Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir keturi mano vyrai...

QUOTE(vme @ 2011 10 24, 17:14)
drinks_cheers.gif
Beje, visai gražus pasakojimas. Rišliai (na, beveik) sudėliota, nupasakoti personažai - jie visi skirtingi, tačiau labai aiškiai sudėlioti pliusai ir minusai. Visai nesvarbu ar istorija tikra, ar ne. Manau, kad turint du vaikučius visų pirma rūpi jų gerovė, pramogos, darželiai, būreliai ir t. t. O autorės personažas šiuo atveju gal silpniausiai atskleistas. Tačiau viso pasakojimo tikslas yra paprastas jau nuskambėjęs klausimas - kurį rinktumėtės?
Nežinau istorijos pasakojimo tikslo, bet įdėta pastangų nemažai. O jūs iš karto užpavydėjot keturių vyrų, grožio dar kažko. Autorė papasakojo istorija ir paklausė, o jūs iš karto moralizuot, mokyt, auklėt  doh.gif
Jei žaidžiat, tai žaiskit pagal žaidimo kūrėjo taisykles.  4u.gif

kazin, ar kuri autorei labai uzpavydejo tu keturiu vyru ar grozio...wink.gif nors, maza ka....smile.gif bet kazkuri mergina labai taikliai parase, jog autorei truksta demesio. tikriausiai, cia visa esme ir gludi..
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 24, 15:40)
Hmm, tai aš to ir nežinau... Kurį rinktumėtės?

Painiojate vyro norą pasidulkinti su meile. Rinktis reikėtų tą, kuris mylėtų, palaikytų, gerbtų, ištvertų kasdienybęs rutiną, mylėtų ir negražią, segančią, nėščią ir t.t. Kol kas panašu, kad bendraujate tik su tokiais, kurie nieko prieš sugulti su jumis lovon. O žinokit, tokie nieko prieš sugulti lovon beveik su bet kuria, kuri duodasi biggrin.gif O jūs čia svarstot, galvą sukat, naują vedybinę laimę planuojat biggrin.gif
Atsakyti
Na dar liko jaunystes meile, bet irgi svarstot, kad ko gero jis tik pasivoliot nori, kad jus kviecias. Jei smalsu, koks jis, ar butu imanoma susigrazint prarasta laika, susitikit, bet patarimas - nesokit i lova iskart, nes tada bus tas pats, kaip su kitais. Vertetu paanalizuot ir tai, kad jis issiskyre, tai kazkas slypi tame. O jei konkreciai atsakyt i tema, tai rinktis reikia vyra, jei jau tekejot zinodama, koks jis yra ir dar du vaikus jam pagimdete.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 10 24, 20:33)
O jei konkreciai atsakyt i tema, tai rinktis reikia vyra, jei jau tekejot zinodama, koks jis yra ir dar du vaikus jam pagimdete.

