Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų ligos.

Sveikutes mes jau sysiojam thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Vargais negalais tai pasekmė mano didelio darbo patiekit 2 naktu nemeigotu beveik...sėdžiu šiandien kaip apuokas, ligoninej vyras aš namuos ilsiuosi, bet už tai kiek darbo atlikta biggrin.gif
Gyd. sake tempa kyla leiskit ilsėti šonui visą dieną...bet tai visą dieną aš NE schmoll.gif nė už ka nesutikau...derėjausi su gydytojais ir jie tikėjo manim, matė kad pasitikėti galima ax.gif ...prisižadėjau stebėt.... leidžiu biški šoną ir neleidžiu... stebejau ištisas dvi paras temperatūra tik biški kyla atleidžiu šoną, viskas normaliai laikau užkišta, oi ilgai pasakot reikėtų valandomis kas ir kaip kiek pasysiojo kokios temperatūros buvo ir pan.. sesutės sakė : mamyte iš kur pas jus tiek kantrybės unsure.gif ..kai valanda kabejom sanitarinej ant tos kėdės ale klozetas...pavargau iš tiesų, bet panašu kad mes jau greit važiuosim namo 4u.gif
Beje sysiojo irgi baisiai ketvirtadienį pramušiau šiaip ne taip unsure.gif ko norėt sysalai pusės paros kvapas unsure.gif ..tyrimų rezultatai baisūs, rado kažkokia bakterija pakeitė atibijotiką...na, bet kadangi pradėjo sysioti normaliai tai manau greit ir tyrimai pasitaisys..tai tokia mūsų šio vizito ligoninėje , dėja dar nepaskutinio istorija...kol kas smile.gif Busim iki jei viskas tvarkoj iki gal antradienio tikiuos, mano mažiui pusantru vaikstom kartais kalidoriui...šaukiu Adomai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 11 spalio 2008 - 13:18
QUOTE(Žmona @ 2008 10 11, 14:17)
Sveikutes mes jau sysiojam  Vargais negalais tai pasekmė mano didelio darbo patiekit 2 naktu nemeigotu beveik...sėdžiu šiandien kaip apuokas, ligoninej vyras aš namuos ilsiuosi, bet už tai kiek darbo atlikta  biggrin.gif
Gyd. sake tempa kyla leiskit ilsėti šonui visą dieną...bet tai visą dieną aš NE  schmoll.gif  nė už ka nesutikau...derėjausi su gydytojais ir jie tikėjo manim, matė kad pasitikėti galima  ax.gif ...prisižadėjau stebėt.... leidžiu biški šoną ir neleidžiu... stebejau ištisas dvi paras temperatūra tik biški kyla atleidžiu šoną, viskas normaliai laikau užkišta, oi ilgai pasakot reikėtų valandomis kas ir kaip kiek pasysiojo kokios temperatūros buvo ir pan.. sesutės sakė : mamyte iš kur pas jus tiek kantrybės  unsure.gif ..kai valanda kabejom sanitarinej ant tos kėdės ale klozetas...pavargau iš tiesų, bet panašu kad mes jau greit važiuosim namo  4u.gif
Beje sysiojo irgi baisiai ketvirtadienį pramušiau šiaip ne taip unsure.gif ko norėt sysalai pusės paros kvapas  unsure.gif ..tyrimų rezultatai baisūs, rado kažkokia bakterija pakeitė atibijotiką...na, bet kadangi pradėjo sysioti normaliai tai manau greit ir tyrimai pasitaisys..tai tokia mūsų šio vizito ligoninėje , dėja dar nepaskutinio istorija...kol kas  smile.gif Busim iki jei viskas tvarkoj iki gal antradienio tikiuos, mano mažiui pusantru vaikstom kartais kalidoriui...šaukiu Adomai  wub.gif

super super super jūsų naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

niu, bet tu, mamuskin, pavarai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif malačiukė, šaunuolė, kantruolė,............. thumbup.gif

