Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

QUOTE(MK. @ 2011 12 01, 18:53)
Ilgaplaukė reinkarnavosi?  biggrin.gif  biggrin.gif

Aha, atgime atgime biggrin.gif Ir gal net ne viena karta....
Papildyta:
Kiekvienoj temoj turi buti savo "Ilgaplauke". Kitaip bus neidomu. Bendrautu tarpusavyje vienos nuodemingosios, ir tik galvom linksetu, viena kitai pritardamos. O stai apsilanko viena kita teisuole ir pastato anas i vieta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 12 02, 19:04)
Aha, atgime atgime biggrin.gif Ir gal net ne viena karta....
Papildyta:
Kiekvienoj temoj turi buti savo "Ilgaplauke". Kitaip bus neidomu. Bendrautu tarpusavyje vienos nuodemingosios, ir tik galvom linksetu, viena kitai pritardamos. O stai apsilanko viena kita teisuole ir pastato anas i vieta... lotuliukas.gif

Tai, kad ta šventoji, lieka nesuprasta ne tik šioje temoje ax.gif rolleyes.gif , tad kyla klausimas ar tik pačiai nėra problemų rimtų, tiek bendravimo, tiek vidinių.... rolleyes.gif
Atsakyti
Panasu, kad yra. Jei turetu meiluzi, suprastu apie ka kalbam ir taip neputotu, o jei butu laiminga su vyru, jo mylima, sita tema jai aplamai butu neidomi.Tai kaip ten yra, a, Margo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 12 02, 20:01)
Panasu, kad yra. Jei turetu meiluzi, suprastu apie ka kalbam ir taip neputotu, o jei butu laiminga su vyru, jo mylima, sita tema jai aplamai butu neidomi.Tai kaip ten yra, a, Margo? biggrin.gif

Tai reiskia jei neturi meiluzio ir esi mylima, negali lankytis tokiose temose?Na is tavo putojimosi,reiskias,kad esi nelaiminga .O sventas naivume,reiskia jei lankaisi kazkokiose temose,tai jau turi problemu,o siaip juk negalima lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2011 12 02, 18:08)
Tai, kad ta šventoji, lieka nesuprasta ne tik šioje temoje ax.gif  rolleyes.gif , tad kyla klausimas ar tik pačiai nėra problemų rimtų, tiek bendravimo, tiek vidinių.... rolleyes.gif

Vat jei turi meiluzi,tai jau tikrai problemu pasirodo neturi,nei dvasiniu,nei fiziniu hihihi.gif
Atsakyti
Galima ir siaip,prasau,tik kad is jusu pasisakymu vien pyktis ir pagieza liejasi. As, pvz. nesilankau temose apie vedybas, nestuma ir mazus vaikus, nes man jos nebeaktualios, uzsuku i tas, kuriose kazka idomaus sau randu. O ar yra tema i kuria jus ziurit palankiai?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 12 02, 16:10)
as vadovaujuosi principu - nesielk su zmogumi taip kaip nenoretum jog su tavim butu pasielgta  mirksiukas.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal bent kulinarija jus geranoriskai nuteikia ar koks nors mezgimas?
Papildyta:
O kas su jumis taip blogai pasielge, kad ant visu tokia pikta?
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 12 02, 20:58)
Galima ir siaip,prasau,tik kad is jusu pasisakymu vien pyktis ir pagieza liejasi. As, pvz. nesilankau temose apie vedybas, nestuma ir mazus vaikus, nes man jos nebeaktualios, uzsuku i tas, kuriose kazka idomaus sau randu. O ar yra tema i kuria jus ziurit palankiai?

