Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 14, 08:50)
man šiandien truputi geriau,bet vistiek toks neaiškus jausmas.pergyvenu,kad būsiu viena,kad neturėsiu su kuo pasikalbėti,pabendrauti.taip norėčiau kur nors važiuoti su kuo nors pabendrauti,bet nėr pas ką.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
ten dainuoja mano sunus,bekuose,tas kurper viduriuką stovi.Šiais metais važiavo i Euroviziją.

kvieciu i svecius drinks_cheers.gif tik as ne kauniete, 40 km. uz jo jei ne per toli smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2012 02 14, 10:01)
kvieciu i svecius  drinks_cheers.gif tik as ne kauniete, 40 km. uz jo jei ne per toli  smile.gif  4u.gif

Ačiū už kvietimą ,bet tikrai tolokai. smile.gif
Papildyta:
gal žinot ar Fluanxolis priskiriamas prie AD?
Atsakyti
paskaičiau aprašymą apie fluanxol ir susimąsčiau,kad gal jis man netinka g.gif

jeigu Jūs esate daugiau nei įprastai sujaudintas ar pernelyg aktyvus, šis vaistas gali sustiprinti šiuos pojūčius.

butent pernelyg aktyvi ir susijaudinus jaučiuosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 14, 13:57)
paskaičiau aprašymą apie fluanxol ir susimąsčiau,kad gal jis man netinka g.gif

jeigu Jūs esate daugiau nei įprastai sujaudintas ar pernelyg aktyvus, šis vaistas gali sustiprinti šiuos pojūčius.

butent pernelyg aktyvi ir susijaudinus jaučiuosi. g.gif

labas, Fluanxolis yra skirtas nerimui mazinti. Jis yra ne AD, o neuroleptikas. Ir siek tiek tonizuoja...
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 14, 08:03)
Labas rytas 4u.gif
Kaip jaučiatės?

laba diena, jauciuosi keistai, bet paziurejau kad magnetines audros siandiena tai turbut nuo ju smile.gif
Atsakyti
o gal kas bandet REGUSTRESS ? ax.gif
Atsakyti
Fluanxolis ar receptinis vaistas,gal galit ka patarti kokiu nereceptiniu
Atsakyti
Aš kai kalusiau gydytojo ar Fluanxolis AD, sakė, kad truputį g.gif Matyt turėjo galvoje, kad gerina nuotaiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 14, 13:53)
o gal kas bandet REGUSTRESS ?  ax.gif

bandziau. man jie nedare jokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2012 02 14, 14:58)
Aš kai kalusiau gydytojo ar Fluanxolis AD, sakė, kad truputį  g.gif  Matyt turėjo galvoje, kad gerina nuotaiką  g.gif

Man kažkaip jisai negerina nuotaikos,tik kažkokia jautresnė pasidariau ir labai suaktyvėjus.
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 02 14, 15:00)
bandziau. man jie nedare jokio poveikio.

pasiskaiciau internete, kad daug kam padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 14, 14:38)
pasiskaiciau internete, kad daug kam padeda  ax.gif

gal per trumpai geriau, gal paprasciausiai man netiko.
Atsakyti