laba ryta
QUOTE(vabaliukste @ 2012 02 11, 13:31)
labas,bet jau ne rytas.
jetau kokia durna diena......
ir vyras namie ir vaikai,išvažiavom papietaut,truputį papramogavom,bet vistiek kažkas netaip ir viskas,nežinau kas daros.......
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 11, 17:11)
labas,bet jau ne rytas.
ir vyras namie ir vaikai,išvažiavom papietaut,truputį papramogavom,bet vistiek kažkas netaip ir viskas,nežinau kas daros.......
oi kaip pazistama
gal pulsas uzkiles, tai ir buna toks jausmas nei sioks nei toks ? pasimatuok jei turi su kuo
QUOTE(kimy @ 2012 02 11, 18:32)
oi kaip pazistama
kuo puikiausiai suprantu
gal pulsas uzkiles, tai ir buna toks jausmas nei sioks nei toks ? pasimatuok jei turi su kuo
cia tai tiesa,man sendien toks jausmas buvo nei sis neitas baime siaubine,virpet pradejau,kai pulsa pasimatavau
sveikos,kaip laikotės?
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 12, 18:08)
sveikos,kaip laikotės?
buna ir geriau
Jau neištveriau ir dabar išgėriau xanaxo puse tabletės,nes reik ir vaikus maudyt ir vakarienę daryt ,o nieko nenoriu.
Nors taip vyras stengėsi,kad būtų geriau ir pramogaut važiavom ir pietaut ir vakar ir šiandien ,kad man daryt nereiktų,....,o man vistiek taip negera abi dienas.
Nors taip vyras stengėsi,kad būtų geriau ir pramogaut važiavom ir pietaut ir vakar ir šiandien ,kad man daryt nereiktų,....,o man vistiek taip negera abi dienas.
Labas vakaras
kaip Jus kovojat su nerimu be vaistu ? jauciuosi tragiskai, nerimas, itampa, tempia krutine, pecius, iki galvos skausmo. Priezasciu tam yra, bet nera jos iki tiek realios, kad istisai strese buciau. Darbe pekla, atleido zmoniu, aisku, nezinia ar tai dar tesis, tiesiog nezinia. Ta nezinia man ta itampa ir padare, tiesiog baime, kad jei man taip nutiks, as nezinia ar ka surasiu, nes matau kas aplink dedasi. Ir nepavyksta su tuo nerimu susidorot. Net pykinimai, rugstys sukile. Visa savaitgali kaip nesava. Pabandziau zolinius vaistukus, efekto jokio.
vaikščiokit į psichoterapiją, pas psichoterapeutą....
Labas rytas.Kaip jaučiatės?Aš baisiai .......,nežinau ką daryti??????/