Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 25, 18:32)
Sunku jums tikrai. Tai jis vienas geria? As isivaizduoju, kokioj situacijoj esat, kaip norisi svelnumo, meiles, nes ir pati kazka tokio isgyvenu dabar, tik ne del alko  unsure.gif

Įprastai taip-vienas namuose geria, o ne namuose-nežinau kur, gal su pažįstamais. Žiūrėsiu kaip čia ištemps dabar, ar atsilaikys, nes šiaip trunka kosmosas savaitę gerą....tenka ir kvepalus suslėpti, nes kosmose pabaigoje, jau taip blogai būna, kad nesugeba iki parduotuvės nueiti, tad tinka tada jau bet kas....
O jums jau praeitas etapas? Dabar jau turite švelnumą, meilę?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 25, 18:24)
O jums jau praeitas etapas? Dabar jau turite švelnumą, meilę?

Mes su tuom neturejom ir neturim problemu, kas kita pas mus. Tiesiog gal kaltas nuovargis, gal vyro "subobejimas", bet to svelnumo nera, kaip ir bendravimo. As esu tokia "su polekiu", negaliu uzsidaryti namie tarp puodu, keptuviu ir sauskelniu. Jauciu butinybe kartais islekti kazkur, pabut tik dviese, atsikvept, bet mano vyras to nesuvokia. Jam uztenka, kad yra pavalgyt, telikas veikia, kompas nestringa ir vaikai neserga. Visada irzlus, piktas, nepatenkintas. Nieko nenori, niekas neidomu, viskas ji erzina iki isterijos. Nesu is tu, kur spjauna ir eina ieskot svelnumo kitur, bet pagaunu save jau kuri laika, kad pradejau ziuret i kitus vyrus, nevalingai isivaizduoju, kaip glaudziuos prie patikusio...Matyt truksta tikrai kazko, tas saltumas pastovus vercia smegeneles sudirbti. Siaip mano vyras geras zmogus, nesu ir as islepinta, kaip gal kam pasirodys, tiesiog maza krize istiko ir tiek. Tikiuos pasibaigs viskas.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 25, 19:38)
Mes su tuom neturejom ir neturim problemu, kas kita pas mus. Tiesiog gal kaltas nuovargis, gal vyro "subobejimas", bet to svelnumo nera, kaip ir bendravimo. As esu tokia "su polekiu", negaliu uzsidaryti namie tarp puodu, keptuviu ir sauskelniu. Jauciu butinybe kartais islekti kazkur, pabut tik dviese, atsikvept, bet mano vyras to nesuvokia. Jam uztenka, kad yra pavalgyt, telikas veikia, kompas nestringa ir vaikai neserga. Visada irzlus, piktas, nepatenkintas. Nieko nenori, niekas neidomu, viskas ji erzina iki isterijos. Nesu is tu, kur spjauna ir eina ieskot svelnumo kitur, bet pagaunu save jau kuri laika, kad pradejau ziuret i kitus vyrus, nevalingai isivaizduoju, kaip glaudziuos prie patikusio...Matyt truksta tikrai kazko, tas saltumas pastovus vercia smegeneles sudirbti. Siaip mano vyras geras zmogus, nesu ir as islepinta, kaip gal kam pasirodys, tiesiog maza krize istiko ir tiek. Tikiuos pasibaigs viskas.

Pažįstamas jausmas. unsure.gif Man irgi kartais norisi polėkio, bet gerai, kad jis dar mane išleižia. Nors ankščiau, kai dirbdavau, dažnai vis tiek būdavo kolegų susiėmimai, tai grįždavau nakčia, tai vis priekaištaudavo, tai, kad barnių nebūtų, stengdavausi-retinti pasisėdėjimus, nors ir jie nebuvo dažni.
O randate kur į vyrus pasidairyti? rolleyes.gif bigsmile.gif aš ir jau pavargau...... verysad.gif , norėtųsi kur išeiti visiems, tai ne-prisigėręs-guli.....ir vaikas jau neramus į vakarą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 25, 19:22)
O randate kur į vyrus pasidairyti? rolleyes.gif  bigsmile.gif aš ir jau pavargau...... verysad.gif , norėtųsi kur išeiti visiems, tai ne-prisigėręs-guli.....ir vaikas jau neramus į vakarą doh.gif

Nu kaip gi nerasi ax.gif - vaiku poliklinikoj, parduotuvej, banke lotuliukas.gif Kitur tai neisleidzia manes.
Zodziu jusu guli girtas, mano prie kompo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 25, 20:27)
Nu kaip gi nerasi  ax.gif - vaiku poliklinikoj, parduotuvej, banke  lotuliukas.gif Kitur tai neisleidzia manes.
Zodziu jusu guli girtas, mano prie kompo  lotuliukas.gif

O vaikai jūsų jau dideli?
O tai pas jus du kompai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 25, 19:36)
O vaikai jūsų jau dideli?
O tai pas jus du kompai? unsure.gif

