mane tai sudomino lietuviškas ožiūris. Kas čia per požiūris?
QUOTE(Margo& @ 2011 12 04, 19:01)

Mano nuomone pazindinasi per interneta kompleksuoti zmogeliai.

pagal save sprendi???
QUOTE(Margo& @ 2011 12 04, 19:01)

Mano nuomone pazindinasi per interneta kompleksuoti zmogeliai.

Nebūtinai kompleksuoti, nors aš asmeniškai pati nemėgstu pažindintis virtualiai, amna patinka kai akis į akį gali susitikti ir susipažinti, bet tie kurie ieško meilužės, arba meilūžio tai sėda į internetines pažintys ieškotis

QUOTE(Toozikas @ 2011 12 04, 22:45)
Ne tau mane teisti, ir spręsti iš mano virtualių žinučių kokio laipsnio aš vyras! Sugebu ar nesugebu, čia yra mano asmeninis reikalas, ir tai ką aš darau, taip pat. Tavęs tas jaudinti neturi.
man tavo lietuviškas požiūris aiškus.
man tavo lietuviškas požiūris aiškus.
Tai va butent,o kas sako,kad mano reikalas,as tik issakau savo nuomone,tik, apart taves,"lietuviskas" (tik kodel toks ,o ne kitoks,net juokinga,kai taip argumentuojama

QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 04, 21:15)
As internetu bendravau ne is beviltiskumo, ar kompleksuotumo, o is atsitiktinumo. Tiesiog pamaciau per atsitiktinuma lyg kazkur matyta zmogu ir parasiau, paklausiau ar jis tas pats, apie ka galvoju ir utiu tiu kaip viskas issirutuliojo

Ir i ka gi issirutuliojo?

QUOTE(lauramedis @ 2011 12 05, 18:01)
Apsivedem

QUOTE(Margo& @ 2011 12 05, 18:24)
As neskirstau zmoniu i jokias grupes pagal tai, koki bendravimo buda jie pasirenka, cia kiekvieno reikalas ir del to klijuot etikete nedera. Liudniau, kai zmones nemoka isvis bendraut

QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 05, 18:29)
As neskirstau zmoniu i jokias grupes pagal tai, koki bendravimo buda jie pasirenka, cia kiekvieno reikalas ir del to klijuot etikete nedera. Liudniau, kai zmones nemoka isvis bendraut 

Taip, kai kurie is ties nemoka. Nei virtualiai nei akis i aki. Nors...gal tiesiogiai ir normaliai bendrauja, o va internetu, ir dar inkognito, leidzia sau atsipalaiduoti ir parodyti tikra veida. Na, man asmeniskai sis forumas yra pirmas bandymas. Seniau kazkaip noro nebuvo, atrode neidomu zmogaus nepazistant ir nematant, ale ziuriu, visai nieko

QUOTE(lauramedis @ 2011 12 05, 18:39)
Taip, kai kurie is ties nemoka. Nei virtualiai nei akis i aki. Nors...gal tiesiogiai ir normaliai bendrauja, o va internetu, ir dar inkognito, leidzia sau atsipalaiduoti ir parodyti tikra veida. Na, man asmeniskai sis forumas yra pirmas bandymas. Seniau kazkaip noro nebuvo, atrode neidomu zmogaus nepazistant ir nematant, ale ziuriu, visai nieko
Ir bendraminciu yra, ir pasigincyt galima 

Man irgi patinka butent todel, kad gali paskaityt daug ivairiu nuomoniu ta pacia tema, rast ir panasiai mastanciu

QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 15:37)
Nebūtinai kompleksuoti, nors aš asmeniškai pati nemėgstu pažindintis virtualiai, amna patinka kai akis į akį gali susitikti ir susipažinti, bet tie kurie ieško meilužės, arba meilūžio tai sėda į internetines pažintys ieškotis
Bet ir šeip gal manija kažkokia yra sėdėti pažintyse kitiems, kai tų pažinčių portalų kaip prišikta, tai sėdi ir tikisi gal kas atsiras arba iš neturėjimo ką veikti.

Nu o siaip logiskai pagalvojus,kaip kitaip susirasti meiluzi,jei nesi toks drasus,kad gatveje prieitum ir pasiulytum