QUOTE(dange @ 2005 08 30, 16:35)

Moteris patirs socialinę izoliaciją, nes maitindama prisidengs skraiste ar pasitraukusi nuo vaišių stalo, nesudalyvaus globalinių problemų sprendime
Pasiduodu
Žinai, sūnų augindama aš tą socialinę izoliaciją labai skaudžiai išgyvenau. Iki pat gimdymo gyvenau labai aktyvų ir intensyvų gyvenimą. Praktiškai 7 ryte išeidavau iš namų, 22 val. grįždavau. Visada tarp žmonių. O po gimdymo viskas pasikeitė radikaliai - 20 val. namuose viena su tuo mažu padaru, kuris žinda (o kaip tai buvo skausminga), miega ir klykia. Ir vienintelis vyras 4 val. per dieną pirmą mėnesį. Patikėk, galima išprotėti nuo tokios staigios permainos. Ir kai galiausiai išeinu į svečius pas vyro tėvus - paslaugi ir rūpestinga anyta stengasi mane vėl vieną uždaryti kambaryje, nes vaikas užsimanė valgyti. Ačiū, ne. Man pusvalandis su suaugusiais žmonėmis buvo per nelyg svabus mano psichinei sveikatai. Manau, mano vaikui ir giminėms tai taip pat geriau, nei antidepresantų prisirijusi motina kukliai maitinanti vaiką kitame kambaryje... Ką jau ten maitinanti, jei ryja antidepresantus...
Apie prisidengimus skraistėmis irgi šneka (esamos/būsimos

) mamos, kurios to nedarė arba tos, kurių vaikams dzin visokios skraistės. O mano nei sūnus nei dukra nesileidžia dangstomi.
Ir pabaigai.
Na, išėjau šiandien iš namų 14 val. Pupa miegojo. Nuvažiavom mikriuku pas architektę, ten ji atsibudo. Užsiėmė aktyvia veikla, po to pasiprašė krūties. Pokalbis su architekte dėl to nenutrūko - ji nė nemirktelėko, kai aš pasikėliau bliuską ir daviau krūtį. Po to nuėjom į kavinę, kur pupa suvalgė bulvių košės. Tada užėjom į kelias parduotuves, ir galiausiai įlipom į autobusą važiuoti namo. Autobuse ji užsimanė miegelio, o užmiega tik prie krūties arba nešiojama. Nešioti autobuse nėra kaip, taigi teko imtis krūties. Eksperimento dėlei nusprendžiau stebėti kaip reaguos aplinkiniai. Apsidairau. Pasikeliu bliuską ir duodu krūtį. Vėl apsidairau.
NIEKO!!!

Nulis reakcijos

Niekas nė nepastebėjo to mano įžūlaus elgesio

Kur tai matyta, aš juk maitinu viešai vaiką. Kur tie smerkiantys, pasišlykštėję veidai suaugusiųjų? Kur tie šokiruoti mažamečiai ir paaugliai? Kodėl jie mane ignoruoja???????? Gal iš tiesų reiktų gerokai pasišvaistyti plikais papais, kad atkreiptų į mane dėmesi????