Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir keturi mano vyrai...

QUOTE(Bernsteine @ 2011 10 26, 08:43)
Vienas vyras po laivo katastrofos papuole i sala, kurioj gyveno zmogedros - moterys. Is karto jam buvo pasakyta, kad bus nuzudytas ir suvalgytas. Tuo paciu jam buvo suteikta teise i paskutini priesmirtini nora - "prasyk ko tik nori - ispildysim, bet neprasyk, kad paliktume tave gyva". Vyriskis pagalvojo pagalvojo ir paprase. Ir....... liko gyvas.  bigsmile.gif  Ko jis paprase? Ogi  - "tegu mane nuzudo pati negraziausia salos zmogedra".  laugh.gif

thumbup.gif

p.s. siaip reakcija i jos zodzius yra pakankamai normali, del grozio, nes tai labai moteriska:)
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 10 26, 08:06)
thumbup.gif

p.s. siaip reakcija i jos zodzius yra pakankamai normali, del grozio, nes tai labai moteriska:)

Be abejo. biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad visai nesvarbu čia tikrai istorija ar išgalvota. Temos autorė tiesiog nori išgirsti nuomones apie tokią situaciją.
O kad supuolė ten kažkas viena per kitą "rėkti": aš irgi graži, aš dar gražesnė.... doh.gif
Juokinga ir tiek. Ot pavyduolės.... lotuliukas.gif
Šiaip pati situacija švelniai tariant "įdomi" biggrin.gif Jei autorė tikrai papuolė į tokią padėtį, reiktų kuo greičiau gerai viską apgalvoti ir apsispręsti ties kuriuo vyru apsistoti. Nes tokie žaidimai su keliais vyrais gali ne prie gero privesti... Gali paskui tekt išvis vienai likti, kai lakstysit nuo vieno prie kito.
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 24, 14:46)
Kaip baisiai tai beskambėtų, tai yra tiesa ir apie mane... verysad.gif ...

Skelbimas pažinčių laikraštyje:
Esu jauna, graži, liekna, akys mėlynos, plaukai ilgi, išsilavinusi-bakalauras, magistras, daug keliauju, turiu gerą darbą, daug uždirbu, turiu namą Palangoje, apartamentus Kanaruose, butą Vilniaus centre. Ir nieko aš neieškau, pasigirt norėjau.

Taip ir jūs, tiesiog pasigirti norėjote-tipo graži, išsilavinusi, 4 vyrai, nu pasigyrėt ir gana. Nematau jokios temos prasmės.
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 26, 09:51)

O kad supuolė ten kažkas viena per kitą "rėkti": aš irgi graži, aš dar gražesnė....  doh.gif 
Juokinga ir tiek. Ot pavyduolės....  lotuliukas.gif

O jus juokus suprantat? Tikiuosi, kad nepriemet to rimtai... Nes kas daugiau belieka, kaip tik pasijuokti is to autores pastovaus kartojimo "as grazi, as pati graziausia..."? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 26, 10:51)
O kad supuolė ten kažkas viena per kitą "rėkti": aš irgi graži, aš dar gražesnė....  doh.gif 
Juokinga ir tiek. Ot pavyduolės....  lotuliukas.gif

biggrin.gif kodel kazkos nuomones issakymas graziam zmogui, skaitomas, kaip pavydas, nesuprantu g.gif vienam zmogui kitas gali buti grazus, kitam tik simpatiskas, del skonio nesigincijama, tiesiog kai moteris paraso, kad ji grazi, tai nuskamba kiek pagyruniskai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2011 10 26, 11:02)
O jus juokus suprantat? Tikiuosi, kad nepriemet to rimtai... Nes kas daugiau belieka, kaip tik pasijuokti is to autores pastovaus kartojimo "as grazi, as pati graziausia..."? lotuliukas.gif

Nu bet kam iš to juoktis? Jei ji jaučiasi labai graži, pati gražiausia iš visų - tegul. Negi mums gaila? Gal ji mažai komplimentų išgirsta, gal tokiu būdu nori tuos komplimentus kompensuoti. O gal pasigirti nori - bet vėl gi - nu ir kas? Mums nuo to nei geriau, nei blogiau.
Kaip sakė katinas Leopoldas: vaikai, gyvenkime draugiškai 4u.gif
O beje, gal ji tituluota gražuolė lotuliukas.gif ir čia jau būtų kaip įrodytas jos grožio faktas lotuliukas.gif
Žinot, dabar per kažkurią televiziją rodo "Lietuvos princesės" rinkimus... Tai va gal ir ji kokia "princesė" wub.gif
Atsakyti
nu ne esme grazuole ji ar ne, esme, ka jai daryti su tokia galybe vyru??? ir dar svarsto gal dar su vienu pakedenti pataliukus....ka siulom moterelei?
as-uz 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 26, 11:14)
biggrin.gif  kodel kazkos nuomones issakymas graziam zmogui, skaitomas, kaip pavydas, nesuprantu g.gif  vienam zmogui kitas gali buti grazus, kitam tik simpatiskas, del skonio nesigincijama, tiesiog kai moteris paraso, kad ji grazi, tai nuskamba kiek pagyruniskai rolleyes.gif

O kai kita tai išgirdus, bando sumenkinti - tai jau nuskamba kaip pavydas mirksiukas.gif
Aš kai išgirstu iš moters, kad ji mano esanti graži - tik džiaugiuosi, nes man daug labiau nepatinka, kai moterys visaip save menkina: aš stora, aš negraži, aš niekam nepatinku ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 26, 11:20)
O kai kita tai išgirdus, bando sumenkinti - tai jau nuskamba kaip pavydas  mirksiukas.gif
Aš kai išgirstu iš moters, kad ji mano esanti graži - tik džiaugiuosi, nes man daug labiau nepatinka, kai moterys visaip save menkina: aš stora, aš negraži, aš niekam nepatinku ir t.t.

neskamba schmoll.gif kaip gali pavydeti jos zodziams, juk mes jos neesame mate biggrin.gif
o kas ja menkino ir sake, kad ji negrazi? argi cia esme dabar, grazi, negrazi... g.gif biggrin.gif jus uzsikabinote uz ne to ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 26 spalio 2011 - 10:35
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 26, 11:34)
neskamba schmoll.gif kaip gali pavydeti jos zodziams, juk mes jos neesame mate biggrin.gif
o kas ja menkino ir sake, kad ji negrazi? argi cia esme dabar, grazi, negrazi... g.gif  biggrin.gif jus uzsikabinote uz ne to ko reikia mirksiukas.gif

Būtent. Bet peržiūrėkit temą, kiek dėmesio tam buvo skirta.
Atsakyti
autore gerai cia suzaide, tema sulauke daug komentaru, daug gincu ir diskusiju, uz tai jai tikrai dedu pliusa thumbup.gif
ir gal visai nieko butu temele tokia uzvesti mazdaug" veidrodeli, veidrodeli pasakyk, kas SM graziausia" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as siusciau savo foto net nedvejodama ax.gif
Atsakyti