Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

QUOTE(Deimante_A @ 2005 08 30, 11:44)
oj, atsiprašau, nenusakiau kitų šoką įvarusių aplinkybių - stalelis centrinis, stalas nukrautas alaus bokalais, per pirkinius negalinčios normaliai aptarnauti padavėjos, vaikiukas reikalavo pavalgyt gerą pusvalandį and so on and so on... Jei tai yra norma, kad valgydinimas privalo būti tik itin garsios muzikos fone ir demesio centre - tebūnie tai mano baisinė klaida ir jau dabar žygiuoju 7mečiui vaikui aiškinti apie menstruacijas, seksualinio gyvenimo peripetijų ir išvis, kad Senio Šalčio nėra biggrin.gif

tai kaip supratau, vaikas demonstratyviai klykė, ir motina buvo priversta demonstratyviai maitint. uch, gerai kad išsiaiškinom visą situaciją. bent jau jum su dukra nekils problemų, aiškinantis pas psichoterapeutą kur padaryta emocinė žala. beje, tik nežinia kam... wink.gif

na matai deimante_a, vat ginčuose ir gimsta tiesa. rolleyes.gif mažne ta info apie menstruacijas mergaitei bus naudinga ir nepatirs jinai kito šoko, kai jai jos prasidės. mirksiukas.gif
o man vyriškis mano labai smagia istoriją pasakojo apie savo broliuką. jis matai 8 metais jaunesnis. tai jau jam nuo mažens tėvukai prie bajerio pasakydavo, kur gumytės namie laikomos, jei eis pas mergas. ir stalčių tą parodydavo laugh.gif iš pradžių ir raudonuodavo berniukas, bet už tai jokių neaiškumų ir konfūzų nėra kai jam 18 wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 30 rugpjūčio 2005 - 12:15
QUOTE(Mona @ 2005 08 30, 11:08)
svetimų žmonių nuomonė manęs VISIŠKAI nejaudina.

va čia tai labai labai blogai mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 08 30, 13:06)
Minerva, pasiskaičius Tavo pasisakymus apie nėščias moteris ir maitinančias motinas, stebina gana negatyvus ir konservatyvus požiūris į jas.  g.gif Smalsu, kodėl Tamsta dalyvauji supermamoj, - ar labai patinka pačiai dirgintis, ar dirginti kitus ?

P. S. Nieko neturiu prieš Tavo dalyvavimą, tiesiog įdomūs Tamstos motyvai...

Motyvai visiskai asmeniniai - ateina laikas nusileisti ant zemes ir pamastyti apie tapima daugiau seimyniska, labiau moteriska, etc. Ir tam, kad suprasti moteru psichologija ir ismokti susisneketi, ilindau i si foruma.

Turiu pasakyti, kad su vyrais tikrai paprasciau wink.gif Jiems gali sakyti tiesa ir nereikia zodziu i vata vynioti biggrin.gif O su supermamomis... Jeigu ne pagal jus, tai jau bloga gun_bandana.gif

Atsakiau i klausima? smile.gif
Atsakyti
virdžinija, nemanau, kad priėmei monos pasisakymą už gryną pinigą smile.gif . Įtariu, kad ji normali moteris ir gera mama, o VISIŠKAI NEJAUDINA jos vertinimai, kurie trukdo pamaitint vaiką, kai jis to reikalauja. Ir VISIŠKAI PRITARIU smile.gif Besaikis jaudinimasis , ypač dėl svetimų nuomonių, stipriai gadina gyvenimą ir pieno kokybę tongue.gif

minerva, tu ne vieniša, čia "kitokių" pulkai smile.gif Nesinervink, moterie, tu tikrai ja esi ir motinystė, tikiuosi, tavęs neaplenks smile.gif . Protingai darai, zonduodama reiškinio gilumas čia, kur ganosi krūvos pieningų mamų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 30 rugpjūčio 2005 - 12:17
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 08 30, 13:09)

o man vyriškis mano labai smagia istoriją pasakojo apie savo broliuką. jis matai 8 metais jaunesnis. tai jau jam nuo mažens tėvukai prie bajerio pasakydavo, kur gumytės namie laikomos, jei eis pas mergas  laugh.gif iš pradžių ir raudonuodavo berniukas, bet už tai jokių neaiškumų ir konfūzų nėra wink.gif

