Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

QUOTE(Natela @ 2012 02 18, 08:42)
doh.gif Kad kas mane išgelbėtų biggrin.gif

Klausimas: ar visos muses nori buti isgelbetos? Gal kitoms tam voratinklyje labai smagu, ir voras visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 02 21, 21:20)
Klausimas: ar visos muses nori buti isgelbetos? Gal kitoms tam voratinklyje labai smagu, ir voras visai nieko...

Matai ne visos nori buti tik vietoje vakarienes,gal geriau vietoje deserto mirksiukas.gif
Atsakyti
Matai, vakarienės norisi kasdien ir praktiškai visada, o vien desertu sotus nebūsi, na ir kiek gi gali mėgautis desertu? Nevalgysi gi desertą tris kartus dienoj, apkars.. Čia kaip su aukštakulniais. Su jais gražu, bet kas gali būti mieliau už namines šlepetes, tokias patogias, jaukias, patrintas.. Tai ta laimė, kai iš nepatogių aukštakulnių nusileidi ir įsispiri, taip gera gera.
Atsakyti
O kaip sunku is to voratinklio istrukti doh.gif verysad.gif ...Bet laikausi dabar,noriu seima issaugoti,nors kartais taip buna bloga,kad neturiu kur detis,nors is sono atrodo,kad gyvenu super.... Laikysiuos, nelysiu ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 31, 20:54)
.Bet laikausi dabar,noriu seima issaugoti,nors kartais taip buna bloga,kad neturiu kur detis,nors is sono atrodo,kad gyvenu super....

Seima issaugoti turi noreti du zmones.Sudauzius i sipulius nekas bus kai bandysi tai suklijuoti blink.gif
Bandai kitus apgauti,bet kitiems tai dzin,o saves niekaip neapgausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 23, 10:28)
Matai, vakarienės norisi kasdien ir praktiškai visada, o vien desertu sotus nebūsi, na ir kiek gi gali mėgautis desertu? Nevalgysi gi desertą tris kartus dienoj, apkars.. Čia kaip su aukštakulniais. Su jais gražu, bet kas gali būti mieliau už namines šlepetes, tokias patogias, jaukias, patrintas.. Tai ta laimė, kai iš nepatogių aukštakulnių nusileidi ir įsispiri, taip gera gera.

Matai, kiti tos vakarienes nevalgo,patenkinti sociu desertu...Kaip ir su aukstakulniais,argi kartais moteriai labai svarbu,kad jie nepatogus,svarbiau,kad grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 31 kovo 2012 - 21:43
QUOTE(Neta& @ 2012 02 22, 23:20)
Matai ne visos nori buti tik vietoje vakarienes,gal geriau vietoje deserto mirksiukas.gif

saviįtaiga.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 12 14, 14:23)
Dėl penkių minučių tikrai netikslinga važiuoti tiek kelio ax.gif , Jei jau išsiruošti ,tai pusė dienos kaip minimum reikia.... na nežinau kaip toliau bus....kažkodėl man darosi kažkiek ir pikta, šiandien- tyluma, gal per daug noriu.Pati auginu vaikelį, dienos visos namie, galbūt atrodo, kad ir kiti turi turėti laikom bet juk žinau kaip su tais darbas būna....Tikiuosi Kasniuke, kad klysti....pati nežinau ką ir kaip galvoti...na bet juk jis man neįsipareigojęs, tad negaliu nieko ir reikalauti unsure.gif

Na, as panasioj situacijoj buvau.
Pletkinau internetu su vienu vyruku, dazniau apie darba, nes profesijos panasios, bet jis buvo is uzsienio ir labai tolimo. As istekejus, jis-vedes, tad apie jokias simpatijas, juo labiau apie susitikima, niekad net negalvojom. Ir taip virs 2 metu mes praplepejom, su pertraukom aisku, nes mano gyvenime daug permainu vyko, as issikyriau, isvykau gyvent i kita sali, beje, ta pacia, kur internetinis draugelis gyvena, istekejau antra syk. Kadangi gyvenam vienas nuo kito tukstancio km atstumu, tai sutarem, jei kuris busim toj ar anoj parapijoj, susitikt kavos pagert, gi beveik kaip gimines. Buvo labai smalsu susimatyt gyvai. Tai va, susitikom... Ir Susitikinejame taip jau virs puses metu ir ne kava geriam, tai jau tikrai unsure.gif

As patariu susitikt, del to, jog daug atsakymu gausi. Nepatiks, tai fain, o jei patiks, tuomet toliau galesi dusaut ar padebesiais skraidyt, cia jau kaip pati nuspresi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bucketing: 03 balandžio 2012 - 06:56
As atsimenu spjaudziausi ant tu draugiu, kurios turejo meiluzius. Viena net isdaviau, na ne as bet paskatinau savo vyra pasakyti jos draugui. Geda.. bet aisku paciai teko pabuti jos vietoje ir tikrai nesigailiu. Tik pasirupinau geresne konspiracija, mano ex butu ir dabar turbut nezinojes bet turbut jau zino, nes draugauja su mano meiluzio ex. Nu melrauzas gavos, pati nepatikejau kai suzinojau, kad jie susibego biggrin.gif Galejo anksciau, gal ir as buciau su meiluziu ilgesniam laikui pasilikusi..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 02, 11:35)
saviįtaiga.

Kiekvienas ziurime is savo gyvenimiskos patirties tasko mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip man sunku, nebegaliu daugiau. Turiu meilužį jau du metus, nežinau ar jį myliu, bet su juo jaučiuosi saugi. Problema yra tame, kad jis su manim tik žaidžia, to jis neslepia, kai būnu su juo man gerai, kai palieku neberandu sau vietos ir jis vėl mane lengvai prisivilioja atgal. Nu kaip sau pačiai įkrėsti proto, kad su juo ateities nėra ir nebus, aš tą suvokiu, bet širdis plyšta perpus. Išprotėjau ir tą žinau...
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2012 04 19, 19:22)
Oi kaip man sunku, nebegaliu daugiau. Turiu meilužį jau du metus, nežinau ar jį myliu, bet su juo jaučiuosi saugi. Problema yra tame, kad jis su manim tik žaidžia, to jis neslepia, kai būnu su juo man gerai, kai palieku neberandu sau vietos ir jis vėl mane lengvai prisivilioja atgal. Nu kaip sau pačiai įkrėsti proto, kad su juo ateities nėra ir nebus, aš tą suvokiu, bet širdis plyšta perpus. Išprotėjau ir tą žinau...

Meilė trunka 3 metus. Dar metus pakentėk ir lengvai paliksi mirksiukas.gif
Atsakyti