Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

QUOTE(Ingese @ 2011 12 14, 14:23)
Dėl penkių minučių tikrai netikslinga važiuoti tiek kelio ax.gif , Jei jau išsiruošti ,tai pusė dienos kaip minimum reikia.... na nežinau kaip toliau bus....kažkodėl man darosi kažkiek ir pikta, šiandien- tyluma, gal per daug noriu.Pati auginu vaikelį, dienos visos namie, galbūt atrodo, kad ir kiti turi turėti laikom bet juk žinau kaip su tais darbas būna....Tikiuosi Kasniuke, kad klysti....pati nežinau ką ir kaip galvoti...na bet juk jis man neįsipareigojęs, tad negaliu nieko ir reikalauti unsure.gif

zinai, suprantu tave kuo puikiausiai smile.gif ...tas mielas ir smagus pasibendravimas veikia kaip narkotikai blush2.gif ...juolab, kai neturi salia zmogaus, kuris tave isklausytu ar siaip pasisneketu nuosirdziai, atvirai...o cia dar ir filtras saldumo inesa...
patart zinoma lengviau, nei paciai padaryt...bet siuo atveju manau, pazvelk i viska daug paprasciau smile.gif ...nestatyk smelio piliu, nelauk issioziojusi jo demesio...pasirodo pasnekovas, valio...bendraukite iki valios...nesirodo, na ir nedramatizuok...suprantu, kad tau truksta to bendravimo, truksta jo...bet neziurek i visa tai rimtai...priimk tai kaip zaidima...bet kartu ir nepamirsk saves ax.gif ...patikek, mielu pasnekovu atrasi ir savam mieste...gal kai jis pajus, kad atsiranda konkurentai, tai ir pats susisgribs ir nebetemps gumos su tuo susitikimu g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 12 15, 13:17)
zinai, suprantu tave kuo puikiausiai smile.gif ...tas mielas ir smagus pasibendravimas veikia kaip narkotikai blush2.gif ...juolab, kai neturi salia zmogaus, kuris tave isklausytu ar siaip pasisneketu  nuosirdziai, atvirai...o cia dar ir filtras saldumo inesa...
patart zinoma lengviau, nei paciai padaryt...bet siuo atveju manau, pazvelk i viska daug paprasciau smile.gif ...nestatyk smelio piliu, nelauk issioziojusi jo demesio...pasirodo pasnekovas, valio...bendraukite iki valios...nesirodo, na ir nedramatizuok...suprantu, kad tau truksta to bendravimo, truksta jo...bet neziurek i visa tai rimtai...priimk tai kaip zaidima...bet kartu ir nepamirsk saves ax.gif ...patikek, mielu pasnekovu atrasi ir savam mieste...gal kai jis pajus, kad atsiranda konkurentai, tai ir pats susisgribs ir nebetemps gumos su tuo susitikimu g.gif ...

Ačiū, paguodei 4u.gif rolleyes.gif , taip save nuteikti, ir bandau, bet tas bendravimas tikrai kaip narkotikas doh.gif , bet turiu nurimti ir valdyti, nepasiduoti emocijoms, jausmams, nors kartais tikrai būna sunkoka.O kaip jis turėtų pajausti, kad konkurentai atsirado? g.gif rolleyes.gif .....na savam mieste, tai- ne,- nenorėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 12 15, 14:35)
O kaip jis turėtų pajausti, kad konkurentai atsirado? g.gif  rolleyes.gif

Jei pradesit bendraut su kitais, pati pasijusit laisvesne pasirinkime, padides jusu saviverte, atsiras siek tiek abejones ar tas jusu virtualus draugas tikrai yra "tas vienintelis". Na, ir automatiskai maziau demesio skirsit jam. Vyrai tokius dalykus iskart pajaucia. mirksiukas.gif Tuomet, jei tikrai ji dominat, atsiras azartas "medziot", na o jei ne - tuomet pasitrauks, o gal ir pati pajusit, kad bendraut nebenorit. Gal tikrai susipazinsit su kazkuo kitu, kuris skirs jums daugiau demesio. smile.gif Neapsiribokit bendravimu tik su juo, juk nesat jam isipareigojus.
Atsakyti
QUOTE(pita @ 2011 12 15, 22:57)
Jei pradesit bendraut su kitais, pati pasijusit laisvesne pasirinkime, padides jusu saviverte, atsiras siek tiek abejones ar tas jusu virtualus draugas tikrai yra "tas vienintelis". Na, ir automatiskai maziau demesio skirsit jam. Vyrai tokius dalykus iskart pajaucia.  mirksiukas.gif  Tuomet, jei tikrai ji dominat, atsiras azartas "medziot", na o jei ne - tuomet pasitrauks, o gal ir pati pajusit, kad bendraut nebenorit. Gal tikrai susipazinsit su kazkuo kitu, kuris skirs jums daugiau demesio.  smile.gif Neapsiribokit bendravimu tik su juo, juk nesat jam isipareigojus.

