QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 25, 19:38)
Mes su tuom neturejom ir neturim problemu, kas kita pas mus. Tiesiog gal kaltas nuovargis, gal vyro "subobejimas", bet to svelnumo nera, kaip ir bendravimo. As esu tokia "su polekiu", negaliu uzsidaryti namie tarp puodu, keptuviu ir sauskelniu. Jauciu butinybe kartais islekti kazkur, pabut tik dviese, atsikvept, bet mano vyras to nesuvokia. Jam uztenka, kad yra pavalgyt, telikas veikia, kompas nestringa ir vaikai neserga. Visada irzlus, piktas, nepatenkintas. Nieko nenori, niekas neidomu, viskas ji erzina iki isterijos. Nesu is tu, kur spjauna ir eina ieskot svelnumo kitur, bet pagaunu save jau kuri laika, kad pradejau ziuret i kitus vyrus, nevalingai isivaizduoju, kaip glaudziuos prie patikusio...Matyt truksta tikrai kazko, tas saltumas pastovus vercia smegeneles sudirbti. Siaip mano vyras geras zmogus, nesu ir as islepinta, kaip gal kam pasirodys, tiesiog maza krize istiko ir tiek. Tikiuos pasibaigs viskas.
Pažįstamas jausmas.

Man irgi kartais norisi polėkio, bet gerai, kad jis dar mane išleižia. Nors ankščiau, kai dirbdavau, dažnai vis tiek būdavo kolegų susiėmimai, tai grįždavau nakčia, tai vis priekaištaudavo, tai, kad barnių nebūtų, stengdavausi-retinti pasisėdėjimus, nors ir jie nebuvo dažni.
O randate kur į vyrus pasidairyti?

aš ir jau pavargau......

, norėtųsi kur išeiti visiems, tai ne-prisigėręs-guli.....ir vaikas jau neramus į vakarą