Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

mane kamjuoja nerimas, baimes, depresines nuotaikos. Gal kamavo... Bet nutraukus vaistus, vel maziausias stresiukas ir prasideda... Mazinau gal 2-3 men. po truputi.
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 11 22, 18:15)
tai va cia ka pasaket, tai Jusu speliones ir pamastymai, o moksle yra visai kitaip.
siaip as dirbu neuro mokslu srityje ir daug ka matau praktiskai, o ne teoriskai:)
vsio, tai buvo mano paskutinis post'as sioje temuteje  smile.gif
sekmes visom pasveikstant 4u.gif  4u.gif

Neiseikit, Jusu post'ai labai padeda 4u.gif Bet jau man padejo, kai kankino abejones del AD vartojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 11 22, 18:15)
tai va cia ka pasaket, tai Jusu speliones ir pamastymai, o moksle yra visai kitaip.
siaip as dirbu neuro mokslu srityje ir daug ka matau praktiskai, o ne teoriskai:)
vsio, tai buvo mano paskutinis post'as sioje temuteje  smile.gif
sekmes visom pasveikstant 4u.gif  4u.gif

Nelabai suprantu jusu sio zingsnio g.gif Jus kaip tik cia labai reikalinga, ypac jei dirbat neuro mokslu srityje 4u.gif O labiausiai reikalinga kaip issivadavusi nuo nerimo ir panikos ataku. Ir man pvz labai idomu, ka jus darote dabar, nes manau, kad vis tiek patiriate ir stresiniu ir nervinanciu situaciju gyvenime, nes toks gyvenimas dabar, to neisvengsi niekaip...
Atsakyti
QUOTE(misraine @ 2011 11 22, 16:47)
Merginos, gal esate skaiciusios, kokia literatura, kuri turejo poveiki? As esu skaiciusi "Nuotaika paklusta protui", ten reikia dirbti su savimi, as tai darau... Ir tai padeda, bet norisi paskaityti dar kazka pozityvaus ir verciancio susimastyti.

Labai gera knyga, mano akimis žiūrint: Dr. Gary R. McClain, Eve Adamson. Dzeniškas gyvenimas. (Meditavimas, padedantis įveikti kasdienį nerimą. Atbudimo pratimai, ugdantys teigiamą požiūrį. Gyvensenos keitimas, leidžiantis pagerinti tarpusavio santykius).
Sunku, žinoma, persilaužti, bet... gal įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2011 11 23, 10:18)
Labai gera knyga, mano akimis žiūrint: Dr. Gary R. McClain, Eve Adamson. Dzeniškas gyvenimas. (Meditavimas, padedantis įveikti kasdienį nerimą. Atbudimo pratimai, ugdantys teigiamą požiūrį. Gyvensenos keitimas, leidžiantis pagerinti tarpusavio santykius).
Sunku, žinoma, persilaužti, bet... gal įmanoma  mirksiukas.gif

O kaip manote ar tokia knyga tiktų vyrui dovanai..? Šiaip jis nemažai tokių panašių skaitęs, tai va mąstau ar nebus jau daug kas žinoma... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 11 23, 10:55)
O kaip manote ar tokia knyga tiktų vyrui dovanai..? Šiaip jis nemažai tokių panašių skaitęs, tai va mąstau ar nebus jau daug kas žinoma...  g.gif

Tai knyga apie dzeno taikymą kasdieniniame gyvenime. Tinka visiems, kas tuo domisi. Kažkadaise nusipirkau ir nesigailiu mirksiukas.gif Dzenas apskritai reiškia meditaciją, bet knyga apie buvimą čia ir dabar, apie kiekvienos akimirkos išgyvenimą... Yra praktinių patarimų, pratimų, yra ir truputis teorijos.
Atsakyti
Sveikos,