superinis atsakymas thumbup.gif ...kol bendraujat virtualiai, stenkis neprisiristi taip prie jo...
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 12 17, 12:20)
superinis atsakymas thumbup.gif ...kol bendraujat virtualiai, stenkis neprisiristi taip prie jo...

Ir jam pasirodžius išlikti šaltai ir abejingai???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 12 17, 12:27)

zinau, kad pasakyt lengviau nei padaryt...tu jau dabar esi prie jo prisirisusi, nors bendraujat tik virtualiai...as nezinau ka jus vienas kitam rasinejate, kokio lygio jau vyksta tas virtualus bendravimas, tad sunku kazka ir pasakyti...
p.s. ar gavai mano zinute?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 12 17, 13:27)

Kodel salta ir abejinga? Bukit linksma, draugiska, flirtuokit. Elkites laisvai. Tiesiog neinvestuokit i santykius daugiau nei jis. Jei jis atsako i jusu zinute po savaites, nepulkit atrasyt jam iskart. Parodykit, kad ir kitu uzsiemimu turit, kad nesedit prie kompiuterio ir desperatiskai laukiat jo pasirodant. Bukit savim ir atraskit laime ir kituose dalykuose. Pradziuginkit save kad ir mazomis smulkmenomis, pasitikekit savim. Tai padaryt gal ir nera taip lengva, taciau tikrai verta smile.gif
Atsakyti
Sveikos . O as vat noriu jusu patarimo, tikiuosi cia pataikiau. Esu senbuve, bet nenoriu cia rasyti svo tikru niku
Esu istekejusi, turiu 2 vaikus gyvenu gan pilka gyvenima, su vyru net nemiegam vienam kambari apie sexa isvis tyliu jokiu glamoniu ,jokiu siltu jausmu, jokiu apsikabinimu ar kitu meilikavimu. Susitinkam, pasisveikinam net nesikalbam.
Per internetines pazintis susipazinau su vienu mielu vyru, pradejom susirasineti viena syki susitikom, per ta susitikima gavau daug demesio, jis zino jog turiu vaikus zino apie situacija su vyru ir vistiek nori susiikti, nori bendrauti, man malonu skaityt jo meilias zinutes jo grazius zodzius as ir pati noriu su juo bendauti noriu tos aistros... bet bijau jog galiu viska prarasti, kaip rusai sako : xocetsa i kolitsa. sirdis nori protas neleidzia, esu pasimetusi dabar praso sestadieni susitikti. galiu tik vakare, tai dar paprase jog butumem tik dviese , zinau jei susitiksim tai pasiplepejimu nesibaigs... patarkit ka daryti ar susitikti ir tapti meiluze ar palikti viska kaip yra ir tenkintis rankom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WTF? @ 2012 01 22, 22:31)
Sveikos . O as vat noriu jusu patarimo, tikiuosi cia pataikiau. Esu senbuve, bet nenoriu  cia rasyti svo tikru niku
Esu istekejusi, turiu 2 vaikus gyvenu gan pilka gyvenima, su  vyru net nemiegam vienam kambari apie sexa isvis tyliu jokiu glamoniu ,jokiu siltu jausmu, jokiu apsikabinimu ar kitu meilikavimu. Susitinkam, pasisveikinam net nesikalbam.
Per internetines pazintis susipazinau su vienu mielu vyru, pradejom susirasineti viena syki susitikom, per ta susitikima gavau daug demesio, jis zino jog turiu vaikus zino apie situacija su vyru ir vistiek nori susiikti, nori bendrauti, man malonu skaityt jo meilias zinutes jo grazius zodzius as ir pati noriu su juo bendauti noriu tos aistros... bet bijau jog galiu viska prarasti,  kaip rusai sako : xocetsa i kolitsa. sirdis nori protas neleidzia, esu pasimetusi dabar praso sestadieni susitikti. galiu tik vakare, tai dar paprase jog butumem tik dviese , zinau jei susitiksim tai pasiplepejimu nesibaigs...  patarkit ka daryti ar susitikti ir tapti meiluze ar palikti viska kaip yra ir tenkintis rankom lotuliukas.gif

