus šiandien kaip belgas-nė zypt....ir gerti neina pirkt, na gal dar ne vakaras..... unsure.gif

Sunku jums tikrai. Tai jis vienas geria? As isivaizduoju, kokioj situacijoj esat, kaip norisi svelnumo, meiles, nes ir pati kazka tokio isgyvenu dabar, tik ne del alko unsure.gif
Atsakyti