Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

1) Man tai mėgstamiausi personažai Andrea (ji keičias kažkaip į gerąją pusę), Daryl ir Shane. Visi atrodė įdomiausi ir nevienodžiausi personažai visam seriale. Rick'as man kaip tik nustojo patikt, nes visiškai kvailai atrodo su savo tais sprendimais ir "vadovavimais". Ta jo kalba, kur "democracy is over" tai išvis banali ir juokinga, maždaug paėmiau sau karūną ir užsidėjau. Labai norėčiau, kad susiskaldytų grupė.

2) Pirmas sezonas man buvo geresnis, iš antrojo gal pirmos serijos neblogos, "Nebraska" ir paskutinė.

3) O patikusi vieta.. Sunku pasakyt, gal kaip ir Lady Linai - epizodas su pasikorusiu/pakartu zombiu.
Atsakyti
Nieks nemanot, kad bus naujas intro? Nes intro yra Šeinas vaizduojamas ir tas autobusiukas W.
Atsakyti
Kas skaitėt komiksus, įdomu kas ten su Lori toliau būna? Gal kokį zombį vaiką pagimdys? biggrin.gif
Atsakyti
vaikas sveikas bus,mergyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2012 04 05, 07:34)
vaikas sveikas bus,mergyte smile.gif

Čia iš komiksų žinai? Jei taip tai pamatysi AMC pakeis į berniuką manau, biški paįvairins, arba padarys taip kad būtų persileidimas ir vaikas negimtu.

Ai ir dar būtų labai kvaila jei trečiajame sezone vaikstantieji būtų aprengti striukėmis, nes juk jie mirė vasara o va ir paskutiniuose 2 sezono epizoduose jie jau buvo su šiltais megztiniais ir džemperiais. Čia tik taip toks pastebėjimas smile.gif Teks besifilmuojant visiems vaikstantiesiems su maikėm arba megztiniais vaikscioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuliuuxsas: 05 balandžio 2012 - 16:34
Čia gal kaip ir spoilas, gal ir ne, bet geriausias AMC sprendimas būtų, jei jie pasektų komikso keliu ir Whori su Judith (negimusios mergaitės vardas) būtų nušautos. Tiksliau, nušaunama tik Whori, ok, Lori, bet ji kažkaip užgriūna ant to vaiko ir abi miršta.

Dėl intro, tai sutinku, turėtų naujas būt.
Atsakyti
na amerikieciai kudikiu nezudo(dazniausiai, bet per games of thrones matem ka kita),tai speju neleis net gimdyti,kitaip tas kudikis visus uzkankintu(nepraktiska, plius kaip jie ikistu i serijas vystyklu keitima,maitinima ir miega?)

del striukiu, cia isivaizduok,kad tie zombiai is kanados ar aleskos ateja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2012 04 05, 20:28)
na amerikieciai kudikiu nezudo(dazniausiai, bet per games of thrones matem ka kita),tai speju neleis net gimdyti,kitaip tas kudikis visus uzkankintu(nepraktiska, plius kaip jie ikistu i serijas vystyklu keitima,maitinima ir miega?)

Tai ir nereikia rodyti kaip rūpinamasi vaikeliu, juk ir praeituose sezonuose visko nerodė, sakyčiau tik svarbias ir įdomias vietas smile.gif O dėl rūpinimosi tai va Lorri užsiėmimą turės, pasidarė vaiką ir tegul rūpinasi ir nereikės pykti ant visų ir intrigų kelti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuliuuxsas: 06 balandžio 2012 - 17:05
http://d24w6bsrhbeh9...812178_460s.jpg
mano irgi tokia mintis buvo,po paskutines serijos
Atsakyti
As negaliu atleisti serialo kurejams, kad panaikino mano pati mylimiausia veikeja Seina sad.gif Vien del jo buvo idomiau ziureti, kazkaip vis laukiau, ka jis cia sumastys ir koki plana suregs biggrin.gif Ir siaip jis nemazai padejo visai grupei, o cia mat ta boba isismaise ir sumaise vargsui prota lotuliukas.gif Galejo kanors pakeisti ir palikti ji gyva verysad.gif
Atsakyti
nu komikse irgi toks trenktas jis buvo...ten greiciau ji nudaigojo
Atsakyti
Labai, labai, labai.... Norėčiau, kad kaip ir illuminated sakė, kad grupė susiskaldytu. Tai būtų nuostabu, daugiau veiksmo, ir būtų pastoviai jaučiamas nesaugumas kaip ir 1 sezone. Nes ten kaip didžioji dalis vyrų išvykdavo į Atlantą visokiais reikalais tai net nežinodavai, kas gali laukti tų stovykloje esančių. O 2 sezone gyveno didelėje teritorijoje apsuptoje tvoros, saugu ir nesijaučia nesaugumo jausmo ir kažkiek pasidaro nuobodu sakyčiau. Jei visi 13 epizode būtų tame name ir vaikštantieji užklystu arba pro tą kiemą sektų paskui sraigtasparnį būtų laiku pamatę vaikštančiuosius tai išjungtu šviesas ir rūsį pasislėptu.

Ir dar dėl Carlo tai vis man ta mintis tokia neišeina iš galvos dėl jo išprusimo biggrin.gif 1 sezone jis ten su Sofija mokinosi, o antrame ne. Manau bus kažkoks epizodas mokykloje kur jie atvyks knygų Carlui biggrin.gif Gali skambėti durnai bet vistiek bus tikroviškiau ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuliuuxsas: 17 balandžio 2012 - 21:03