QUOTE(Žmona @ 2008 10 14, 22:17)
Renatuli

ar ne tavo vyras guli su vaikiuku 7 palatoj

įtariu, kad taviškis, nes vaikutis panašus avatare į matytą šiandien ryte
Mačiau kaip taviškis susijaudinęs lydėjo vaikutį operacinėn...liūdna, bet viskas tik į gerą linkiu visą ko geriausio...Jusu operaciją šiandien priskirta prie sudetingųjų kaip supratau iš sesučių kalbų...
labuskinas
mano ten brungieji buvo. 7-toj mes. tetukas nuo vakaro iki ryto būna, o tada aš jį išleidinėju. O tada vėl jis mane pas pientraukį išleidžia,...
Ryt jei parvažiuosiu anksčiau nei šiandien, tai pasistengsiu daugiau parašyt.
Šiaip, viskas čiki. sėkmingai, gerai. na, kitaip ir būt negali, nes gydytojai nerealūs. aišku skaudėjo, klykė, bet vaistai padėjo. dabar turim tik šlangą pympoje, o nugaroj ir kirkšnyje- drenai. Ryt gal pympoj išiminės.
Žmona, o jūs jau namie???ar da nepaleido???nes aš iki šiol ten į visas mama žiūriu kaip į potencilias "žmonas". Aišku tikiuosi, kad jus jau paleido. Bet šiandien(tai yr jau vakar) viena mama man seselę užrodė, kai aš ten vis palei postą trypiau, tai procedūrinin nosį kišau termometro ir nuskausminamųjų prašyt. Ne tu ten???
Koridoriuj dar nevaikštom. stot neleido. Tai Benediktas mane tik tūlikan trumpam išleidžia ir virtuvėn kavkės pasidaryt. Ir tupim palatoj. piešiam, lipdukus lipdom, skaitom. Jis guli, o aš laikau jam viską prieš nosį. Plepa nuo po pietų jau vėl kaip seniau neušsičiaupdamas, tai nutariau, kad TIKRAI VISKAS TIK Į GERA
Na, bučkiai. Lekiu miegot. Ryt vėl į pamainą tetei