Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir keturi mano vyrai...

QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 24, 15:09)
Tas tiesa verysad.gif Bet anksčiau aš neprasidėjau su nė vienu. Kol draugavau su savo pirmu vaikinu, buvau jam visiškai ištikima, man net minčių nebuvo kitokių, tačiau buvo tas pats doh.gif įkyrūs ir neįkyrūs gerbėjai, pavydžios iš pusiausvyros išvestos draugės, jų sesės ir pan. verysad.gif Buvau ištikima ir savo vyrui, kol jį mylėjau.

Anksčiau, aš reguliariai vaikščiodavau pas psichologę, tam laikui buvo lyg ir lengviau, bet... šiaip nelabai kas pasikeitė iš esmės. Ar iš tiesų tokios buitinės problemos galėjo privesti prie tokios jausenos? Nes kartais man atrodo, kad aš nemoku iš vis nieko mylėt. Liūdna tiesa, bet kiek turėjau santykių nesu buvus ištikima unsure.gif motinystės jausmas pas mane labai silpnas. Kai būnu su vaikais man atrodo, lyg esu užspausta į kampą, bet kai jie eina į darželį, mane pačios kojos neša pas juos... atrodo, kad visai praradau ramybę unsure.gif

pirma citata iš šios temos, antra iš ankstesnės autorės temos. Man kažkaip nesiriša tie pasakymai apie ištikimybę g.gif
Atsakyti
Jei rimtai, autorei reiketu savo viduje perdelioti vertybiu skale, jei jau tiek kalbama apie grozi:) puiku, kad ji save laiko grazia, pasitiki savimi ir yra grazi tiems keturiems vyrams. bet gal reiketu atsirinkti toki vyra, kuris pasakytu, jog ji jam yra grazi ne tik savo isore, bet ir vidumi..o dabar moteris labai blaskosi..
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 26, 10:16)
Nu bet kam iš to juoktis? Jei ji jaučiasi labai graži, pati gražiausia iš visų - tegul. Negi mums gaila? Gal ji mažai komplimentų išgirsta, gal tokiu būdu nori tuos komplimentus kompensuoti. O gal pasigirti nori - bet vėl gi - nu ir kas? Mums nuo to nei geriau, nei blogiau.
Kaip sakė katinas Leopoldas: vaikai, gyvenkime draugiškai  4u.gif
O beje, gal ji tituluota gražuolė  lotuliukas.gif  ir čia jau būtų kaip įrodytas jos grožio faktas  lotuliukas.gif
Žinot, dabar per kažkurią televiziją rodo "Lietuvos princesės" rinkimus... Tai va gal ir ji kokia "princesė"  wub.gif

As suprantu tai, kai zmogus apie tai pamini 1-2 postuose. Na cia tam, kad skaitantys vaizda susidarytu. Ir tai tikrai normalu ir nieko tame nei juokingo, nei smerktino tikrai nera. Bet kai pradeda pabreztinai ta pati skalambyti vos ne kiekvienam savo poste - nezinau kaip kitiems, nu man dievazi, ir juokinga, ir gaila to zmogaus...
Atsakyti
Yra zmones monogamai ir poligamai.Jus is pastaruju...Net ir gavus auksini vyra,po kiek laiko jums pasidarys nuobodu/liudna ir kt...ir imsite ieskotis TO,kuris pralinksmintu,isklausytu ir t.t.Butumet sazininga,tai skirtumetes ir gyventumet savo malonumui,nesukdama sau galvos.Susitikinetumet su pageidaujamu vyriskiu skaiciumi,kad ir vienu metu biggrin.gif .
Visu pirma nustokite meluoti sau,o tada jau viskas ir susidelios i lentyneles
Papildyta:
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 25, 14:58)
Gerai, kad šios istorijos niekam nepapasakojau, kas mane pažįsta, nes pamačiau, jog žmonės greiti smerkti.
Niekas nepastebėjo to ką aš darau: dirbu dvejuose, darbuose, studijuoju, rūpinuosi vaikais.