Lengvai "suvalgoma" knyga: Mano nuostabi ateitis : NLP: sėkmės technologijos / Vadimas Dechtiaris.
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 21, 20:21)
nu va va, viens prie vieno man taip -  rodos pagėrus būčiau pastoviai...  doh.gif Pavargau nuo tos būsenos, normaliai darbuotis neina  doh.gif šian buvau vėl pas okulistą, neina nurimti... Nieko ypatingo nestebi- išsiplėtusio venos truputį, kraujagyslė susiaurėjusios  unsure.gif Ryt pas neurologą... Nu kad tik ko nepražiūrėt - pavargau nuo tos įtampos  unsure.gif

galvos svaigimas ir akiu susiaureje kraujagysles yra budingi tiems kas turi migrena 4u.gif
man galva svaigsta jau puse metu pastoviai, dare visus tyrimus del IS, kol atmete galiausiai karsta.gif akiu dygnas rode ta pati ka ir Jums. Galiausiai pati beskaitydama uzsienio saitus priejau isvados kad tai migrena (MAV dar vadinama, tokia migrenos forma unsure.gif ) Nors aplankiau 5 neurologus Vilniuje ir kaune, niekam net i galva nesove mintis kad tai gali buti migrena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2011 11 23, 13:23)
galvos svaigimas ir akiu susiaureje kraujagysles yra budingi tiems kas turi migrena  4u.gif 
man galva svaigsta jau puse metu pastoviai, dare visus tyrimus del IS, kol atmete galiausiai  karsta.gif  akiu dygnas rode ta pati ka ir Jums. Galiausiai pati beskaitydama uzsienio saitus priejau isvados kad tai migrena (MAV dar vadinama, tokia migrenos forma  unsure.gif ) Nors aplankiau 5 neurologus Vilniuje ir kaune, niekam net i galva nesove mintis kad tai gali buti migrena  doh.gif

Hm, tikrai keista... MB irgi nustate migrena, bet mes UK, irgi svaigdavo galva, pykindavo, tarsi zaibus akyse matydavo, o po keliu dienu sekdavo stiprus galvos skausmas. Tokie priepuoliai gali kartotis keleta kartu per savaite, ar i pusmeti karta, o gali ir karteli per kelis metus. Isprovokuoja paprastai kokie nervai ar stresas... Israse kursa vaistu, kurie geriami menesi, bet kol kas neprireike, nes tfu tfu tfu nesikartoja...
Pagal Luiza Hey, migrena gydoma geru orgazmu, tai mes ir pagydem matyt blush2.gif biggrin.gif Ziuresim ar ilgam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2011 11 23, 14:23)
galvos svaigimas ir akiu susiaureje kraujagysles yra budingi tiems kas turi migrena  4u.gif 
man galva svaigsta jau puse metu pastoviai, dare visus tyrimus del IS, kol atmete galiausiai  karsta.gif  akiu dygnas rode ta pati ka ir Jums. Galiausiai pati beskaitydama uzsienio saitus priejau isvados kad tai migrena (MAV dar vadinama, tokia migrenos forma  unsure.gif ) Nors aplankiau 5 neurologus Vilniuje ir kaune, niekam net i galva nesove mintis kad tai gali buti migrena  doh.gif

aš esu migrenikė, turiu tą pagerintą - su aura doh.gif bet ją jaučiu kai pareina, bet dabar tas svaigulys pastovus, pirštai aptirpsta dažnai .... Mane irgi dabar dėl IS žiūrės , kad tik atmestų ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 23 lapkričio 2011 - 17:15
QUOTE(fishke @ 2011 11 23, 18:12)
aš esu migrenikė, turiu tą pagerintą - su aura  doh.gif bet ją jaučiu kai pareina, bet dabar tas svaigulys pastovus, pirštai aptirpsta dažnai .... Mane irgi dabar dėl IS žiūrės , kad tik atmestų ... unsure.gif

net neabejoju kad atmes 4u.gif o tirpimai irgi budingi tai migrenos formai apie kuria rasiau....
placiau parasiau i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 01 02, 21:42)
Palaiminimas, savęs programavimas dienos darbams
Rytą pabudę sakykite sau:

Dieviškoji tvarka rūpinasi manimi šiandieną ir visada. Šiandien bus nuostabi diena. Visiems mano veiksmams vadovauja Dieviškoji galia. Meilė mane supa, ir aš einu į šią dieną ramus (-i). Kai tik mano dėmesys nuklys į šalį nuo gerų ir taurių dalykų, mano pasąmonė duos ženklą. Aš esu magnetas kuris traukia tik gėrį. Šiandien man gerai seksis ir aš būsiu laimingas (-a). Savo laime aš pasidalinsiu su visais, kam to reikia.Aš mąstau, kalbu ir veikiu su meile ir ramybe. Renkuosi gyvenimą, sveikatą, meilę ir laimę. Tikiu, kad tikra laimė, tai atkaklus dvasinių vertybių siekimas, o visa kita „ bus pridėta“.

