O del Triptofano, ka nors zinot, ar galima ji vartototi sergant sia lyga ?
Ir as sian nuvaziavau i akropoli , basibasciau ir atvaziavau i darba, tai kaz kaip linksmiau pasidare, nusipirkau kol kas magnis +B6 gersiu ir dar del triptofano galvoju, nes psichiatras vienas man pasake, kad jokiu budu negalima gert jo, o kitas skao, kad butent triptofanas mums ir reikalingas, nes del jo trukumo organizme mums ir atsirado tos visos baimes, priepoliai ir man . Ir dabar nzn ka daryti, bijau net praryti tablete
QUOTE(*mable* @ 2012 01 11, 16:08)
ir man parasyk
man sendien uztirpo puse galvos,odos pavirsius toks jautrus,net salikas skaudziai lieciasi.nervai ima del visko.Jau reiktu kokiu vaistu,o visai stoga nuraus 

įtariu, kad gali būt raumenis atpalaiduojantys vaistai, tokie kaip myolastan

QUOTE(kimy @ 2012 01 11, 18:11)
sveikos, o jums tirpsta rankos? man ypač tirpsta naktimis....................kaži ar čia dėl to pačio nerimo 

man tirpsta,vieni sako,kad nuo stuburo kiti ,kad nuo nervu zinok zmogau del ko

QUOTE(kimy @ 2012 01 11, 19:11)
tai va va..........vieni taip, kiti taip.......nors seimos gydytojos buvau uzklausus, tai sako kad del tu paciu nervu
bet kai internete paieskojau, tai radau, kad gali buti del besivystancio insulto, tai dabar isvis supanikavau, geriau jau buciau neieskojus

nusiramink,tikrai insultas negresia,

QUOTE(panterra86 @ 2012 01 11, 16:25)
O del Triptofano, ka nors zinot, ar galima ji vartototi sergant sia lyga ?
Ir as sian nuvaziavau i akropoli , basibasciau ir atvaziavau i darba, tai kaz kaip linksmiau pasidare, nusipirkau kol kas magnis +B6 gersiu ir dar del triptofano galvoju, nes psichiatras vienas man pasake, kad jokiu budu negalima gert jo, o kitas skao, kad butent triptofanas mums ir reikalingas, nes del jo trukumo organizme mums ir atsirado tos visos baimes, priepoliai ir man . Ir dabar nzn ka daryti, bijau net praryti tablete
Jei nesinori gerti, gal pabandyti, aišku čia daugiau žaidimas, o gal padės

bananai. Jie stimuliuoja serotonino ir relatonino gamybą, turi daug kalio, magnio, gerina nuotaiką ir atpalaiduoja raumenis.
pienas. Jame yra triptofano ir kalcio. Šis padeda geriau pasisavinti triptofaną. Daugeliui puikiai nuo nemigos tinka šilto pieno ir medaus mišinys.
kalakutiena, migdolai ir kedro riešutai, rupi duona. Šiuose produktuose yra daugiausia triptofano.
O kokia Jadvygos arbatos Nr. vartojate skonis pakenčiamas, gėriau aš Neuro serijos arbatas, tai man jos feee.
QUOTE(gabute @ 2012 01 11, 21:03)
Jei nesinori gerti, gal pabandyti, aišku čia daugiau žaidimas, o gal padės
:
bananai. Jie stimuliuoja serotonino ir relatonino gamybą, turi daug kalio, magnio, gerina nuotaiką ir atpalaiduoja raumenis.
pienas. Jame yra triptofano ir kalcio. Šis padeda geriau pasisavinti triptofaną. Daugeliui puikiai nuo nemigos tinka šilto pieno ir medaus mišinys.
kalakutiena, migdolai ir kedro riešutai, rupi duona. Šiuose produktuose yra daugiausia triptofano.
O kokia Jadvygos arbatos Nr. vartojate skonis pakenčiamas, gėriau aš Neuro serijos arbatas, tai man jos feee.

aciukas labai

QUOTE(panterra86 @ 2012 01 11, 20:06)
aciukas labai
, as bananus valgau kilogramais, man jie tokie skanus
, nors anksciau, kaip muilas buvo, visai nevalgydavau, tai del to ir noriu gryni triptofano pagert, bet tik ar nebus blogiau ?

Taigi bet kada galit nustoti gerti vaistus, jei matysit, kad yra pasalinis poveikis

Visom norincioms, cia ka geriu.
http://www_coral-clu...r.php?vaiid=127

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 12, 08:56)
bet siu vaistu paprastoje vaistineje nera reikia kreiptis i ta kluba?kiekvienam mieste yra ju sandeliai kiek zinau.esu gerusi daug vaistu is ten ir seimos nariams patiko,Siauliuose yra kazkur,bet nezinau kur. Apsilankyciau.Vakar kai rasiau,kad puse galvos aptirpo,tai bromazepamo isgeriau ir praejo
QUOTE(gabute @ 2012 01 11, 21:03)
nr.9