Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

QUOTE(Reika @ 2012 03 19, 17:25)
visai nera fantastine linkme, pagaliau grizta prie orginalios istorijos, tas nepazistamasis,tai protingas zmogus,kuris neriojasi katana(nes kulkos tai baigesi,o karda gali pasigalasti...(tie du zombiai uz jos,ten vaikinas ir jos tevas man rodos)

Gaila, kad tokia ilga pertrauka doh.gif Vengiau šito serialo, tikrai negalvojau, kad taip sudomins smile.gif Gal reikėtų ir komiksus paskaityti smile.gif Bet kur juos rasti?

O tas nepažįstamasis tai įspūdingai atrodė thumbup.gif
Atsakyti
Aktorė Danai Gurira vaidins Michonne

user posted image
Atsakyti
Bet paskutinė serija tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Galinga serija thumbup.gif
QUOTE(astuškinas @ 2012 03 19, 14:37)
  Bet tik bijau, kad po to paslaptingo charakterio pasirodymo, gali visas serialas pasukt laabai jau fantastine linkme  doh.gif

Aš ir išsigandau, kai pamačiau ją, galvojau, kad tik nepataptų kokiu Resident Evil, dar tas kardas jos biggrin.gif Aš šiaip fantastiką mėgstu, bet va šitas serialas mane savo tikroviškumu, jei taip galima sakyt, patraukia bigsmile.gif

Patiko, kaip pasikeitė Ricko personažas, nes 1 sezone buvo panašus į Jack iš Lost, lyderis, bet vis paverkšlenantis doh.gif O dabar koks pokytis blink.gif Democracy is over cool.gif
Atsakyti
o mane jo zmona nervina, tokia kale...vienu momentu kaip gyvate i galva dejo mintis,kad reik pasalinti Seina,o poto jau nekalta mergele vaidina ir pyksta ant jo
Atsakyti
Serija kaip ir buvo galiam tikėtis (man neskaičiusiam spoileriu bei walking dead komiksu) nustebino. Smagu, kad nemirė niekas iš pagrindinių veikėjų, mat preituose epizoduose mirčių tikrai užteko.
2 sezono veiksmas vyko fermoje, todėl simboliškai šio sezono pabaigoje atsisveikinome su šia vietove. Fermos sudegimas labai gražus momentas - taikaus gyvenimo pabaiga, gyvenimo pokyčiai, kai kas naujo. Pagaliau masinė zombių scena, kokios senai nematėme, mano pastebėjimu, paskutiniame epizode mirčių buvo galima visiškai išvengti, nedelsiant visai šaikai sulipus į automobilius. Tuomet važinėdami kiemais ir šaudydami į zombius, būtų galima jieškoti pasilikusiųjų. Tikrai nebūčiau palikęs Andrea, bet matyt taip turėjo būti. Ją turėjo rasti paslaptinga figūra su gobtuvu ir škeru rankoje ( Kas be ko labai geras būdas gintis nuo zombių - gali mosuoti tuo kardu lyg kol padusi) be to labai nustebino tie zombiai be rankų, suriškti grandine. Ir atrodė man klusnūs it avinėliai biggrin.gif Tai ką jie gaudo zombius nukerta jiems rankas ir laiko tame kalėjime kaip vergus, jei teisingai supratau. Išmintinga. Kam žudyti savo didžiausią prieša jeigu jis tau bet kada gali praversti. Dar nežinia, kodėl jie taip daro su numireliais. Tikrai išvydęs tą figūrią pajaučiau kažkokią mistiškai, pagarbią baimę. Čia maždaug tas pat kas išvysti ateivį, stovintį prie neseniai danguj matyto erdvėlaivio.