Pozityvus mąstymas:
Man puikiai sekasi.
Sekasi viskas ko tik imuosi, man einasi lengvai ir be vargo ir jei to įgyvendinti negaliu viena visada atsiranda geranoriškų padėjėjų.
Esu visiškai sveikas (-a) fiziškai ir dvasiškai, iš manęs trykšte trykšta energija. Turiu daugybę sumanymų.
Mano gyvenimas skleidžiasi kaip nuostabaus grožio gėlė ir man tai patinka.
Mėgaujuosi gyvenimu, nes tiriu viską ko tik širdis geidžia.
Myliu save ir kitus tokius, kokie jie yra.
Esu laimingas (-a) ir kupina džiaugsmo.
Esu rami, nesikarščiuoju, man visada užtenka laiko sau pačiam (-i) .
Man kasdien vis geriau ir geriau visais atžvilgiais.
Be didelių  pastangų  visa kas geriausia plaukia pas mane.
Mano vedybinis gyvenimas kasdien vis sklandesnis ir bevargo.
Mano vaikai sveiki ir džiugina savo darbais ir poelgiais.
Man patinka viskas, ką tik darau.
Esu mėgiamas žmogus.
Man viskas sekasi ir iš gyvenimo tikiuosi tik meilės ir gėrio.
Keletos minučių pamąstymai apie keitimosi procesą:

Aš noriu atsikratyti nemalonių santykų poreikio. Aš dabar suprantu, kad pats (-i) sukūriau šią būseną, o dabar noriu atsikratyti tos mano sąmonėje glūdinčios nuostatos, kuri yra tos būsenos kūrėja.
Nuo visko, kas man nereikalinga, aš išsilaisvinu. Aš išsilaisvinu nuo įtampos ir baimės. Išlaisvinu visą manyje susikaupusį pyktį ir baimę. Išsivaduoju iš kaltės jausmo. Išsivaduoju iš liūdesio. Aš atsikratau visų senų apribojimų.
Aš išsilaisvinu ir esu rami.Susitaikau su savimi ir su gyvenimo vyksmu, nes suprantu, kad  gyvenimas paklusnųjį veda, o priešgyniaujantį -  priverčia.
Aš esu saugus (-i).
Manyje vyksta pozityvūs pokyčiai. Mano kūnas sveikas ir lieknas.
Visur, kur aš einu, jaučiu meilę.
Aš gyvenu tobuloje aplinkoje.
Moku susikaupti ir vertinu visą tai, ką darau.
Aš myliu save ir pritariu sau.
Aš tikiu, kad gyvenimas suteiks man visa, kas gera.
Aš verta geriausio ir dabar priimu tai.
Aš esu verta turėti gražų namą ir aplinką, gerą vyrą ir sveikus ir paklusnius vaikus.
Aš naujai suvokiu sėkmę.
Aš sukuosi sėkmės rate.Aš kaip magnetas traukiu Dieviškąjį klestėjimą. Man seękasi taip kaip ir sapne nesapnavau.
Turtai lipte limpa.
Man atsiveria negirdėtos galimybės.
Aš dėkinga už tai.

*Liepa18*, tikiuosi nieko pries, atkeliu si jusu posta is kitos temutes 4u.gif Manau labai tinka jis ir cia. Atpazystu siuos teiginius ir "Pasamones galia" ir "Pagydyk savo gyvenima" bigsmile.gif Siuos teiginius, merginos, galima tiek kartoti sau letai, tiek pries veidrodi, tiek rasyti n kartu, kol padeda.
Atsakyti