100-tas jums valio thumbup.gif

Atsakyti
zmona, taijau tirkai kokios geros naujienos thumbup.gif . ir tikrai kokia saunuole thumbup.gif
tikesimes, viskas visiskai susitvarkys ir laiku namucuio grisit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulis @ 2008 10 11, 20:13)
super super super jūsų naujienos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

niu, bet tu, mamuskin, pavarai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif malačiukė, šaunuolė, kantruolė,.............  thumbup.gif

100-tas jums valio  thumbup.gif

QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 10 12, 10:58)
zmona, taijau tirkai kokios geros naujienos  thumbup.gif  . ir tikrai kokia saunuole  thumbup.gif
tikesimes, viskas visiskai susitvarkys ir laiku namucuio  grisit  drinks_cheers.gif

Ačiū Jums už gražius žodelius wub.gif
Atsakyti
Zmona, nu ir saunuole tu wub.gif thumbup.gif Smagu, kad gyd tavimi tikejo, ir leido tau visa tai daryti wub.gif O smagiausia, kad viskas susitvarke, kad Adomelis siusioja thumbup.gif Nerealiai smagu thumbup.gif

O kas dar laukia jusu?Minejai, kad nepabaiga dar unsure.gif

Mes 5-dieni irgi lankemes ligoninej, nebego per lsnagute slapimas, tai vedejas sutvarke, paleido namo, ale labai keistai jau klausinejo: kiek laiko su slangom, kada gulejot, kas kaip, itariu ir mes gana greitu laiku galim gultis unsure.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif Mes namuos clap.gif
QUOTE(rumba @ 2008 10 14, 10:58)

O kas dar laukia jusu?Minejai, kad nepabaiga dar unsure.gif

Jo dar liko po 2 men ištraukti stentą, kurį dabar įstatė kad padaryti susiaurėjimo praplėtimą smile.gif
Papildyta:
Renatuli 4u.gif ar ne tavo vyras guli su vaikiuku 7 palatoj 4u.gif įtariu, kad taviškis, nes vaikutis panašus avatare į matytą šiandien ryte ax.gif
Mačiau kaip taviškis susijaudinęs lydėjo vaikutį operacinėn...liūdna, bet viskas tik į gerą linkiu visą ko geriausio...Jusu operaciją šiandien priskirta prie sudetingųjų kaip supratau iš sesučių kalbų...mūsų irgi visad laikomos sunkiomis verysad.gif Nesudėtingos tik hiposatzes (pimpaliukų lengvos bėdelės) mūsų skyriuj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 10 14, 22:17)
SVEIKOS  4u.gif Mes namuos clap.gif

Mačiau kaip taviškis susijaudinęs lydėjo vaikutį operacinėn...liūdna, bet viskas tik į gerą linkiu visą ko geriausio...Jusu operaciją šiandien priskirta prie sudetingųjų kaip supratau iš sesučių kalbų...mūsų irgi visad laikomos sunkiomis  verysad.gif Nesudėtingos tik hiposatzes (pimpaliukų lengvos bėdelės) mūsų skyriuj  unsure.gif

Nereealiai smagu uz jus wub.gif thumbup.gif

Turbut renatulio maziu matei, vakar operavo ju pupsika sad.gif operacija praejo sklandziai. daugiau nieko nzn unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 10 14, 22:17)
Renatuli  4u.gif  ar ne tavo vyras guli su vaikiuku 7 palatoj  4u.gif įtariu, kad taviškis, nes vaikutis panašus avatare į matytą šiandien ryte  ax.gif
Mačiau kaip taviškis susijaudinęs lydėjo vaikutį operacinėn...liūdna, bet viskas tik į gerą linkiu visą ko geriausio...Jusu operaciją šiandien priskirta prie sudetingųjų kaip supratau iš sesučių kalbų...

labuskinas

mano ten brungieji buvo. 7-toj mes. tetukas nuo vakaro iki ryto būna, o tada aš jį išleidinėju. O tada vėl jis mane pas pientraukį išleidžia,...

