Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(panterra86 @ 2012 01 05, 09:35)
sveiki,
o gal kas turi elektronini varianta sios knygos : " Nuotaika paklūsta protui" . labai butu idomu ja paskaityti. ar gal zinote kur galima ja butu nusipirkti ?

Aš turiu elektroninį variantą. Parašykit paštą man į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
http://saviugda.blog...-nerimauti.html
Atsakyti
oj dekui visiems Jums uzm atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sian gavau knyga "When panic attacks" 4u.gif tai dabar verciu plusu smile.gif
Atsakyti
sveikos, dabar skaitau knyga RobinSharma" sventasis bangletininkas ir vadovas" [B] labai gera knyga. daug geru minciu kaip galima bent truputi pagerinti sau gyvenima. tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukste: 06 sausio 2012 - 22:06
QUOTE(vabaliukste @ 2012 01 06, 23:04)
sveikos, dabar skaitau knyga RobinSharma" sventasis bangletininkas ir vadovas"  [B] labai gera knyga. daug geru minciu kaip galima bent truputi pagerinti sau gyvenima. tikrai rekomenduoju 4u.gif

Kazkaa skaiciau - nieko nebeatsimenu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...s.d?id=53911023
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 01 10, 22:13)

Senai viskas aisku smile.gif
Atsakyti
Tai taip... Bet tiesiog, gal yra užsukančių naujokų, tokiems žmonėms manau į naudą kuo daugiau literatūros, kad susivoktų savyje ir ne taip stresuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 01 10, 22:31)
Tai taip... Bet tiesiog, gal yra užsukančių naujokų, tokiems žmonėms manau į naudą kuo daugiau literatūros, kad susivoktų savyje ir ne taip stresuotų smile.gif

Mane, tai tik gasdina tokie dalykai, kaip istiks infarktas. Tipo nuo tos minties susivoksiu ir nebenerimausiu.
Atsakyti
o as tris savaites skrajojau, nieko nebijojau, nebuvo prieppoliu, buvau sveikas zmogus, nes vyras buvo atvaziaves is uzsienio trim savaitem, o dabar antra diena kaip jisai isvaziaves ir vel tas pats man, vel antra diena jauciu begalini nerima, atrodo tuoj tuoj istiks priepolis, ir ka daryti nzn net sad.gif
Atsakyti
o kaip Jus manote, ar triptofano vartojimas gali mums pakenkti ?
Atsakyti