Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

negaliu patiket,kad Rikas isvare Carol...idomu,kaip seksis jai toliau..
Atsakyti
QUOTE(cold play @ 2013 11 07, 11:47)
negaliu patiket,kad Rikas isvare Carol...idomu,kaip seksis jai toliau..

as irgi. buvau pasipiktinusi blink.gif
Atsakyti
Oho, jau seniai tokia įtempta serija buvo, kiek įvykių! blink.gif Išsižiojus net žiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Aha... labai įtempta, ir vis prastyn reikalai verysad.gif Na, žinant, kas sekančiam sezone bus, tai nieko keisto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 11 13, 19:48)
Aha... labai įtempta, ir vis prastyn reikalai  verysad.gif Na, žinant, kas sekančiam sezone bus, tai nieko keisto  verysad.gif

o kas sekanciame sezone bus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2013 11 15, 22:10)
o kas sekanciame sezone bus?

Kiti veikėjai ir kita istorija. Šitų jau nebus kiek skaičiau...
Atsakyti
Tikiuosi kad ne.
Atsakyti
Na nezinau, kaip jus, bet as asmeniskai nusivylus 5 sezonu. Siaip esu didele sio serialo gerbeja, pirmus sezonus net po kelis kart ziurejau. bet poto jis kazkaip nusigrybavo, viskas nuo to gubernatoriaus prasidejo, per ilgai ten ta istorija su juo istempe g.gif o dabar vis daugiau nelogisku vietu seriale pastebiu. visas demesys sukoncentruotas i ta kalejima ir heroju vidinius isgyvenimus, zodziu, uz kalejimo jau pasaulio nebera, man tai noretusi , kad kazka idomaus kurejai sumastytu, o dabar ..nieko. visos serijos tas pats per ta pati jau darosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 16 lapkričio 2013 - 17:05
QUOTE(Balanda @ 2013 10 20, 17:29)
Žmonių ir kiaulių organizmai kiek žinau yra gana panašūs, tad gal ir kiaulės gali užsikrėsti zombių virusu  g.gif O ta apsikrėtusi ir nugaišusi kiaulė galėjo įkasti tam berniukui.

Jau vos nenugriuvau iš juoko biggrin.gif thumbup.gif Kiaulė įkanda biggrin.gif lotuliukas.gif Taigi ta kiaulė buvo nužudyta. Ar jūs įsivaizduojate tą sceną, kai ateina kiaulė į kalėjimą, įkanda berniukui, o kiaulė sau ramiausiai gįšta į aptvarą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2013 11 23, 09:48)
Jau vos nenugriuvau iš juoko  biggrin.gif  thumbup.gif  Kiaulė įkanda  biggrin.gif  lotuliukas.gif Taigi ta kiaulė buvo nužudyta. Ar jūs įsivaizduojate tą sceną, kai ateina kiaulė į kalėjimą, įkanda berniukui, o kiaulė sau ramiausiai gįšta į aptvarą  lotuliukas.gif

Taip nes tai tiesiog stebuklinga zombine kiaule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2013 11 23, 10:48)
Jau vos nenugriuvau iš juoko  biggrin.gif  thumbup.gif  Kiaulė įkanda  biggrin.gif  lotuliukas.gif Taigi ta kiaulė buvo nužudyta. Ar jūs įsivaizduojate tą sceną, kai ateina kiaulė į kalėjimą, įkanda berniukui, o kiaulė sau ramiausiai gįšta į aptvarą  lotuliukas.gif

Aš neužfiksavau, ar rodė, kaip ją nužudė? Galėjo aptvare nugaišt, berniukas galėjo į aptvarą įeit pas ją, tarkim įkando, jis ją nusmeigė, bet niekam nepasakojo......
O šiaip paaiškėjo vėliau, kas iš tikro buvo. O taip spėliojau todėl,kad tikrai nepastebėjau, jog tą kiaulę papjovė ar ką su ja padarė. Man atrodo, ji tiesiog nugaišo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 11 15, 23:28)
Kiti veikėjai ir kita istorija. Šitų jau nebus kiek skaičiau...

rimtai? o kas jiems nutiks? mirs visi ar kas?
tas gubernatorius man atsibodo jau..galetu ji greiciau nusaut...
Atsakyti