Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

Grįžtame smile.gif Pirma serija peržiūrėta ax.gif
Atsakyti
Ir kaip, ar patiko?Keista,kaip tas vaikis apsikrėtė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anka: 16 spalio 2013 - 09:01
Sveiki, ziiuriu ir as si seriala, idomi pirmoji serija. Manau tas vaikis nuo kiaules uzsikrete, nes buvo epizodas kai rode ja gulincia tai manau ji ten negyva gulejo, arba kazkas bendro juos nunuodijo. Su nekantrumu laukiu kitos serijos, o gal kazkas spec koki uzkrata ten jiem pasiunte-uzkrete, taip kaip kazkada negyvelius ileido (praeitame sez)
Atsakyti
QUOTE(Rasos_lasas @ 2013 10 16, 10:54)
Sveiki, ziiuriu ir as si seriala, idomi pirmoji serija. Manau tas vaikis nuo kiaules uzsikrete, nes buvo epizodas kai rode ja gulincia tai manau ji ten negyva gulejo, arba kazkas bendro juos nunuodijo. Su nekantrumu laukiu kitos serijos, o gal kazkas spec koki uzkrata ten jiem pasiunte-uzkrete, taip kaip kazkada negyvelius ileido (praeitame sez)

Maciau FB kiaules foto kad zombie pavirto, negu tikrai taip bus biggrin.gif

Mano megstamiausiais Daryl thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Gal virusas mutavo biggrin.gif
Atsakyti
žiūrėdama aš tik ir laukiau kada ta kiaulė mirus pavirs į zombį biggrin.gif geras būtų. Man irgi Dalyr labai patinka ♥
Atsakyti
Anka, Taigi jie visi užsikrėtę, tik "vaikštančiaisiais" tampa po mirties smile.gif Tas vaikis jaučiu sirgo kažkuo, tiesiog nukrito, kaukolė trūko ir viskas smile.gif

Na pirmoji serija nebuvo kažkas tokio "Vau", bet užkabino, nereikia norėti, kad iškart prie veiksmo, dievinu šį serialą, laukiu antros serijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <...Neringa...>: 17 spalio 2013 - 19:04
dar praeitame sezone rode, kad visi mire suzombeja. vaikis siaip persalo,nualpo, kaukole prasiskele. bet mazieji vaikuciai apmokyti peiliais naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Kažin, ar vaikis peršalo schmoll.gif Labai smarkiai karščiavo, rodė, kad net pėdos nuo prakaito ant grindų liko. O kiek atsimenu, tai įkąsti zombių (apkrėsti) irgi labai stipriai karščiuodavo... aš ir linkstu link minties, kad jis kitaip mirė, ne galvą persiskėlė. Arba galėjo ir įkąst zombis, bet jis nuslėpė tai nuo kitų.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 10 20, 13:52)
Kažin, ar vaikis peršalo  schmoll.gif Labai smarkiai karščiavo, rodė, kad net pėdos nuo prakaito ant grindų liko.

Man irgi atrodo, kad bus ne šiaip peršalimas g.gif , kaip čia temoj buvo minėta, kad nuo kiaulės gali būti, gal kokiu kiaulių gripu užsikrėtė, ir taip staigiai mirė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2013 10 20, 16:33)
nuo kiaulės gali būti, gal kokiu kiaulių gripu užsikrėtė, ir taip staigiai mirė 

Žmonių ir kiaulių organizmai kiek žinau yra gana panašūs, tad gal ir kiaulės gali užsikrėsti zombių virusu g.gif O ta apsikrėtusi ir nugaišusi kiaulė galėjo įkasti tam berniukui.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 10 20, 18:29)
Žmonių ir kiaulių organizmai kiek žinau yra gana panašūs, tad gal ir kiaulės gali užsikrėsti zombių virusu  g.gif O ta apsikrėtusi ir nugaišusi kiaulė galėjo įkasti tam berniukui.

O as tai supratau, kad zmones uzsikrete kazkokiu kiauliu gripu, o kadangi ner tinkamo gydymo ir vaistu, nuo gripo ir numire. O visi mire atgyja kaip zombiai, taip ta liga ir plinta...
Atsakyti