Jeigu suvoki, kur beda, turi stengtis tai keisti, ieskoti budu, juk negali sitaip gyventi visa gyvenima.
Man problemos prasidejo pries beveik metus, asmenines problemos, daug visokiu kitokiu pokyciu, kurie pliuso neuzdejo, bet sakiau galas tam, sitaip as gyventi nenoriu, atkakliai stengiuosi nepasiduoti panikoms.

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 04, 14:28)
Jeigu suvoki, kur beda, turi stengtis tai keisti, ieskoti budu, juk negali sitaip gyventi visa gyvenima.
Man problemos prasidejo pries beveik metus, asmenines problemos, daug visokiu kitokiu pokyciu, kurie pliuso neuzdejo, bet sakiau galas tam, sitaip as gyventi nenoriu, atkakliai stengiuosi nepasiduoti panikoms. 

O man viskas prasidejo, kai pakeiciau darba - virsininke del visko stresavo, o man tai tubut dvigubai persidave. Trauma man nuo tada. Niekaip savo galvelej nesudelioju, kad nera del ko, viskas turi išeitį.
QUOTE(misraine @ 2012 01 04, 14:20)
Joga bandziau lankyti - nepatinka man
o ir poilsiu nesiskundziu, bet jo neuztenka. Stresuoju apsoliuciai del visko.

Labas

gudrioj knygoj "Nuotaika paklūsta protui" siūloma užėjus panikos priepuoliui atlikti relaksacijos pratimus, pvz. valdyti kvėpavimą, t.y. kvėpuoti giliai ir sąmoningai stebėti savo kvėpavimą. Svarbiausia, tai reikia daryti nemažiau kaip 4 minutes, nes per tiek laiko gražinama deguonies ir anglies dvideginio pusiausvyra organizme, kuriai sutrikus ir jaučiami fiziniai nerimo simptomai. Arba dėmesio atitraukimas, kuris veiksmingas, nes nukreipia dėmesį nuo nerimą palaikančių minčių ir fizinių pojūčių. Reikia nerti į kitokią veiklą arba mintis ir ten "pabūti" bent jau 4 minutes. Veiksmingi pratimai, nes sakykim kažką fiziškai atlikti (pabėgioti ar pašokinėti) ne visada yra galimybių (pvz. darbo specifika neleidžia). Dar pabrėžiama, kad pratimai taps veiksmingi, jei jie atliekami reguliariai. Va taip. Sėkmės, jei bandysit

QUOTE(gebene @ 2012 01 04, 12:28)
Galiu duoti bent 80% kad jusu sirdele yra sveika
Pati pamatysit. PA, kaip bebutu keista, sirdele netgi stiprina, mes - tarsi sportininkes-maratonininkes
ir senatvej esam sveikesnes uz savo bendraamzius, kurie PA neturejo
O Gudobeliu tinktura gerai
tom, kurios nugalejo PA fiziniais pratimais, kvepavimu 

O Gudobeliu tinktura gerai

O as galvojau kad PA kenkia sirdziai, sakiau vyrui kad nesulauksiu senatves

QUOTE(misraine @ 2012 01 04, 15:38)
tai vartote ta knygele
o as ja va prie lovos laikau ir nebeskaitau
va isgeriau gudobeles ekstrakto, dar prisipirkau visokiu neuro arbatu
nu kazka bandysiu, darysiu. Tik man ten nebuvo panasu i PA. 

Todel ir nesiseka, nes knyga tik guli sone.

Kvepavimas tikrai padeda.

QUOTE(smėlė @ 2012 01 04, 14:24)
Labas 
gudrioj knygoj "Nuotaika paklūsta protui" siūloma užėjus panikos priepuoliui atlikti relaksacijos pratimus, pvz. valdyti kvėpavimą, t.y. kvėpuoti giliai ir sąmoningai stebėti savo kvėpavimą. Svarbiausia, tai reikia daryti nemažiau kaip 4 minutes, nes per tiek laiko gražinama deguonies ir anglies dvideginio pusiausvyra organizme, kuriai sutrikus ir jaučiami fiziniai nerimo simptomai. Arba dėmesio atitraukimas, kuris veiksmingas, nes nukreipia dėmesį nuo nerimą palaikančių minčių ir fizinių pojūčių. Reikia nerti į kitokią veiklą arba mintis ir ten "pabūti" bent jau 4 minutes. Veiksmingi pratimai, nes sakykim kažką fiziškai atlikti (pabėgioti ar pašokinėti) ne visada yra galimybių (pvz. darbo specifika neleidžia). Dar pabrėžiama, kad pratimai taps veiksmingi, jei jie atliekami reguliariai. Va taip. Sėkmės, jei bandysit

O darbe bunant, galima ir WC pasokineti, iseiciu visada yra, svarbiausia nebijoti atrodyti kvailai, nes mes daznai manome, kad va, aplinkiniai pamanys, kad kuoktelejau, bet realiai is aplinkiniu dar ir pagalbos, patarimu galima sulaukti, zinai sakys, ir man taip buvo, as dariau ta ir ta ir t.t.

*vandene*, pasiskaitykit sia tema ir ana, rasiau apie savo mociute, kuri "mirt" pradejo labai anksti, bet gyvena po siai dienai 70virs ir nesiseka to padaryt

sveiki,
o gal kas turi elektronini varianta sios knygos : " Nuotaika paklūsta protui" . labai butu idomu ja paskaityti. ar gal zinote kur galima ja butu nusipirkti ?
o gal kas turi elektronini varianta sios knygos : " Nuotaika paklūsta protui" . labai butu idomu ja paskaityti. ar gal zinote kur galima ja butu nusipirkti ?
QUOTE(panterra86 @ 2012 01 05, 10:35)
sveiki,
Na kiek zinau, tai nebent internete kas parduoda, nes knygynuose nera. Nebent bibliotekose. Bet gal as klystu.

QUOTE(panterra86 @ 2012 01 05, 10:35)
sveiki,
Atrodo, kad šios knygos elektroninio varianto nėra

Tą knygą mačiau www.sena.lt Štai: http://www.sena.lt/p...paklusta protui
O čia šiaip, sąrašas skaitiniams, kurios mėgsta:
Pozityvaus mąstymo literatūra
http://www.pmi.lt/st...literatura.html
O čia šiaip, sąrašas skaitiniams, kurios mėgsta:
Pozityvaus mąstymo literatūra
http://www.pmi.lt/st...literatura.html