1. Kas jus sieja su vyru, apar vaiku ir neva santuokos?
2. Ka jus bijote prarasti?
Atsakyti
QUOTE(WTF? @ 2012 01 22, 22:31)

Esu istekejusi, turiu 2 vaikus gyvenu gan pilka gyvenima, su  vyru net nemiegam vienam kambari apie sexa isvis tyliu jokiu glamoniu ,jokiu siltu jausmu, jokiu apsikabinimu ar kitu meilikavimu. Susitinkam, pasisveikinam net nesikalbam.
Per internetines pazintis susipazinau su vienu mielu vyru, pradejom susirasineti viena syki susitikom, per ta susitikima gavau daug demesio, jis zino jog turiu vaikus zino apie situacija su vyru ir vistiek nori susiikti, nori bendrauti, man malonu skaityt jo meilias zinutes jo grazius zodzius as ir pati noriu su juo bendauti noriu tos aistros... bet bijau jog galiu viska prarasti, 

bijot kad galit viską prarasti...atrodo, kad tie pilki jūsų santykiai su vyru yra tik laikini, tęsiasi ne taip ilgai...neaiškios priežastys, neaišku ar jūs stengiatės padėtį taisyti. Pirmiau pagalvokit :ar verta taip lengvai išduoti savo žmogų dėl svetimo mažai pažįstamo vyro gražių žodžių bei staiga kilusios aistros? Ar tikra esate kad tas mielas vyras vertesnis už jūsiškį? Gal jis tik eina per moteris, kaip koks patinas? Jei atsisakysite to pasiūlymo, gal jis daugiau taip gražiai ir nebekalbės?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 01 23, 00:20)
1. Kas jus sieja su vyru, apar vaiku ir neva santuokos?
2. Ka jus bijote prarasti?

1 Gal nuskambes bjauriai, bet i namo statybas ideti mano asmeniski pinigai.
2 bijau prarasti namus ir ta pastovuma, nes niekur kitur neturiu eiti,pas tevus, bet 2 kambariu bute ir su girtuokliu ir dar agresyviu tevu tikrai nesugivensiu, nes kol nebuvau istekejusi mus sieo tik konfliktai ir mustynes.
Atsakyti
QUOTE(Cenet @ 2012 01 23, 01:17)
bijot kad galit viską prarasti...atrodo, kad tie pilki jūsų santykiai su vyru yra tik laikini, tęsiasi ne taip ilgai...neaiškios priežastys, neaišku ar jūs stengiatės padėtį taisyti. Pirmiau pagalvokit :ar verta taip lengvai išduoti savo žmogų dėl svetimo mažai pažįstamo vyro gražių žodžių bei staiga kilusios aistros? Ar tikra esate kad tas mielas vyras vertesnis už jūsiškį? Gal jis tik eina per moteris, kaip koks patinas? Jei atsisakysite to pasiūlymo, gal jis daugiau taip gražiai ir nebekalbės?

Na as vis naiviai tikiu jog padetis pasikeis kai baigsim statybas ir galesim persikraustyti i savo miegamaji, tada daugiau busim kartu ir vaikai jau miegos savo kambariuose, nes dabar jaunele miega su manim...
O ir tas nebendravimas prasidejo kai vyras mete gerti, kitaip tariant uzsikodavo, bet manau padare jis taip del musu seimos , o gal ir ne del musu...
Tai vat ir svartsau ar tikrai verta del sio staigaus demesio iraistros isduoti savo artima zmogu ar verta...
Bet kai prisimenu jog mano vyras net apkabinti jo neleidzia ar duoti bucki tai persasi mintis jog as jam reikalinga tik kaip namu tvarkytoja ir valgio gamintoja ir man del sito labai skaudu... o kai paklausiu kodel, tai atrezia atstok su savo kvailystem ,buvau jam uzsiminusi jog noriu sexo tai tas atreze jog jis purvinas ir smirdantis kita karta, tai isvis bjauru pasidare... Gal jam visi jausmai isbleso ir jis tik kaip is pareigos lieka del vaiku...
O del to kito vyro, jau buvau jam atsakiusi ir aiskiai pasakiau jog dar tam nepasiruosusi, jis pasake jog tikrai laiko yra i valias ir ner kur skubeti...
Esu tokia pasimetusi, bet vis daugiau jauciu jog man sazine neleis to padryti ir jauciu jog isvis ustosiu bendrauti su kitu vyru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WTF?: 23 sausio 2012 - 10:34