Na tai labukas
Mes jau po operacijos..tfu šysik panašu palyginti ramiai praėjo

Jokių aukštų temperatūrų po operacijos nieko. Tai va mes jau be šlangučių

žinokit nerealu tikiu kas juos turit dabar baltai man pavydyt

yra ko iš tiesu toks palengvėjimas galės vaikas teleškuotis vonioj......negaliu nesidžiaugt tieiog...labai labai linkiu visom greičiau irgi ju netekt
Turim ir bėdų
Ketvirtadieni va ryt savaite padarė operacija. O kaip priklauso po 5 dienų (vakar) ištraukė iš pimpuko gi ta drena kaip jį pavadint...na žodžiu jus žinot apie ką aš..apie ta kuris palenvina pulsę..neapkrauna šlapimu jis tiesiog bėga NON STOP

... tai va ir vėl mano vaikas nesysiojo nuo vakar pietų iki šiandien vakaro

..visi sysalai ir iš kairio ir iš dešinio inksto bėgo pro ta skylutę likusia šone nuo nefrostomos..........

.....psichologinės baimės vedamas jog skaudės pimpuka...na greičiausiai jį gal kiek ir peršti nuo to dreniuko.. ką aš žinau

..bet kadangi vieną etapą tokį jau turėjom kažkaip jau reaguoju ramiai laukiu...šiandien kimšom šoną...kad nori nenori sysiotų pro ten kur reikia..žinokit koki padariau kamsteli jėginį šonui

na, kad uzkisti skylute iš nefrostomos galiuko galėsiu kada nufotografuoti mažu reikės kuriai

...neišbėgo nė lašo...vaikas pasisiojo šiandien pagaliau net 3 kartus...bet už tai dėl to užkimšimo pakylo temperatūra 38.7 ech...viskas atgal... teko sona atidaryti leisti bėgti šlapimui pro ten kur nori bėgti ir laukti ryto...ryt vėl kimšim šoniuką dibsim toliau...susitvarkysim tikiu tuo

tempa ka tik matavau jau nukritus 37.2
Renatuli tikrai yra kazkoki leidzia nepamenu pavadinimo...bet kazkaip girdejau sakant ir tai kad geraiu gal kitas budas, nes tuo nauju budu vis tik i organizma kazkaip tai ileidziamas svetimkunis ar kazkas tokio bijau pameluoti geriausia viska aptarti su gydytoju
Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko. W. Magee.
...
Kvaila Moteris laiko Vyrą už galvos, protinga - už rankos, išmintinga - visai nelaiko....