Ryt jei parvažiuosiu anksčiau nei šiandien, tai pasistengsiu daugiau parašyt.

Šiaip, viskas čiki. sėkmingai, gerai. na, kitaip ir būt negali, nes gydytojai nerealūs. aišku skaudėjo, klykė, bet vaistai padėjo. dabar turim tik šlangą pympoje, o nugaroj ir kirkšnyje- drenai. Ryt gal pympoj išiminės.

Žmona, o jūs jau namie???ar da nepaleido???nes aš iki šiol ten į visas mama žiūriu kaip į potencilias "žmonas". Aišku tikiuosi, kad jus jau paleido. Bet šiandien(tai yr jau vakar) viena mama man seselę užrodė, kai aš ten vis palei postą trypiau, tai procedūrinin nosį kišau termometro ir nuskausminamųjų prašyt. Ne tu ten???

Koridoriuj dar nevaikštom. stot neleido. Tai Benediktas mane tik tūlikan trumpam išleidžia ir virtuvėn kavkės pasidaryt. Ir tupim palatoj. piešiam, lipdukus lipdom, skaitom. Jis guli, o aš laikau jam viską prieš nosį. Plepa nuo po pietų jau vėl kaip seniau neušsičiaupdamas, tai nutariau, kad TIKRAI VISKAS TIK Į GERA thumbup.gif

Na, bučkiai. Lekiu miegot. Ryt vėl į pamainą tetei
Atsakyti
Stiprybės Jums, mamos, kuo didžiausios! Mano sūnui taip pat grėsė nefrostoma, bet po operacijos kažkaip viskas susitvarkė ir dabar tik stebi. Tuomet dar nebuvo jokios informacijos apie tai, buvo sunku. Dabar kai perskaitau jūsų viena kitos palaikymą, gera pasidaro- labai to reikia. Laikykitės ir sveikit!
Atsakyti
QUOTE(Renatulis @ 2008 10 16, 01:20)
Žmona, o jūs jau namie???

jo jo namuos nebeieškok manes biggrin.gif mes ryt jau savaitė kaip namuos 4u.gif Linkiu Jums irgi greičiau važiuot namo bigsmile.gif
O mums šian gyd. pasakė kad šlapimo pasėly bakterija vis dar yr verysad.gif , teks lasintis vaistus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 10 20, 15:27)
O mums šian gyd. pasakė kad šlapimo pasėly bakterija vis dar yr  verysad.gif , teks lasintis vaistus  verysad.gif  verysad.gif

tai vel antibiotikai? unsure.gif verysad.gif Mes irgi dar vis geriam zinata unsure.gif Jau 3-ia savaite verysad.gif
Pastebaju, kad mazius per pimpaliuka pradejo siusioti, bega ir per slangytes, kazkaip anksciau begdavo tik per stomas, o dabar dar ir siusioja... Kazin cia gerai ar nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2008 10 22, 09:54)
tai vel antibiotikai? unsure.gif  verysad.gif Mes irgi dar vis geriam zinata unsure.gif Jau 3-ia savaite verysad.gif
Pastebaju, kad mazius per pimpaliuka pradejo siusioti, bega ir per slangytes, kazkaip anksciau begdavo tik per stomas, o dabar dar ir siusioja... Kazin cia gerai ar nelabai unsure.gif

Nu tai čia labai gerai, juk per pimpaliuką ir turi sysiot smile.gif
BET 3 savaites zinatas blink.gif blink.gif eina sau....aš va ka tik iš poliklinikos pridaviau šlapimo tyrimą, pasėlį(mokamas), bendra kraujo ir kreatininą(mokamas)...blem kraujas matau prastėja..matyt ta bakterija verysad.gif Važiuoju šian pasiimt kazkokių probionikų ir superchlorofilo organizmui stiprinti, man dar siūlo bandyti apsieiti be antibijotikų, nes temepratūros tai nėra...nors tiek gerai unsure.gif
Atsakyti