QUOTE(gebene @ 2011 11 22, 12:22)
Vile, bet su cheminiais vaistais tik taip ir yra! Ar jus skaitet ju salutini poveiki? Jie absoliuciai nepataiso situacijos, pasiskaitykit daugiau tyrymu isvadu, uzteks vien O. Lapino pradziai, kuris tiesiai sviesiai pasake, kad cheminiai vaistai nepadeda, nebesneku jau apie pasaulines reiksmes tyrymus apie gydyma su cheminiais vaistais ir paprasciausiu placebu. Juk tai didziulis biznis! Mano viena pazystama realiai dirba vaistinej buhaltere ir butent tais metais kai man sutriko sveikata ir kai man isviso lengva ranka buvo paskirtas xanax ir jo galima buvo issirasyt kiek nori, ji man tada jau sake, kad tiesiog nerealiai yra isauge xanaxo pardavimai

Zmones issigande, bet kai geri chemija ir ja reikia mazinti, tada tiesiai sviesiai prasideda "lomkes", kurios issaukia dar didesnius nerimo priepuolius ir panikos atakas, tai nezinau, kuri cia is musu zmones klaidinam
Na o del kanapes gydomojo poveikio, gal nesigincykim su istorija, deja, kol kas tik ji viena duoda ryskiu teigiamu rezultatu, pasidomekit Amerikos studijom, kur ja psichologai ir psichoterapeutai skiria pacientam, kurie pasveiksta! Kol kas nera kito tokio augalo, kuris ant tiek atitinka ne tik zmogaus imuniteta, bet ir visa sveikata (gydo net vezi), tiesiog tinkamais kiekiais galima sakyti suspaudzioja tavo organizme reikiamus mygtukus ir tu pasveiksti. Ir kaip jau minejau, pasvarstykim, ar tokia piguma (auga kaip piktzole, 3 derliai per metus) padetu farmacijos bizniui?
Jums kiek pamenu, nerimo ir panikos atakos buvo nuo sutrikusios skydliaukes veiklos? Tai rado priezasti ir issigydet, o ka daryti toms, kurios yra sveikos, bet sitaip kankinasi? Tik bandyti ivairiausius budus, is kitu patirties, rasti savo budus ir jais pasidalinti, nebutinai maitinant farmacijos gigantus.
taip vaistai nera geris, bet kartais ju reikia ir nieko zmogus nepadarysi.
straipsnius apie visas smulkmenas , kas vyksta musu organizme as perskaicius ir ne tik, kur yra nete, bet ir mokslinej duombazej, kurie siaip nera pasiekiami.
gincinasi del gydymo ir vykstanciu procesu mumyse ne tik psichologai, psichiatrai, neuro mokslininkai.kiekvienas turi savo nuomone, nes is to jie valgo duona r nori islikti rinkoje:)ir cia yra biznis, ne tik farmacijoje.
o kas liecia mane, tai man PA ir nerimas, kuris perejo i nerima su baimemis atsirado nuo didelio streso, tik paskui isejo is rikiuotes skydliauke ir kitos sistemos.
as taip pat pradzioje nevartojau vaistu,man buvo pumpuojama i galva psichologiniai dalykai, del kuriu taip atsitiko ir sakoma, kad pasveiksiu tik su psichoterapija.deja daejau iki 5-6 savaiciu ligoninesje, nes nebezinojo ka tada daryti ir "gyde" daktarai.
taip , psichoterapijai esu dekinga, kad dabar kovoju uz save, kazkaip pavyko sumazinti atsakomybes jausma, bet visa kita padare man vaistai.
nebuvo jokiu lomkiu juos metant, doze buvo vidutine nei rasoma.
nesu nusistacius tik uz vaistus ir nieko daugiau, bet yra bukles, kaip juos naudot reikia ir nieko nepakeisi.
o kodel jus vadinat sveikom , jei zmonem yra neuro-psicho pakitimai, va ir nesuprantu?gi mes jei sloguojam, skauda gerkle, pasikeicia skydlaiukes hormonai ar sutrinka kita veikla-mes sergam, o jei pasikeicia medziagos-neuromediatoriai smegenyse esam sveiki??
na nebent turit omenyje tuos zmones, kurie jauciasi nelaimingi , nieks ju nemyli, jiems neskiria demesio, neatjaucia, todel nera nuotaikos, tada reikia eit pas gydytojus, apsimesti, kad negerai- visi tada atjaus, va cia yra psichologine problema, o ne pakitimai.
Papildyta:
QUOTE(misraine @ 2011 11 22, 13:07)
As gydziausi pas Ausra Stankuniene - nereali gydytoja. Tik baigiau gert AD ir vel man prasideda nesamones
o sakykit per koki laika nutraukiat vaistus, kaip juos mazinat?
ir jei ne paslaptis kas jus kamuoja?
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 11 22, 12:40)
Kiek pamenu, kad vile999 ir pasveiko tų cheminių vaistų pagalba

Bet čia matyt jau laimė ir sėkmė užtaikyti
ant gero gydytojo, kuris galu gale sugeba parinkti vaistus, nes daugelis dar daugiau suardo žmogui sveikatą - tą patyrė ir mano mama. Kaip bandomasis triušis buvo.
as irgi buvau bandomasis triusis

, nes mes visi skirtingi, skirtingai veikia vaistai o ir gydytojai ne visi supranta ka daro
mes beldemes i ne vienas duris, kol buvo pritaikyti vaistai.