Jei istorija tikra, tai autorės vyro gaila doh.gif Suprasčiau, jei meilė ištiko, na, visko pasitaiko, bet čia - iš karto su keliais duodasi moteriškė ir problemos nemato. Vaikams bent ligų kokių neužneškit g.gif
Atsakyti
biggrin.gif O velnias na ir gyvenimas bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2011 10 24, 15:15)
Autore, susirask dar 2 meilužius, bus linksmiau.  ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man panašu, kad autorė jaučiasi nelaiminga todėl ir kabinasi už vyrų, stengiasi su jais pasijausti mylima, tikisi, kad tai suteiks laimės jausmą. Ir net manau, kad tam momentui tai padeda, bet vėliau lieka dar didesnė tuštuma ir nežinojimas, ką daryti... bet kuriuo atveju aš siūlyčiau nustoti save dalinti vyrams, labiau save mylėti, saugoti ir vertinti smile.gif grožis yra pavojingas dalykas, apsuka galvą, apsvaigina, trukdo įvertinti, kuris vyras nori tik tavo kūno, o kuriam tu įdomi kaip moteris... Aš asmeniškai manau, kad neverta autorei likti su jos teisėtu vyru, nes šalia jo ji nelaiminga, na nebent kažkas esminio keistųsi... ir man žaviausiai čia nupieštas jaunystės meilė, tad aš tikriausiai eičiau su juo susitikti ir norėčiau pabendrauti, bet su juo nemiegočiau... norėčiau pažiūrėti, ar esu jam įdomi be lovos, ar džiugina pokalbiai, ar dera požiūriai, vertybės, norai...
Atsakyti
man atrodo si istorija isgalvota, sukurtas zaidimas kas ka rinktusi, kokios kieno paziuros ir t. t... lotuliukas.gif jei jau tokia nerealaus grozio ir proto dama kaip cia raso butu moteris tai ji visus sancus turetu pasirinkti ne is vieno kandidato, tai va, as tokios idealybes vietoj buciau pasirinkus ne memę vyra ir laimingai gyvenus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna999: 25 spalio 2011 - 10:54
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 10 25, 00:43)
man panašu, kad autorė jaučiasi nelaiminga todėl ir kabinasi už vyrų, stengiasi su jais pasijausti mylima, tikisi, kad tai suteiks laimės jausmą. Ir net manau, kad tam momentui tai padeda, bet vėliau lieka dar didesnė tuštuma ir nežinojimas, ką daryti... bet kuriuo atveju aš siūlyčiau nustoti save dalinti vyrams, labiau save mylėti, saugoti ir vertinti smile.gif grožis yra pavojingas dalykas, apsuka galvą, apsvaigina, trukdo įvertinti, kuris vyras nori tik tavo kūno, o kuriam tu įdomi kaip moteris... Aš asmeniškai manau, kad neverta autorei likti su jos teisėtu vyru, nes šalia jo ji nelaiminga, na nebent kažkas esminio keistųsi... ir man žaviausiai čia nupieštas jaunystės meilė, tad aš tikriausiai eičiau su juo susitikti ir norėčiau pabendrauti, bet su juo nemiegočiau... norėčiau pažiūrėti, ar esu jam įdomi be lovos, ar džiugina pokalbiai, ar dera požiūriai, vertybės, norai...

Pritariu. Autore man atrodo labai nelaiminga savo seimoje. Ji nemyli savo vyro, bet vardan vaiku lieka su juo. Auka del vaiku. Ir pati kersija sau ar vyrui atsiduodama tokiems nepilnaverciams santykiams. jai truksta ryzto keisti savo gyvenima. dabar ji isitikinus, kad vaikams reikalingas tevas, kad ji turi tausoti toki seimos ivaizdi ir taip save zlugdo. Ji nori meiles, nori buti mylima ir pati myleti. Bet kadangi jau is anksto pasmerke save kalejimui seimoje - baudzia save santykiais su pasaliniais nemylimais vyrais. Ka daryti ? Kadangi jums blogai ( tai irodo jusu mintys ir uzvesta tema) reiketu nedvejoti ir paleisti zmogu kuris jums kaip inkaras.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 10 24, 16:40)
keistai skamba...vaikystes draugas, su kuriuo lanke mokykla, bet susipazino pries tris metus, kai padejo iskelti vezimeli...hmmmm ar cia tikrai reali istorija? g.gif