Na ka gi, iki trečio sezono turime marias laiko. Kad laikas neprailgų einu žiūrėti kitų serialų, o jų pasirinkimas tikrai didžiulis, aišku numirėlaims kol kas niekas neprilygs, bet alkatrazas irgi visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2012 03 21, 21:48)
o mane jo zmona nervina, tokia kale...vienu momentu kaip gyvate i galva dejo mintis,kad reik pasalinti Seina,o poto jau nekalta mergele vaidina ir pyksta ant jo

Kaip pritariu. rolleyes.gif Tiesa nesuprantu ar čia ir komiksuose šitas personažas toks ar tiesiog serialo prodiuserių sprendimas ją tokią vaizduoti. g.gif Su manim dažnai brolis žiūrėdavo šitas serijas tai dar nemačiau jo tokio besinervinančio dėl šios veikėjos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2012 03 21, 22:48)

drinks_cheers.gif sunervino ir mane biggrin.gif
man kas dar įdomu buvo - tas malūnsparnis kaip supratau visai neseniai (t.y. panašiu laiku,kaip seriale veiksmas vyksta) praskrido,tai reiškia kažkur yra įsitvirtinusi stipri žmonių kolonija ? g.gif Ir dar įdomu,kodėl tie zombiai susimetė į gaują ir kodėl jie taip vieningai kažkur išžygiavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2012 03 21, 19:52)
Galinga serija thumbup.gif
Aš ir išsigandau, kai pamačiau ją, galvojau, kad tik nepataptų kokiu Resident Evil, dar tas kardas jos biggrin.gif  Aš šiaip fantastiką mėgstu, bet va šitas serialas mane savo tikroviškumu, jei taip galima sakyt, patraukia bigsmile.gif 
Patiko, kaip pasikeitė Ricko personažas, nes 1 sezone buvo panašus į Jack iš Lost, lyderis, bet vis paverkšlenantis doh.gif  O dabar koks pokytis blink.gif  Democracy is over cool.gif

būtent! mes su vaikinu žiūrėdami serialą ne kartą sakėme, kad patinka jo tikroviškumas thumbup.gif ir efektai labai tikroviški, ir istorija gan realistiška smile.gif aišku, jeigu galim realiu laikyti patį zombių egzistavimą biggrin.gif dėl Ricko irgi pritariu, patinka jo pokytis. ypač jo prakalba paskutinėje serijoje, lb teisingai pasakė. kiti tik ir temoka aiškinti kaip jiems tas ir anas nepatinka, bet kad patys kažką spręstų ir darytų tai nee biggrin.gif ypač tos mergaitės mama, jau ne pirmą kartą burba ant Ricko, o pati verksnė tokia.

QUOTE(Reika @ 2012 03 21, 22:48)

mane irgi labai nervina jos personažas. nuo pat pradžių ne itin patiko, bet db visiškai nebemėgstu jos. tokia jau gudri gyvatė, baisu.. įkalbinėjo vyrą vos ne nužudyti Šeiną, o db, kai jis tai padarė gindamasis, pyksta doh.gif
o apskritai man paskutinės 3 sezono serijos buvo kažkas toookioo thumbup.gif žiūrėjome išsižioję lotuliukas.gif o db tiek laiko lauksim tęsinio.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2012 03 22, 00:50)
drinks_cheers.gif sunervino ir mane  biggrin.gif
man kas dar įdomu buvo - tas malūnsparnis kaip supratau visai neseniai (t.y. panašiu laiku,kaip seriale veiksmas vyksta) praskrido,tai reiškia kažkur yra įsitvirtinusi stipri žmonių kolonija ?  g.gif Ir dar įdomu,kodėl tie zombiai susimetė į gaują ir kodėl jie taip vieningai kažkur išžygiavo  g.gif

