Man rods tas pats Darabont'as kurs serialą pavadinimu "L.A. Noir", kur ir žada vaidint Shane'o vaidmenį atlikęs aktorius.
Man Dale'as nebuvo mylimiausias aktorius, bet kai palyginu jį su Lori/Whori ir Carlu, tai nublanksta prieš juos ir pasidaro visai nieko. Gal dėlto ir buvo visai liūdna, nes po praeitos serijos man jis pasirodė toks humaniškas ir kone vienintelis, turintis žmoniškus jausmus, kol kiti sekė aklai paskui Ricką kaip kokia banda.
Lori man atrodo apskritai toks žmogus, kurio nenorėčiau ir normaliam gyvenime sutikt : D Siekianti vien tik savo šeimos naudos, mžd: "Ai, darosi po truputį šalčiau, tai nieko įkalbėsim senuką, kad jo name apsigyventume"

Elgiasi kone kaip karalienė, amžinai žliumbinėja, kad visi lai daro kažką, o va jos vyras lai nedrįsta kojos iš fermos iškelt, nes gi kiek zombių, juk aną kartą vos sugrįžo : D Ir šiaip, manipuliatorė/intrigantė gan tokia.
Carlas man išvis vaikas be smegenų. Atsikalbinėja, duodasi vienas po miškus dėl neaiškių priežaščių, pavagia ginklą, spec. artinasi prie zombio, pamėto į jį akmenukus, "išleidžia" taip sakant, eina maždaug ale žiauruolis, skatina nužudymą, o vos kas - bėga pas mamytę pažliumbt.

Liurbelis toks, ir nekitaip. Sophia man atrodė vertesnė gyvent.
Man labai nepatinka šitam seriale, kad ir kas benutiktų, jų šeima - neišardoma. Galiu kone garantuot, kad Carlas su Ricku išgyvens iki pabaigos, Lori - na, 60-70%. Visi jie čia vieni kitus apgina, išsigelbėja ir t.t.
100% Shane iki sezono pabaigos mirs, kad ir kaip nenorėčiau. Man jis ir Darylas yra vieninteliai įdomūs personažai. Bet kai liks vienas Darylas, ką žinau.. Reiks viltis, kad 3 sezone sužibės tokie personažai kaip the Governor, Michonne gal (?) ir t.t. Nes žiūrėt daugiau kažkokią besiformuojančią šeimynišką idilę tai nebenorėčiau, Glennas irgi suskydo, kai su Maggie susidėjo.
O jei dar seriale būtų laiminga pabaiga su 100% atsakytais klausimais.. Mirtis alyvose tada

Jau dabar šis serialas darosi nebepanašus į survival/horror, tai ką jau bekalbėt, jei dar ir pabaiga būtų laiminga. Dėl pačio viruso - aš norėčiau galbūt sužinot, kas ir kaip, bet patiktų man, jei nors dalis visko būtų apsigaubusi tokia paslaptim ir nežinojimu. Kad liktų nors lašelis vietos savo interpretacijai.
Internete galima susidaryt įspūdį, kad Shane'o daug kas nekenčia, tai nemanau, kad po jo mirties tiek jau daug žiūrovų nebeliktų. :>