QUOTE(*mable* @ 2011 12 14, 21:30)
na pas mane dukra pries kokius du metus pradejo mmikciot, praejom visus daktarus, tai nei vienas nepadejo, vaikui 4 metukai, o jei sako kad isaugs, as issigandusi per visur ejau, isbandziua ir iridologija, ir homeopatija ir naturalia medicina, psichologa niekas nepadejo.... jau rankas buvom nuleide, bet tada man pazystama patare eiti pas viena mociute, ji nia uzkalba nuo rozes, mikciojimu, issigandimu, zodziu viskas kas susije su nervais. Nuvedziau savo vaika, jinai ten rankom mojojo mojojo, bet po to po dvieju savaiciu praejo mikciojimas, ir jau vat du metai vaikas labai graziai kalba ..
o pati kaz kaip atsibudau vien ryta, galvoju gal man pas ja nueti, ir nuejau, jiani man tik paziurejo kas yra, pasake, kad po didelio streso, kad ten viskas galvoj suspausta ir krutineje, nu tipo tos panikos atakos prasidejo po didelio streso , tai sako, as tau kol kas biski nuimsiu padesiu, tai pabure kaz ka ten, man ivyko priepolis , toks gana stiprus, bet po jo kokias 5 dienas kaip is naujo gimus buvau