Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

laba ryta, pusiau g.gif stengiuosi uzsiimti nesedeti, kakla pecius skauda, sirdi duria verysad.gif gudobeles lasu isgeriau - eisiu ciustint namus ir vyt blogas mintis lauk smile.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 02 11, 13:31)
laba ryta  4u.gif

labas,bet jau ne rytas. smile.gif
jetau kokia durna diena......
ir vyras namie ir vaikai,išvažiavom papietaut,truputį papramogavom,bet vistiek kažkas netaip ir viskas,nežinau kas daros....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 11, 17:11)
labas,bet jau ne rytas. smile.gif
jetau kokia durna diena......
ir vyras namie ir vaikai,išvažiavom papietaut,truputį papramogavom,bet vistiek kažkas netaip ir viskas,nežinau kas daros....... verysad.gif

oi kaip pazistama schmoll.gif kuo puikiausiai suprantu verysad.gif
gal pulsas uzkiles, tai ir buna toks jausmas nei sioks nei toks ? pasimatuok jei turi su kuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2012 02 11, 18:32)
oi kaip pazistama  schmoll.gif kuo puikiausiai suprantu  verysad.gif
gal pulsas uzkiles, tai ir buna toks jausmas nei sioks nei toks ? pasimatuok jei turi su kuo  g.gif

cia tai tiesa,man sendien toks jausmas buvo nei sis neitas baime siaubine,virpet pradejau,kai pulsa pasimatavau doh.gif stengiausi neimt i galva tai ir praejo,o kai isigastu pulso tada ir spaudimas pakyla,savijauta nepavidetina.
Atsakyti
man tas pats - kai issigastu kad pulsas aukstas tada isvis doh.gif spaudimas sukyla, vidinis drebulys virpesys kazkos uzeina verysad.gif na siandien palyginus neblogai, iki 90 tik buvo pakiles ir savijauta gan gera thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,kaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 12, 18:08)
sveikos,kaip laikotės?

buna ir geriau verysad.gif o pati kaip laikais?
Atsakyti
Jau neištveriau ir dabar išgėriau xanaxo puse tabletės,nes reik ir vaikus maudyt ir vakarienę daryt ,o nieko nenoriu.
Nors taip vyras stengėsi,kad būtų geriau ir pramogaut važiavom ir pietaut ir vakar ir šiandien ,kad man daryt nereiktų,....,o man vistiek taip negera abi dienas.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif kaip Jus kovojat su nerimu be vaistu ? jauciuosi tragiskai, nerimas, itampa, tempia krutine, pecius, iki galvos skausmo. Priezasciu tam yra, bet nera jos iki tiek realios, kad istisai strese buciau. Darbe pekla, atleido zmoniu, aisku, nezinia ar tai dar tesis, tiesiog nezinia. Ta nezinia man ta itampa ir padare, tiesiog baime, kad jei man taip nutiks, as nezinia ar ka surasiu, nes matau kas aplink dedasi. Ir nepavyksta su tuo nerimu susidorot. Net pykinimai, rugstys sukile. Visa savaitgali kaip nesava. Pabandziau zolinius vaistukus, efekto jokio. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
vaikščiokit į psichoterapiją, pas psichoterapeutą....
Atsakyti
Labas rytas.Kaip jaučiatės?Aš baisiai .......,nežinau ką daryti??????/
Atsakyti