Ka nori matyti,ta ir matai.O as lankausi temose ne del to,kad tureciau kazkokiu problemu,bet siaip,ir issakau savo nuomone,kaip beje ir tu.O geriau palinkseti galva,pritarti,nei issakyti savo nuomone. Reikia moketi visokia nuomone priimti,ar ir gyvenime tik linksi galvele.As i visas temas ziuriu palankiai,juk ne man gyventi tavo ar Petrutes gyvenima,bet kritiskai ziuriu i tas moteris,kurios galvoja ,kad ju problemas isspres ne jos,o kitas zmogus,meiluzis.Gerai pasakyti Zemynos999 zodziai. mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kokia padetis pas jus seimoj? du vaikucius, supratau, turite. Ilgai vede? Ar buvo kada mintis apie meiluzi?
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 12 02, 21:28)
O tai kokia padetis pas jus seimoj? du vaikucius, supratau, turite. Ilgai vede? Ar buvo kada mintis apie meiluzi?

Kai seimoje yra meile,supratimas,tai kam sukti galva apie kazkoki meiluzi.Jei seimoje atsiranda trintis,reikia kalbetis,o jei nera ,o dar kazkokie nuklydimai ir pasikartojantys,tai ,sakoma,kad viena karta atleidzia protingas,antra karta kvailys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramedis @ 2011 12 02, 21:03)
Gal bent kulinarija jus geranoriskai nuteikia ar koks nors mezgimas?
O kas su jumis taip blogai pasielge, kad ant visu tokia pikta?

Tai gal paciai vertetu savo patarimais pasinaudoti,nei apie meiluzius mastyti ar tureti mirksiukas.gif
Nusiramink,su manimi viskas gerai,tik del taves tikrai abejoju blink.gif
Atsakyti
Margo, anaiptol, -esate-prieštaringa ir konfliktiška asmenybė. Juk esate "švelniai įžeidinėjame" ne tik šioje temoje, o tai parodo, kad tikrai nesate tolerantiška, bet kokiai nuomonei. Sakote, kad į temas žiūrite-palankiai, nemanau, jei žiūrėtumėte palankiai, savo nuomonę išdėstytumėte neįžeidžiai, o dabar tikrai kitoms forumo dalyvėms nenorint, "užkliūnate". Gal pati to nejaučiate. ax.gif
Džiaugiuosi, kad esate laiminga su vyru ir vyras- jaučiasi laimingas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2011 12 02, 22:20)
Kai seimoje yra meile,supratimas,tai kam sukti galva apie kazkoki meiluzi.Jei seimoje atsiranda trintis,reikia kalbetis,o jei nera ,o dar kazkokie nuklydimai ir pasikartojantys,tai ,sakoma,kad viena karta atleidzia protingas,antra karta kvailys mirksiukas.gif
Papildyta:
  Tai gal paciai vertetu savo patarimais pasinaudoti,nei apie meiluzius mastyti ar tureti mirksiukas.gif
Nusiramink,su manimi viskas gerai,tik del taves tikrai abejoju blink.gif

Gal pagaliau apibendrinkim ta reikala, o tai ziuriu, kad pas ponia su jumoro jausmu taip pat prastai kaip ir su tolerancija. Mano meiluziai yra mano reikalas, parasydama apie tai neprasiau nei patarimo nei uzuojautos, manes nekamuoja klausimas kaip toliau gyventi, gerai zinau ka darau. Abejoti del manes nereikia. Mano gyvenimas yra tik mano. Rasot kad pritariat zodziams 'nesielk taip kaip nenoretum kad su tavim elgtusi". Tai reiskia kad ir tave galima izeidineti ir zeminti kaip tu kitus? Neprovokuok biggrin.gif Deja, mano supratimas ir poziuris i zmones kitoks. Gyvenimas mane keleta kartu skaudziai pamoke uz zodzius "man taip niekada neatsitiks" todel dabar labai atsargiai vertinu zmones ir dar atsargiau juos kritikuoju. Kad ir ka dabar beparasytum, neatsakysiu, nes musu dialogas darosi beprasmis. Jei vis delto labai noresi man ikasti - prasom i AZ.
Atsakyti