Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

mane tai sudomino lietuviškas ožiūris. Kas čia per požiūris?
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2011 12 04, 19:01)
thumbup.gif ,va cia protingos moters sprendimas.
  Mano nuomone pazindinasi per interneta kompleksuoti zmogeliai. wacko.gif

pagal save sprendi???
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2011 12 04, 19:01)
thumbup.gif ,va cia protingos moters sprendimas.
  Mano nuomone pazindinasi per interneta kompleksuoti zmogeliai. wacko.gif

Nebūtinai kompleksuoti, nors aš asmeniškai pati nemėgstu pažindintis virtualiai, amna patinka kai akis į akį gali susitikti ir susipažinti, bet tie kurie ieško meilužės, arba meilūžio tai sėda į internetines pažintys ieškotis biggrin.gif Bet ir šeip gal manija kažkokia yra sėdėti pažintyse kitiems, kai tų pažinčių portalų kaip prišikta, tai sėdi ir tikisi gal kas atsiras arba iš neturėjimo ką veikti.
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 12 05, 09:35)
tik idomiai traktuoja ji...teigia, kad virtualiai bendrauja tik kompleksuotos asmenybes...tuomet kyla naturalus klausimas: "Margo, ka tu cia veiki?" ...tai gal pati kompleksiuku nestokoji?"....

O cia ka jau pazinciu forumas ar tu ne ten pakliuvai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toozikas @ 2011 12 04, 22:45)
Ne tau mane teisti, ir spręsti iš mano virtualių žinučių kokio laipsnio aš vyras! Sugebu ar nesugebu, čia yra mano asmeninis reikalas, ir tai ką aš darau, taip pat. Tavęs tas jaudinti neturi.
man tavo lietuviškas požiūris aiškus.

Tai va butent,o kas sako,kad mano reikalas,as tik issakau savo nuomone,tik, apart taves,"lietuviskas" (tik kodel toks ,o ne kitoks,net juokinga,kai taip argumentuojama lotuliukas.gif )poziuris,i tokias pazintis man keistas ir nusako apie zmogaus turinti kazkokiu psichologiniu problemu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 04, 21:15)
As internetu bendravau ne is beviltiskumo, ar kompleksuotumo, o is atsitiktinumo. Tiesiog pamaciau per atsitiktinuma lyg kazkur matyta zmogu ir parasiau, paklausiau ar jis tas pats, apie ka galvoju ir utiu tiu kaip viskas issirutuliojo  lotuliukas.gif  blush-anim-cl.gif

Ir i ka gi issirutuliojo? biggrin.gif Bendraujat?
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 12 05, 18:01)
Ir i ka gi issirutuliojo? biggrin.gif Bendraujat?

Apsivedem mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 05 gruodžio 2011 - 18:24
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 04, 22:55)
Visi, kuriu nuomone nesutampa su jusu yra luzeriai???  g.gif

Tau tapatu luzeris ir kompleksuotas g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2011 12 05, 18:24)
Tau tapatu luzeris ir kompleksuotas  g.gif  blink.gif

As neskirstau zmoniu i jokias grupes pagal tai, koki bendravimo buda jie pasirenka, cia kiekvieno reikalas ir del to klijuot etikete nedera. Liudniau, kai zmones nemoka isvis bendraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 05, 18:29)
As neskirstau zmoniu i jokias grupes pagal tai, koki bendravimo buda jie pasirenka, cia kiekvieno reikalas ir del to klijuot etikete nedera. Liudniau, kai zmones nemoka isvis bendraut  doh.gif

Taip, kai kurie is ties nemoka. Nei virtualiai nei akis i aki. Nors...gal tiesiogiai ir normaliai bendrauja, o va internetu, ir dar inkognito, leidzia sau atsipalaiduoti ir parodyti tikra veida. Na, man asmeniskai sis forumas yra pirmas bandymas. Seniau kazkaip noro nebuvo, atrode neidomu zmogaus nepazistant ir nematant, ale ziuriu, visai nieko smile.gif Ir bendraminciu yra, ir pasigincyt galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 12 05, 18:39)
Taip, kai kurie is ties nemoka. Nei virtualiai nei akis i aki. Nors...gal tiesiogiai ir normaliai bendrauja, o va internetu, ir dar inkognito, leidzia sau atsipalaiduoti ir parodyti tikra veida. Na, man asmeniskai sis forumas yra pirmas bandymas. Seniau kazkaip noro nebuvo, atrode neidomu zmogaus nepazistant ir nematant, ale ziuriu, visai nieko smile.gif Ir bendraminciu yra, ir pasigincyt galima biggrin.gif

Man irgi patinka butent todel, kad gali paskaityt daug ivairiu nuomoniu ta pacia tema, rast ir panasiai mastanciu drinks_cheers.gif Bet kai atsiranda tokiu dalyviu, kurie nesugeba priimt kito nuomones, tuoj pasisiausia ir stoja i kova, tai ka as zinau. Laikau tokius provokatoriais ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 15:37)
Nebūtinai kompleksuoti, nors aš asmeniškai pati nemėgstu pažindintis virtualiai, amna patinka kai akis į akį gali susitikti ir susipažinti, bet tie kurie ieško meilužės, arba meilūžio tai sėda į internetines pažintys ieškotis  biggrin.gif  Bet ir šeip gal manija kažkokia yra sėdėti pažintyse kitiems, kai tų pažinčių portalų kaip prišikta, tai sėdi ir tikisi gal kas atsiras arba iš neturėjimo ką veikti.

Nu o siaip logiskai pagalvojus,kaip kitaip susirasti meiluzi,jei nesi toks drasus,kad gatveje prieitum ir pasiulytum g.gif
Atsakyti