cia siaip visuose zombiu filmuose tas pats dalykas,zombiai eina link sklindancio garso,kadangi malunsparnis nuskrido i ta puse,tai visi garsa girdeja zombiai ir ejo ten,tada beeidami isgirdo suvi ir pradejo eiti link naujo garso...
Ta pati dare ir trifidai ( http://en.wikipedia....of_the_Triffids )
Atsakyti
Netyngėkite perskaityti The Walking Dead žiūrėtojos. Tai va aš irgi žiūrių šį serialą ir noriu pasidalinti savo nuomonę, naujienomis ir viskuo kituo. Visų pirma tai pradėjau žiūrėti šį serialą prieš du metus kaip jau buvo sukurtos dvi serijos. Kaip pametu tai buvo vakaras, lijo labai smarkiai ir su vaikinu ieškojome kokio siaubo filmo ir mums pasisekė, vietoje vieno filmo radome visą serialą. Pažiūrėjome dvi pirmas serijas ir norėjosi trečios bet ji dar nebuvo išėjusi. Niekaip neišėjo iš galvos tas serialas. Peržiūrėjome abu sezonus ir dar nei vienos serijos nebuvo neįdomios. Tai va pasidalinsiu savo žiniomis dabar. Skaičiau kad daugelis jūsų rašėte kaip tie bahuriukai kuriuos Rick's bare nušovė netapo vaikštančiaisiais, tai paprasta jiems buvo šautą į galvas. Taip pat perskaičiau visus komentarus ir pamačiau, kad kaikurios rašė, kad serialas nusivažiavo ir mažai veiksmo, tai ko jūs norite. Filmai, serialai susideda ne vien iš "šaudyk visus iš eilės ir bėgiok". Serialas su labai gilia mintimi, o ir jei būtų vien veiksmas, serialas būtų pasibaigęs po dviejų sezonų ir tada vėl blogai būtų. Mano naujienos apie kitą sezoną kurios galbūt nėra tikslios. Tai va be Michonės, to jūrų pėstininko taip pat sugrįš Daryl'o brolis bei juodukas su savo sūnumi. Veiksmas vyks kalėjime, Ta prasme jie jame apsistos ir arba kariaus su Michones komanda arba su tų iš baro. Ai dar kažkas sakė, kad duos mažajam Carlui daugiau pašaudyti. Ta blondine prie Michone komandos prisijungs. Taip pat manau, kad pirmojo epizodo trečiajame sezone pavadinimas bus arba Safety Behind Bars, The Heart's Desire arba The Best Defense, Iškyla klausimas iš kur žinau? Pirmojo sezono pirmasis epizodas pavadintas Days Gone Bye, taip kaip ir pirmasis komiksas. Su antruoju taip pat ir komiksas ir antrojo sezono pirmas epizodas pavadintas Miles Behind Us.
Toliau apie veikėjus. Tai sakot Rick'o žmona durna, verksnė, o pačios kaip tokioje situacijoje darytumėte? Irgi žiūrėtumėte naudos savo šeimai. Taip pat ir su Sofijos mama. Ji tiek iškentėjo, vyro ir dukros žūtis.
Tai va o dabar norėčiau su jumis padiskutuoti. Kaip jūs manote kas vyks maždaug trečiajame sezone? Manau kad jie pamatys nuo kokio kalno tą kalėjimą ir sakys, jei mes išžudysime visus vaikštančiuosius turėsime kur apsigyventi. Ten yra lovos, drabužiai galbūt ir vanduo. Jie ten perlips per tvoras pradės žudyti tuos vaikštančiuosius ir pasirodys Michone arba jūrų pėstininkas.Tai va parašykite savo nuomonę ir naujienas kurias žinote.
P.S. Norėčiau, kad šitas serialas turėtu mažiausiai 10 sezonu ir rodytu ilgai, o dėl įdėjų tai kaip tokiam serialui neeiliniui ir vieninteliam apie mirusiuosius, atsiras. Bet daugelis sako, kad trečiasis bus paskūtintas sezonas O DIEVE NEEEEEEEEEE!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuliuuxsas: 02 balandžio 2012 - 21:09
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2012 04 02, 22:04)
Toliau apie veikėjus. Tai sakot Rick'o žmona durna, verksnė, o pačios kaip tokioje situacijoje darytumėte? Irgi žiūrėtumėte naudos savo šeimai. Taip pat ir su Sofijos mama. Ji tiek iškentėjo, vyro ir dukros žūtis.

Visi jie ten ko nors netekę, man Sofijos mama visai nekliūva, bet jau Rick`o žmona tai tikrai atstumianti vaizduojama.

O serialų sezonai priklauso nuo žiūrėovų skaičiaus, tai jei ir trečiasis bus toks įdomus, tai manau sulauksim ir kitų. smile.gif
Atsakyti