Grįžtame
Pirma serija peržiūrėta
Ir kaip, ar patiko?Keista,kaip tas vaikis apsikrėtė?
Sveiki, ziiuriu ir as si seriala, idomi pirmoji serija. Manau tas vaikis nuo kiaules uzsikrete, nes buvo epizodas kai rode ja gulincia tai manau ji ten negyva gulejo, arba kazkas bendro juos nunuodijo. Su nekantrumu laukiu kitos serijos, o gal kazkas spec koki uzkrata ten jiem pasiunte-uzkrete, taip kaip kazkada negyvelius ileido (praeitame sez)
QUOTE(Rasos_lasas @ 2013 10 16, 10:54)
Sveiki, ziiuriu ir as si seriala, idomi pirmoji serija. Manau tas vaikis nuo kiaules uzsikrete, nes buvo epizodas kai rode ja gulincia tai manau ji ten negyva gulejo, arba kazkas bendro juos nunuodijo. Su nekantrumu laukiu kitos serijos, o gal kazkas spec koki uzkrata ten jiem pasiunte-uzkrete, taip kaip kazkada negyvelius ileido (praeitame sez)
Maciau FB kiaules foto kad zombie pavirto, negu tikrai taip bus
Mano megstamiausiais Daryl
Gal virusas mutavo
žiūrėdama aš tik ir laukiau kada ta kiaulė mirus pavirs į zombį
geras būtų. Man irgi Dalyr labai patinka ♥
Anka, Taigi jie visi užsikrėtę, tik "vaikštančiaisiais" tampa po mirties
Tas vaikis jaučiu sirgo kažkuo, tiesiog nukrito, kaukolė trūko ir viskas 
Na pirmoji serija nebuvo kažkas tokio "Vau", bet užkabino, nereikia norėti, kad iškart prie veiksmo, dievinu šį serialą, laukiu antros serijos
Na pirmoji serija nebuvo kažkas tokio "Vau", bet užkabino, nereikia norėti, kad iškart prie veiksmo, dievinu šį serialą, laukiu antros serijos
Kažin, ar vaikis peršalo
Labai smarkiai karščiavo, rodė, kad net pėdos nuo prakaito ant grindų liko. O kiek atsimenu, tai įkąsti zombių (apkrėsti) irgi labai stipriai karščiuodavo... aš ir linkstu link minties, kad jis kitaip mirė, ne galvą persiskėlė. Arba galėjo ir įkąst zombis, bet jis nuslėpė tai nuo kitų.
QUOTE(Balanda @ 2013 10 20, 13:52)
Kažin, ar vaikis peršalo
Labai smarkiai karščiavo, rodė, kad net pėdos nuo prakaito ant grindų liko.
Man irgi atrodo, kad bus ne šiaip peršalimas
QUOTE(Inspiratative @ 2013 10 20, 16:33)
nuo kiaulės gali būti, gal kokiu kiaulių gripu užsikrėtė, ir taip staigiai mirė
Žmonių ir kiaulių organizmai kiek žinau yra gana panašūs, tad gal ir kiaulės gali užsikrėsti zombių virusu
QUOTE(Balanda @ 2013 10 20, 18:29)
Žmonių ir kiaulių organizmai kiek žinau yra gana panašūs, tad gal ir kiaulės gali užsikrėsti zombių virusu
O ta apsikrėtusi ir nugaišusi kiaulė galėjo įkasti tam berniukui.
O as tai supratau, kad zmones uzsikrete kazkokiu kiauliu gripu, o kadangi ner tinkamo gydymo ir vaistu, nuo gripo ir numire. O visi mire atgyja kaip zombiai, taip ta liga ir plinta...