Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 13, 08:10)
Labas rytas.Kaip jaučiatės?Aš baisiai .......,nežinau ką daryti??????/

Kai man buvo taip blogai, aš gėriau Xanaxą ir nesukau galvos ar priprasiu ar , ne mirksiukas.gif Po poros savaičių būklė pagerėjo, tada ir pradėjau mažinti Xanaxą, jokio pripratimo net nepajutau, bet savijautai labai padėjo thumbup.gif Kam kankintis, jei yra galimybė jaustis geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 13, 09:10)
Labas rytas.Kaip jaučiatės?Aš baisiai .......,nežinau ką daryti??????/

Kai labai blogai, tada reikia pagerti vaistukų. Apskritai, man psichiatrė sakė, kad pripratimas prie vaistų atsiranda tik ilgą laiką vartojant (metus ar daugiau). Aš stropiai pagėriau lexotnilio savaitę. Palengvėjo. Tada jau bandžiau su savim tartis, sutarti. Ir... pasisekė smile.gif
Atsakyti
o xanaxas tik su receptu, taip ?
Atsakyti
man gydytoja sakė išgerti tik kada labai blogai,tai vakar isgeriau puse,taip atsipalaidavau ir nuejau miegoti.O dabar atsisedus verkiu ,nezinau kas daros......isgeriau ryte Fluanxoli,bet nezinau ar jis man padeda.?
o ka pati geri dabar?ir kokia bukle buvo?
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 13, 09:59)
o xanaxas tik su receptu, taip ?

taip
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 13, 09:05)
man gydytoja sakė išgerti tik kada labai blogai,tai vakar isgeriau puse,taip atsipalaidavau ir nuejau miegoti.O dabar atsisedus verkiu ,nezinau kas daros......isgeriau ryte Fluanxoli,bet nezinau ar jis man padeda.?
o ka pati geri dabar?ir kokia bukle buvo?
Papildyta:

taip

Nuo Fluanxolio pajutau pagerėjimą tik po kokio mėnesio 4u.gif
Atsakyti
Aš jau Fluanxoli geriu daugiau negu menesi.
Verkimas užėjęs dabar nežmoniškas,pasiėmiau Xanaxo ir nežinau gerti ar ne?
Man taip atrodo jei jau ji pradėsiu gerti tai aš visai reiškias silpna,.
kuom uzsiimat kaip taip užeina?(gal kur nors vaziuoti ar ka daryti?)
nes as dabar tai siurbliuoju,grindis plaunu,bet taip nenoriu to daryti.......,bet kitaip isprotesiu...... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 13 vasario 2012 - 09:31
as pageriu raminamuju kokia savaite kai jau buna prastai, apramina, o tada jau stengiuosi kovot, aisku, sugrista vel po kokiu poros menesiu, tada vel issirasau bromazepamo doh.gif
sidabrine lape - nebijok taip xanax, pagerk pora dienu, tikrai nepriprasi verysad.gif
o kaip tau su pulsu???????????????????? tikrai savijauta ir buna prasta kai buna uzkiles g.gif gal valerijono kokio turi jei xanaxo taip nenori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimy: 13 vasario 2012 - 09:43
neturiu su kuo pasimatuoti.,valerjono irgi neturiu.
man kas baisiausia,kad vakar vakare išgėriau xanaxo ,o šiandien ryte dar blogiau negu vakar.pastebėjau,kad pirmadieniais man blogiau,nes per savaitgaly būnu su šeima,o pirmadienį visi iseina ir liekuos viena,neturiu net su kuo pasikalbėti..... verysad.gif .turbūt dėl to taip blogai,kad neišsikalbu. g.gif

idomu ,kaip veikia Fluanxolis,gal cia man nuo jo taip blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 13 vasario 2012 - 09:49
na turbut ne nuo xanax tau blogiau, bet nuo to kad siandien viena likai, man irgi geriau buti tarp zmoniu, bendrauti, tada nei silpna, nei pecius tempia, ir sirdis vietoj buna..............bet taip jau yra, kad kazkas seimoj turi dirbti verysad.gif gal kokia knyga psichologine paskaityk pvz. "Pasamones galia", "Paslaptis", mane nuramina..................ar tiesiog i dusa nueinu, plaukus susitvarkau, manikiura - palepink ir mylek save wub.gif
Atsakyti
nu va išgėriau xanaxo,lyg ir geriau,valgyt užsimaniau,uzsirasiau antakius susitvarkyti,gal bus geriau./?
o jus merginos dirbancios?
Atsakyti
sveikos,as nedirbu,sedziu vyrui ant galvos. smile.gif o seip as geriau jauciuosi,kai bunu viena.Man nepatinka kai daug zmoniu zymiai blogiau jauciuos,sveciu kai uzvaziuoja tai po puse val.jau galetu isvaziuot doh.gif
Atsakyti
perskaiciau Jusu pojucius ir man tas pat - ir pecius tempia, ir pulsas, ir galva.... verysad.gif verysad.gif Kokios to priezastys ? negi gyvenimas su vaistais ? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti