QUOTE(Inspiratative @ 2012 03 21, 19:52)
Galinga serija
Aš ir išsigandau, kai pamačiau ją, galvojau, kad tik nepataptų kokiu Resident Evil, dar tas kardas jos

Aš šiaip fantastiką mėgstu, bet va šitas serialas mane savo tikroviškumu, jei taip galima sakyt, patraukia
Patiko, kaip pasikeitė Ricko personažas, nes 1 sezone buvo panašus į Jack iš Lost, lyderis, bet vis paverkšlenantis

O dabar koks pokytis

Democracy is over
būtent! mes su vaikinu žiūrėdami serialą ne kartą sakėme, kad patinka jo tikroviškumas

ir efektai labai tikroviški, ir istorija gan realistiška

aišku, jeigu galim realiu laikyti patį zombių egzistavimą

dėl Ricko irgi pritariu, patinka jo pokytis. ypač jo prakalba paskutinėje serijoje, lb teisingai pasakė. kiti tik ir temoka aiškinti kaip jiems tas ir anas nepatinka, bet kad patys kažką spręstų ir darytų tai nee

ypač tos mergaitės mama, jau ne pirmą kartą burba ant Ricko, o pati verksnė tokia.
QUOTE(Reika @ 2012 03 21, 22:48)
o mane jo zmona nervina, tokia kale...vienu momentu kaip gyvate i galva dejo mintis,kad reik pasalinti Seina,o poto jau nekalta mergele vaidina ir pyksta ant jo
mane irgi labai nervina jos personažas. nuo pat pradžių ne itin patiko, bet db visiškai nebemėgstu jos. tokia jau gudri gyvatė, baisu.. įkalbinėjo vyrą vos ne nužudyti Šeiną, o db, kai jis tai padarė gindamasis, pyksta
o apskritai man paskutinės 3 sezono serijos buvo kažkas toookioo

žiūrėjome išsižioję

o db tiek laiko lauksim tęsinio..