Mazi dar. Jo du kompai, bet siuo metu brangusis darbe, o siaip tai prie kompo butu doh.gif
Atsakyti
Tikiesi, Kasniuke, kad pasibaigs viskas? Nesitikek biggrin.gif Nepraeis. Jei jau aplanke mintys, kaip gera butu su kitu, tai taip lengvai neatsikratysi. Mane tos mintys i kito glebi ir nuvede... Galiu ivardinti ir trecia vyru kategorija po girtuoklio ir kompo megejo - ZVEJYS! Zinau, pasakysit kad geriau jau tegu zvejoja nei geria, bet as, kaip ir jus, lieku viena. Vyras kitokio laisvalaikio praleidimo neisivaizduoja, tik su meskere, tai as i kavine, spektakli, ar siaip kur su drauge ar viena. Prisimenu karta pries kokius 7 metus ikalbejau, kad nuveztu i Kauno zoologijos soda, del dukters, tai paskui prasikeikiau. Bambejo visa kelione, gavosi ne laisvalaikio praleidimas su seima, o vieni nervai. Beje "slapia" laikotarpi ir mes pergyvenom. Dabar isgeria, bet retai ir kokias 2-3 dienas, ne savaitem kaip seniau. Tada tikrai rimtai galvojau apie skyrybas, bet kazkaip prakentejau ta laika, o dabar viskas lyg ir gerai butu - nebegeria, dirba cia ir uzsieny (periodiskos komandiruotes), man geras... Bet mes kazkaip daugiau lyg kokie partneriai - viskas kas materialu bendra, o dusios atskirai. Ne tai kad apie ka kalbetis neturim, bet lyg kiekvienas savam pasauly. Va cia ir supratau tikraja posakio "seimynine pareiga" prasme. Dieve, tai tikrai tapo PAREIGA.....Kad isvengti priekaisto.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 25, 20:50)
Mazi dar. Jo du kompai, bet siuo metu brangusis darbe, o siaip tai prie kompo butu  doh.gif

Vienas-alkoholikas, kitas- darboholikas unsure.gif
Atsakyti
Liudna lauramedi, tikrai liudna. Kai sielos eina atskirai, tada sunku gyvent kartu. O kur tos mintys mane nuves, negali zinot blush2.gif Nebus progos, nebus ir kito glebio, bus proga - ka gali zinot...
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 11 25, 20:54)
Tikiesi, Kasniuke, kad pasibaigs viskas? Nesitikek biggrin.gif Nepraeis. Jei jau aplanke mintys, kaip gera butu su kitu, tai taip lengvai neatsikratysi. Mane tos mintys i kito glebi ir nuvede... Galiu ivardinti ir trecia vyru kategorija po girtuoklio ir kompo megejo - ZVEJYS! Zinau, pasakysit kad geriau jau tegu zvejoja nei geria, bet as, kaip ir jus, lieku viena. Vyras kitokio laisvalaikio praleidimo neisivaizduoja, tik su meskere, tai as i kavine, spektakli, ar siaip kur su drauge ar viena. Prisimenu karta pries kokius 7 metus ikalbejau, kad nuveztu i Kauno zoologijos soda, del dukters, tai paskui prasikeikiau. Bambejo visa kelione, gavosi ne laisvalaikio praleidimas su seima, o vieni nervai. Beje "slapia" laikotarpi ir mes pergyvenom. Dabar isgeria, bet retai ir kokias 2-3 dienas, ne savaitem kaip seniau. Tada tikrai rimtai galvojau apie skyrybas, bet kazkaip prakentejau ta laika, o dabar viskas lyg ir gerai butu - nebegeria, dirba cia ir uzsieny (periodiskos komandiruotes), man geras... Bet mes kazkaip daugiau lyg kokie partneriai - viskas kas materialu bendra, o dusios atskirai. Ne tai kad apie ka kalbetis neturim, bet lyg kiekvienas savam pasauly. Va cia ir supratau tikraja posakio "seimynine pareiga" prasme. Dieve, tai tikrai tapo PAREIGA.....Kad isvengti priekaisto.

Jaučiu ir aš galėčiau teigti, kad kaip tu sakai-atskiros dūšios unsure.gif
Tai kažką dabar turi, kuris teikia malonumą, šilumą? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 25, 21:02)
Liudna lauramedi, tikrai liudna. Kai sielos eina atskirai, tada sunku gyvent kartu. O kur tos mintys mane nuves, negali zinot  blush2.gif Nebus progos, nebus ir kito glebio, bus proga - ka gali zinot...

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na... kaip ir turiu blush2.gif Ir, zinot, kas ka besakytu, nesigailiu ne vieno savo zingsnio. Patyriau tokiu geru emociju ir jausmu, kad man del ju tikrai negeda. O progos tikrai neieskojau, pati mane surado, tiesiog neatsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 11 25, 19:54)
mes kazkaip daugiau lyg kokie partneriai - viskas kas materialu bendra, o dusios atskirai. Ne tai kad apie ka kalbetis neturim, bet lyg kiekvienas savam pasauly. Va cia ir supratau tikraja posakio "seimynine pareiga" prasme. Dieve, tai tikrai tapo PAREIGA.....Kad isvengti priekaisto.

O ne paprasciau paleisti vienas kita.Kodel reikalingos tokios aukos,del ko tokios aukos. Vat ko nesuprantu,tai tokiu moteru.O paskui iesko meiluziu.O ne paprasciau gyventi savo gyvenima,be jokiu auku ir pareigu blink.gif
Atsakyti