Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

QUOTE(Silvute @ 2005 08 28, 18:18)
taip, bet tinkamoje vietoje ir tinkanciu laiku. Yra teke matyti mamytes maitinancias per mamu susitikimus - cia tinka.
Bet jei man sedint prie stalo sveciuose kuri nors issitrauktu kruti, tai nesidroveciau pasakyti ka manau apie toki aplinkiniu negerbima. Taip pat turiu lygiai tokia pacia nuomone apie parodomaji vaiku zindyma kavinese ar kitose viesose vietose.
Tai kas tau patinka, gali nepatikti kitam ir jei tu esi nors kiek issiauklejes zmogus tu atsiklausiu aplinkiniu pries ka nors darydama.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2005 08 28, 21:11)
o kodėl tik seksualine? kam tirštinti spalvas?

As netirstinu spalvu, tiesiog tai vienas is variantu 4u.gif
Pavyzdingai lankiau psichiatrijos paskaitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2005 08 28, 18:27)
As netirstinu spalvu, tiesiog tai vienas is variantu 4u.gif
Pavyzdingai lankiau psichiatrijos paskaitas biggrin.gif

a va kame šuo pakastas biggrin.gif gal nepaaiškinau situacijos iki galo, tai draugų šeima, užauginus 3 vaikus ir turinti anūką, o jei maitinanti mama gražu, nemanau, kad tai nukrypimas...kažkada rodė ir reklamą, jei neklystu žurnalo "atleisk", ten mama vaiką maitino thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai jau ax.gif Viskas turetu buti savo vietose. Pvz. per mamku susitikimus niekas nieko nestebins ir neslykstins ( gal netikusiai kiek issireiskiau cia blush2.gif ) , bet prie stalo per koki pobuvi, tai schmoll.gif Bet to, jei jau jums cia viskas turi buti naturalu ir grazu pagal knygutes, tai tose paciose knygutese raso, kad maitindama mama negali skaityti, ziureti teliko ir apskritai kazkur ziureti isskyrus maitinamo kudikio akis, kad atsirastu tas ypatingasis dieviskas rysys hah.gif
Atsakyti
Tai gal tiesiog atskirkime maitinimą viešoje vietoje nuo viešo( ty demonstratyvaus maitinimo)? mirksiukas.gif Niekas neginčyja mamytės teisės pamaitinti išalkusį vaiką, visi supranta, kad mažylis gali išalkti ir vaikštinėjant parke, ir kavinėje ir pan. Tik tos mamos, kurios parodo bent minimumą pastangų tai daryti diskretiškai savo pačių ir aplinkinių atžvilgiu, niekada nesusilauks neigiamos aplinkinių reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2005 08 28, 20:11)
  Ir nemanau, kad esu išimtis, dažnai matau ir kitų žmonių (ypač moterų) susižavėjimo žvilgsnius, žiūrint kaip valgo leliukas wub.gif
Te ne lelius, te tavo vaikas (zmogus), kuris ner jokis eksponatas, kaip ir tavo krutis. Leisk jam privaciai gimt, privaciai sisiot, kruti zist, leisk zmogui(kad ir mazam) turet savo intyma ir pati tuo intymu megaukis.O jei nori besizavinciu moteru demesi patraukt, tai parodyk jom pienu lasancias krutis, juk tai taip grazu ir miela tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 28 rugpjūčio 2005 - 21:10
QUOTE(dange @ 2005 08 28, 20:49)
Tai gal tiesiog atskirkime maitinimą viešoje vietoje nuo viešo( ty demonstratyvaus maitinimo)? mirksiukas.gif Niekas neginčyja mamytės teisės pamaitinti išalkusį vaiką, visi supranta, kad mažylis gali išalkti ir vaikštinėjant parke, ir kavinėje ir pan. Tik tos mamos, kurios parodo bent minimumą pastangų tai daryti diskretiškai savo pačių ir aplinkinių atžvilgiu, niekada nesusilauks neigiamos aplinkinių reakcijos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2005 08 28, 20:49)

thumbup.gif

Raideles, krutis - visas kudikio gyvenimas? blink.gif Nu jau cia gal per stipriai pasakyta... biggrin.gif O iki keliu cia mazdaug metu? O tai, jei kudikis - berniukas, tai turbut ta krutis visa gyvenima iki dienu galo atstoja biggrin.gif Nors kiekvienas galim tiketi kuo tik norim drinks_cheers.gif Man tai sita mintis doh.gif Nu sakes, vaiksciojanciam troleibuse mazyliui visas gyvenimas yra mamos papas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linux: 28 rugpjūčio 2005 - 21:10
mielosios, ar nedarom iš musės dramblį? kiekviena save gerbianti mama, ras vietą ir laiką pamaitinti savo atžalėlę... nereikia to demostruoti viešai, bet kurioj vietoj, rasim kampelį tam reikalui....ir visi tie išvedžiojimai: moralu, nemoralu... g.gif mano trimetis pamatęs valgantį kūdikį, grįžęs namo pareikalavo mano pieno ir lindo prie krūtinės...paaiškinau, kad jis tą pienuką jau išgėrė, o dabar geria kitą, kur šaldytuve gyvena biggrin.gif o, kad valgantis mažylis gražu, nenuginčysit, neseniai pagimdžiusią draugę stebėjau su toooookia seila nuvarvėjusia, lyg pati nieko panašaus nebūčiau patyrusi...gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linux @ 2005 08 28, 21:07)
thumbup.gif

Raideles, krutis - visas kudikio gyvenimas?  blink.gif Nu jau cia gal per stipriai pasakyta...  biggrin.gif O iki keliu cia mazdaug metu? O tai, jei kudikis - berniukas, tai turbut ta krutis visa gyvenima iki dienu galo atstoja  biggrin.gif Nors kiekvienas galim tiketi kuo tik norim  drinks_cheers.gif Man tai sita mintis  doh.gif Nu sakes, vaiksciojanciam troleibuse mazyliui visas gyvenimas yra mamos papas?

Na aišku jau toks didelis vaikas gali kito maisto pavalgyti viešoje vietoje schmoll.gif ,o namuose gali ir mamytės pienelį gerti kiek nori.Bet kas liečia kūdikėlius,tai nematau nieko blogo,o ką daryti,jeigu mano mažė,kas pusvalandį valgydavo,tai dėl to aš turėjau namie sedėti.Kiek maitinau niekada niekam į akis nekritau,nes rasdavau nuošalesne vietele ir visada prisidengdavau.Dar ir dabar taip maitinu,nes mes dar jokio kito maisto neragave,ir neragausim iki pusės metų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 08 28, 22:41)
Na aišku jau toks didelis vaikas gali kito maisto pavalgyti viešoje vietoje schmoll.gif ,o namuose gali ir mamytės pienelį gerti kiek nori.Bet kas liečia kūdikėlius,tai nematau nieko blogo,o ką daryti,jeigu mano mažė,kas pusvalandį valgydavo,tai dėl to aš turėjau namie sedėti.Kiek maitinau niekada niekam į akis nekritau,nes rasdavau nuošalesne vietele ir visada prisidengdavau.Dar ir dabar taip maitinu,nes mes dar jokio kito maisto neragave,ir neragausim iki pusės metų tongue.gif

Butent - nuosalesne. Nesuprantu mamu, atseit didvyriu, ziurekit visi - MAITINU. Nieko nebenustebinsi tuo, beveik visos maitina nail.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2005 08 28, 21:49)

PRITARIU!!! drinks_cheers.gif

Atsakyti