QUOTE(dėja @ 2005 08 27, 20:20)
Aš maitinu prie svečių ar svečiuose prie stalo,bet visada nusisuku kad niekam netrukdyčiau,ir dar eidama į svečius ar aplamai kur nors,rengiuosi tokius drabužius,kad nereikėtų išsirengti iki pusės,o tik pasikeliu truputi,o visa kita kūdikis uždenge.Ir tikrai nepastebėjau,kad kam nors tai nepatiktų.
Man.

Man tai nepatinka. Labai. Sveciuose prie stalo pasikelus maike- butent tas fe. Pirmas fe- ar sunku sedimaja perkelt kur kitur, ar sunku atsitraukt nuo bendro stalo? Ar kambario kito nerasta? Jei vienas vienintelis komunalkej su bendra virtuve- ar laisvo kampo tame paciame kambaryje nera? O gal seimininkai sadistai su Moment priklijuoja svetelius prie tabureciu?
Antras fe - na man tas maitinimas viesumoje su pakeltu maikonu ir persmauktom krutim- tai kazkokia maitinancios moters parodija.

Gal jums pacioms atrodo, kad "nieko nesimato". Bet matosi apgailetinas vazidelis - jusu kunas nuo tokiu vat persmaukimu atrodo ziauriai, issikraipes, o dar tas vaikiukas prishtrabytas klishai. Tai ne tik aplinkiniams, bet ir nuosavam vakui pagarba nekvepia.
Tokia situacija parodo- TINGEJIMA IR APSILEIDIMA.
O ne tingine ir ne apsileidele paklaustu namu seimininkes, kur ji galetu pamaitinti kudiki, kad prie bendro stalo zmoniu netrikdyt (o nekuriu ir nebritkint). Tada gautu kresliuka patogu kitame kambaryje, atsipalaiduotu, pakalbintu savo kudiki- kukuli, valgysi?

, ir maitintu sau ramiai issisiepus, pasimegaudama siuo ypatingu rysiu.