Dirbat per 2 darbus ir vistiek nepragyventumete viena su vaikais?Tai keiskit darbus...Va savo grozi nukreipkite ta linkme biggrin.gif
Atsakyti
Du darbai, vaikai, nežmoniškas grožis, protas ir 4 vyrai, tiksliau laiko jiems turėjimas g.gif , gal galima būtų to laiko pas jumi įsigyti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 26, 14:58)
Du darbai, vaikai, nežmoniškas grožis, protas ir 4 vyrai, tiksliau laiko jiems turėjimas  g.gif , gal galima būtų to laiko pas jumi įsigyti?  cool.gif

nepamirskit, jog autore dar ir doktoranturoje studijuoja. tad dar turi ir disertacija rasyti, straipsniai, gal ir destymas universitete prisideda...
Atsakyti
Nepazistamoji, ieskok sielos ramybes savyje, o ne vyruose, nes gali rimtai susirgti depresija. Mano mama serga itin sunkia sizofrenijos forma, lankau ja ivairiose psich. ligoninese, matau daug jaunu ir labai dailiu moteru stikliniu zvilgsniu...
Ankstyvas lytinis gyvenimas ir dazna lytiniu partneriu kaita - tiesus kelias susirgti zmogaus papiloma virusu(prezervatyvas neapsaugo nuo sios ligos), ko pasekoje gimdos kaklelio vezys ir sudiev...
Atsakyti
QUOTE(Jurga_Saule @ 2011 10 26, 16:36)
Ankstyvas lytinis gyvenimas ir dazna lytiniu partneriu kaita - tiesus kelias susirgti zmogaus papiloma virusu(prezervatyvas neapsaugo nuo sios ligos), ko pasekoje gimdos kaklelio vezys ir sudiev...

Jūs man irgi depresija kvepiat biggrin.gif O gimdos kaklelio vėžį sukelia ne visi ŽPV tipai. Tik 16 ir 18. Gal jau ir daugiau tų tipų rasta.
Atsakyti
pavadinimas kaip iš kokios amerikietiškos komedijos ax.gif
Atsakyti
Mačiau kažkada filmą atrodo vadinasi "moteris ir keturi jos vyrai" biggrin.gif tai čia matyt iš tos operos biggrin.gif
net supavydėjau šiek tiek, nes irgi noriu nors bent 3 vyrų biggrin.gif
Kad vienas pinigus parneštų namo, kitas namus survarkytų, na o trečias - pamylėtų taip kaip aš noriu ir kada tik noriu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
štai ir raktas į vedybinio gyvenimo laimę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 10 26, 20:46)
Mačiau kažkada filmą atrodo vadinasi "moteris ir keturi jos vyrai" biggrin.gif tai čia matyt iš tos operos biggrin.gif
net supavydėjau šiek tiek, nes irgi noriu nors bent 3 vyrų biggrin.gif
Kad vienas pinigus parneštų namo, kitas namus survarkytų, na o trečias - pamylėtų taip kaip aš noriu ir kada tik noriu blush2.gif  wub.gif

Per mazai nori. biggrin.gif

Moteriai reikia 4 gyvuneliu:

Jaguaro garaze.
Sabalo spintoj.
Tigro lovoj ir
vieno asilo, kuris visa sita nupirktu. lotuliukas.gif

O, kad tema tikra tai tikiu. Pazinojau viena nepaprasto grozio mergina. Jos gyvenimas panasus buvo. Tada maniau, kad jai sunku atsilaikyti, nuo per didelio demesio. Bet dabar suprantu, kad ji nepasitikejo savim. Gaila, galejo savo groziu pasinaudoti, tiek geru "partiju" prarado ir prasigere. Autore, ieskokit priezasties. Nesmerkiu jusu, ne mano reikalas kiek jus tu vyru turit. Jus savo gyvenimo nezlugdykit. Jis viena karta duotas.
Merginos, nepavydekim autorei grozio. Rusu patarle sako:
Neradis krasivoj, a radis sciaslivoj. Krasota uvianet, sciastje neobmanet.
Man atrodo, autore nesijaucia laiminga, nors ir zino kad yra grazi.
Atsakyti