QUOTE(lauramedis @ 2011 12 04, 17:12)
Prisiminiau vienos savo drauges nuotyki - buvo uzmezgusi virtualia draugyste kazkokiam pazinciu tinklalapyje. Apie pora menesiu susirasinejo, buvo susidomejus ir susizavejus tuo vyru, kol galu gale susitare susitikti viesbutyje. As dar stebejausi kaip nebijo, bandziau atkalbeti, na ka zinai, gal koks maniakas ar iskrypelis, juk visko gali buti. Bet matyt, ir is zinuciu galima zmogu pazinti ir isimyleti, nes nieko neklausius nuleke i ta susitikima. Vyras pasirode zymiai vyresnis, plikas, tatuiruotas (na, nenoreciau sakyti panasus i kalini, bet....) Taciau drauge turbut ne be reikalo taip pasitikejo, nes veliau pasakojo,kad vyriskis buvo labai malonus ir romantiskas, ir nors abu nujaute kad antro susitikimo nebus, kaip ir tolesniu santykiu (visgi per didelis amziaus ir padeties skirtumas) bet mano padruske liko labai patenkinta ir po siai dienai ta draugyste ir susitikima prisimena su zibureliais akyse

prisiminiau ir as panasu nuotyki su tom internetinem pazintim

susirasinejau su tokiu vaikinu nu atrode nerealus, raso, bendrauja graziai, ir is balso neblogas, foto isvis pasaku princas, visas rudas, raumeningas, su trumpikem, nu zodziu kaip katik nuo podiumo nulipes apatinio trikotazo modelis

pasirasinejom gal koki men. nepamenu tiksliai ir susitarem susitikti, kaip pridera jaukioj kavinej, o jis vargsas dar taip stengesi, vaziavo pas mane is vln i siaulius

pamacius ji tai ciut nenualpau, net per mazojo pirstelio naguti nepanasus i ta is foto( jauciu klastote buvo) visas mazas toks, sulyses, isbales, plaukai zili kaip pas 80-meti senuka, apsirengimo stilius isvis patyliu

sedziu tada toj kavinej, sypsaus atseit dirbtine sypsena per dantis ir galvoju kaip man cia nuo jo pabegus???

nu zodziu tragedija!!! ir siaip manau dauguma tu internetiniu pazinciu nieko gero neprognozuoja, daug ten tokiu , kurie realybej negali nieko susirasti tai sedi ir šaudo.