fainuoliai tėvai biggrin.gif pati panašius turiu ir nesijaučiu davatka, ko apie sawiškį, nors ir 5metais jaunesnį vyriškį pasakyt negalėčiau, brrr, jam, kaip ir keliems kitiems draugams maitinimas bendroj kompanijoj suglumino. Vis su drauge pajuokaujam, kad ne iš tos klasės sau vyrus išsirinkom ( dauguma šeimų, su kuriomis artimai bendraujam, vyriškoji pusė - buvę klasiokai) biggrin.gif
Atsakyti
Nu toliau čia vystomos kažkokios absurdiškos situacijos, kurių nei patirt, nei regėt neteko-kažkas važinėja tarpmiestiniais autobusais su kūdikiais iki 5 mėn. ir pan. doh.gif Tai, o ką jūs darot, kai tas kūdikis pampersą prikrauna tam tarpmiestiniam autobuse g.gif Vnž. manau tam autobuse nieks perdaug ir nematytų to maitinimo, gi sėdėtum savo kėdėj ir pamaitintum, bet man pats tas faktas, kad tai pateikiama kaip argumentas-nu kokie autobusai, atsipeikėkit biggrin.gif
Kitos pasirodo laiko norma maitinimą dieną naktį iki 3 metų blink.gif Irgi kažkoks perlenkimas..Paskaitykit , kad ir žymųjį Winnicotta-maitint kūdikį reikia ir UŽTENKA iki 9 mėn., max 1 metų, vėliau tai tampa savotišku jo vystymosi stabdžiu..Ypač jei dar maitinsit tokį bamblį kur tik pakliūva-aikštėse, autobusuose ir restoranuose (čia jau ne Winnicottas taip pasakė, nes jo laikais gal nieks taip ir nemaitindavo...) biggrin.gif
Tiesa, šitai taisyklei aš nusižengiau-pramaitinau pirmą dukrą iki 1,5 metų..Na, ji buvo alergiška, negalėjau atimt vienintelio pieno šaltinio.. unsure.gif

Kitos pusės irgi nesuprantu-nu jei gu jus aplamai erzina vaikai, tai neabejotinai erzins ir juos maitinančios motinos, ir pan...Tai jeigu jau žindančio kūdikio vaizdelis vimdo, tai įdomu kaip būtų, kai prikakotą pampersą tektų keist biggrin.gif ..Nu siūlau kol kas su vaikais neskubėti tokiu atveju mirksiukas.gif
Man tai aplamai žindymas neatrodo tokia jau problema, nu kažkaip galima pažindyt ir nešokiruojant aplinkinių, bet nuplaut vaikui užpakalį, tai tikrai ne kiekvienam prabangiam restorane yra pritaikytos patalpos-nu būt tikrai nemalonu bendroj kriauklėj tai daryt, ypač, kai aplink pilną visokių cacų-pacacų g.gif
Vat todėl privengiu aš tų kavinių ir restoranų, kol vaikai maži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 08 30, 13:32)
Nu toliau čia vystomos kažkokios absurdiškos situacijos, kurių nei patirt, nei regėt neteko-kažkas važinėja tarpmiestiniais autobusais su kūdikiais iki 5 mėn. ir pan. doh.gif  Tai, o ką jūs darot, kai tas kūdikis pampersą prikrauna tam tarpmiestiniam autobuse g.gif  Vnž. manau tam autobuse nieks perdaug ir nematytų to maitinimo, gi sėdėtum savo kėdėj ir pamaitintum, bet man pats tas faktas, kad tai pateikiama kaip argumentas-nu kokie autobusai, atsipeikėkit biggrin.gif

O ką - jei turi lelių iki 5 mėn., tai negali važinėti?
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 08 30, 13:32)
Kitos pusės irgi nesuprantu-nu jei gu jus aplamai erzina vaikai, tai neabejotinai erzins ir juos maitinančios motinos, ir pan...Tai jeigu jau žindančio kūdikio vaizdelis vimdo, tai įdomu kaip būtų, kai prikakotą pampersą tektų keist biggrin.gif ..Nu siūlau kol kas su vaikais neskubėti tokiu atveju mirksiukas.gif

Teisingai siulai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2005 08 30, 12:15)

Turiu pasakyti, kad su vyrais tikrai paprasciau wink.gif Jiems gali sakyti tiesa ir nereikia zodziu i vata vynioti biggrin.gif O su supermamomis... Jeigu ne pagal jus, tai jau bloga  gun_bandana.gif

Atsakiau i klausima? smile.gif

Ačiū. Atsakei. smile.gif Linkiu sėkmės bandymų poligonuose... biggrin.gif Pagal mane, nesi blogesnė už daugumą supermamų. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 08 30, 13:50)
Ačiū. Atsakei.  smile.gif Linkiu sėkmės bandymų poligonuose...  biggrin.gif Pagal mane, nesi blogesnė už daugumą supermamų.  mirksiukas.gif  smile.gif

Dekui! friends.gif
Atsakyti
vazhinejau su vaikais ir mazhesniais nei 5 men vieshuoju transportu, ejau i kavines, parduotuves... ir maitinau, ir pampersus keicheu pagal poreiki. nematau problemos. nepastebejau, ir kad aplinkiniams butu uzhkliuve...
Atsakyti