Va va, ta vieta ir man uzkliuvo. Kaip galima su vaikystes draugu susipazinti pries tris metus? Na susipainiojo autore bemeluodama, ka padarysi. Tai irodo, kad istorija isgalvota. O jei isgalvota, tai ir spresti nera ka... Man dar kilo klausimas, ar ne aplamai vyras ta istorija cia sukure, nes labai jau viskas tik isvaizda ir lova apsiriboja... Kazkoks nemoteriskas mastymas man atrodo. Bet gal ir klystu, gal pasitaiko ir taip primityviai mastanciu moteru.
Atsakyti
Deja, istorija tikra. O dėl to draugo, taip, mudu kartu lankėm pradinę mokyklą (bet klases skirtingas) būdami vaikai, o paskui, mano šeima persikėlė gyventi kitur, tai kai suitikome suaugę vienas kito net nepažinom.
flight, nebijokit vaikams ligų neužnešiu smile.gif O jei meilę suprantate, kaip rūpestį, tuomet taip, yra kas manim rūpinasi ir myli... ir myli būtent tas draugas, bet aš negaliu būti su juo, nes bijau, kad mano gyvenimas gali būti dar sunkesnis, nes nežinau ar galėčiau su juo gyventi, nes jo moteriai turėtų būti tikrai sunku. Taip, jis turi aukines rankas, yra paslaugus, moka pastovėti už artimus žmones, jis draugiškas, su juo smagu. Dar jis labai moka užsiimti su vaikais ir jam tai teikia džiaugsmą ir jei ne kelios esminės jo ydos, būtų nuostabus vyras. Jis visai nemoka elgtis su pinigais, yra be proto pavydus, taip pat skiriasi mudviejų mentalitetas.
Tuo tarpu mano vyras visiška jo priešingybė. Jo galva nuolat pilna visokių utopijų, jis man prieš miegą seka pasakas, apie gražų gyvenimą, tuo tarpu šaldytuve dažnai nėra maisto. Jis skrajoja padebesiais ir per daug metų, man nepavyko nuleisti jo ant žemės ir manau, kad nepavyks. Yra simpatiškas, lengvai bendrauja ir pusė rajono jo nebijo, kaip prieš tai paminėto mano draugo. Mudu jau seniai nebesimylim, be to jis žino, kad aš jam neištikima, tačiau tiesiai niekada manęs to neklausia, nes bijo sužinoti atsakymą. Negyventi kartu, mes kol kas negalim, nes jis neturi kur eiti, o mums su vaikais trūktų pinigų.
Su kolega manau viską baigsiu. Bet tai nėra taip paprasta unsure.gif Mudu smagiai leidžiam laiką, jis vis stengiasi mane nudžiuginti, bet... lovoje jis miręs verysad.gif Ir problema ir fizinė, ir psichologinė... O yra pakankamai gražus, išsilavinęs ir protingas vyras. Man nieko jis nesiūlo, nes manau bijo, jog manęs neišlaikys, o aš ir nesiečiau su juo gyvenimo, nes... tai kas tarp mūsų, tiesiog abipusė terapija. Jis man gerą, smagų laiką, aš - labai pasistengus padedu jam pasijausti pilnaverčiu vyru ir abiejų gyvenimas ne toks pilkas. Bet jau pradedu pavargti, nes kuo toliau, tuo man sunkiau jam padėti, suirztu aš, suirzta jis ir paskutiniu metu po pasimatymų, mudu abu jaučiamės blogiau negu prieš juos.
O ta pirma mano meilė... Jo problemos tos pačios. Nutiko taip, kad prieš kokį pusmetį vienam vakarėlyje susidūriau su jo pusbroliu ir paaiškėjo, kad jiedu kartu užsienyje gyveno po mudviejų skyrybų. Iš pradžių, jis vos manęs neiškeikė, bet po to mudu išsišnekėjome. Tai pusbrolis ir pasakojo, kas buvo. Po skyrybų vos ne metus jis verkė, mokėsi, savaitgaliais man skambinėjo, o kai nekeldavau telefono, iš pradžių liūdėjo, paskui pyko, dar vėliau tyliai sėdėavo su alus buteliu ar knyga kokia, o paskui pradėjo eiti per vakarėlius. Jis pasakiškai gražus vyras. Na, toks kad kai įeina į kambarį visos trumpam nustoja kvėpuot, todėl parsivesti moterį į namus, jam irnesakyk.gif ir jis ištisai vedėsi ir tas pubrolis žvengė, kad visos išvaizdoje turėjo kažką mano. Na, gal ir tiesa, kas čia žino. Galiausiai pradėjo draugauti su viena mergina ir ji neplanuotai pastojo. Gimus sūnui bandė gyventi kartu, bet nepavyko, nes kaip jis pats sako, nemyli jis jos ir ne jam ji, bet vaiku jis rūpinasi ir pasijuokė, kad sūnus panašus išėjo į mane. Jis dabar ne Lietuvoje, bet nori savaitgaliui neužilgo grįžti ir prašo, kad pabūčiau tą savaitgalį su juo, nes grįš būtent su manim pabūt, o ne tėvų ir draugų lankyt. Tačiau rašo man retai (kartą į savaitę), todėl aš ir galvoju, gal aš jam tam ir tereikalinga unsure.gif
Atsakyti
marazmai.
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 10 24, 16:14)
Jums truksta demesio ir kas jo bent kiek parodo,paskui ta ir einate.Taip negerai.

Su situo ir as sutinku, o cia diskusiju istorija tikra-netikra nereikia... Koks skirtumas... Dar ir ne to gyvenime buna... isvis cia padiskutuoti ne apie istorijos tikruma susirinkom doh.gif O pas autore yra psichologiniu nukrypimu, gal kazkas is vaikystes, is seimos, demesio trukumas, kad dabar metomasi, zarstoma save kitiems, patikek, laiminga taip nebusi... O grozis, kad ir koks istabus butu, nera laimes garantas mirksiukas.gif as pati esu daili mergina, ir paskui mane bernai sniurais laksto, bet kas is to, reik ismokt atsijoti, kurie iesko malonumu, o kurie tave pacia mato...
Atsakyti