Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir keturi mano vyrai...

QUOTE(romaievamatilda @ 2011 10 24, 15:30)
Man atrodo, kad Jus neturite ka veikt. Arba turite, bet ryskiai per mazai. Visos mes cia grazios:)

Dirbu dvejuose darbuose, studijuoju, dar turiu hobį... blush2.gif
O dėl to gražumo, negražiai nuskambės, bet ne visos tokios gražios, gal ir gerai... unsure.gif
Iš tiesų, gerai žinau ko noriu blush2.gif Noriu gero vyro, kurį mylėčiau, tada man nereikėtų kitų.
Atsakyti
lotuliukas.gif dėk foto, gražioji tu mūsų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 24, 14:34)
Iš tiesų, gerai žinau ko noriu blush2.gif Noriu gero vyro, kurį mylėčiau, tada man nereikėtų kitų.

Tada klausimas kurio? Visos norim gero vyro, cia logiska mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nesupratau, kam reikėjo pirmąją meilę palikti, jei mylėjai? neįkertu, kaip galima mylima žmogų palikti, vien dėl kažkokios baimės? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 10 24, 15:35)
lotuliukas.gif dėk foto, gražioji tu mūsų  wub.gif

Et, tas pavydas. Dėl to ir turiu vieną draugę biggrin.gif

QUOTE(Kasniuke @ 2011 10 24, 15:36)
Tada klausimas kurio? Visos norim gero vyro, cia logiska  mirksiukas.gif

Hmm, tai aš to ir nežinau... Kurį rinktumėtės?
Atsakyti
lotuliukas.gif
Autore, tikrai atrodot labai nelaiminga, labai besiblaškanti, kenčianti. Bet - pabrėžtinai akcentuodama tą nepakartojamą grožį, atrodot ir nelabai protinga. Todėl visa kita - dėsninga. Nedarykit nieko, leiskit, kad gyvenimas, jūsų vyrai, jūsų vaikai patys viską nuspręstų už jus. Jūs ir toliau kentėkit, protarpiais į veidrodį padūsaudama. smile.gif
Atsakyti
koks pavydas? Suvoki, kad tau nėr ko pavydėt, kad sėdi giliam š? Skirkis ir tiek kalbų. Pabūk viena, be jokių vyrų. Nebent nebesuvoki savęs kaip atskiro individo jau.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 10 24, 15:35)
lotuliukas.gif dėk foto, gražioji tu mūsų  wub.gif

biggrin.gif

Nu bet taip dar nesu girdejusi:)
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 24, 14:40)
Et, tas pavydas. Dėl to ir turiu vieną draugę biggrin.gif
Hmm, tai aš to ir nežinau... Kurį rinktumėtės?

nei vieno.. kai daug yra ir negali išsirinkti, vadinas nei vieno nereikia..
Atsakyti
Didziausias jusu prakeiksmas,kad esate per daug prieinama ir lengvabude mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiordžas @ 2011 10 24, 13:42)
nei vieno.. kai daug yra ir negali išsirinkti, vadinas nei vieno nereikia..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2011 10 24, 15:39)
Aš tai nesupratau, kam reikėjo pirmąją meilę palikti, jei mylėjai? neįkertu, kaip galima mylima žmogų palikti, vien dėl kažkokios baimės? doh.gif

Nes jis toks šaunus man visada atrodė: mokėsi geriausiais balais, grojo, vaidino, sportavo ir šiaip jo visur buvo pilna. Kaip toks šaunus vaikinas gali būti ilgai vienas? Niekaip. Taigi, mane pribaigė pavydas ir baimė būti paliktai ir išduotai. Aš dažnai galvoju, gal ir esu tokia nelaiminga, kad tiesiog paleidau laimę iš rankų. Aš jam nepasakojau ir niekada nepapasakosiu, kaip gyvenu. Bet jis man pasakė tokią frazę, dėl kurios suklusau, taip ir pasakė "Daugelyje moterų ieškojau tavęs, net tapau tėčiu (jo vaikas taip pat neplanuotas, tik jis nevedė jo motinos), bet nė viena iš jų nebuvo tu". O gal jis man tiesiog sako gražius žodžius, kuriuos norėčiau girdėti...
O dėl to gražumo, jūs klaidingai supratot, kad giriuosi, tiesiog kelios forumo narės užsikabino už žodžių ir pirmyn. Ir iš tiesų, ne visos tokios gražios, tai tiesa, nors skamba labai negražiai ir su pagyra. Man net sesuo yra sakiusi, kad jai sunku dėl to su manim bendrauti, nes nuolat pavydu ir skaudu žiūrėti, kaip į mane sminga jos vyro žvilgsnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepažįst@ma: 24 spalio 2011 - 15:03
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 24, 14:54)
Nes jis toks šaunus man visada atrodė: mokėsi geriausiais balais, grojo, vaidino, sportavo ir šiaip jo visur buvo pilna. Kaip toks šaunus vaikinas gali būti ilgai vienas? Niekaip. Taigi, mane pribaigė pavydas ir baimė būti paliktai ir išduotai.
O dėl to gražumo, jūs klaidingai supratot, kad giriuosi, tiesiog kelios forumo narės užsikabino už žodžių ir pirmyn. Ir iš tiesų, ne visos tokios gražios, tai tiesa, nors skamba labai negražiai ir su pagyra. Man net sesuo yra sakiusi, kad jai sunku dėl to su manim bendrauti, nes nuolat pavydu ir skaudu žiūrėti, kaip į mane sminga jos vyro žvilgsnis.

Nesąmonė... tiek matyt ir tebuvo meilės..
O apie grožį, tai aš Jūsų vietoj patylėčiau biggrin.gif
Atsakyti