Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

Skaičiau, kad aktorius vaidinantis Dale (Jeffrey DeMunn), norejo pats palikti serialą, todel jis ir buvo taip "išrašytas".

O mane asmeniškai jo vaidmuo erzino, tai džiaugiuosi. smile.gif
Atsakyti
Žiūrint šią serija kaip niekad ėmė nervai unsure.gif Pirmiausia, Riko sūnus augdamas tokiame pasaulyje greičiausia taps negailestingu žudiku. Po dešimties metų jeigu šis vaikis išliktų gyvas greičiausiai taptu žiauresnia persona už patį Šeiną. Ir Rikas matydamas tokį ateities vaizdą, vien dėl savo sūnaus, pasielgė tikrai išmintingai pasigailėdamas to bernioko. Tiesą pasakius, aš beveik garantuoju, jog kalinys nėra toks nekaltas kokiu dedasi.
"Dales" buvo vienas iš nedaugėlio veikėjų į visus įvykius žvelgiantis humanišku kampu ir nors atrodė jog jo mirtis beviltiška, bet taip tikrai nėra. Greičiausiai jo mirtis ir bus tas pagrindinis akcentas padėsiantis nesubyrėti grupei. Turiu pripažinti - netikėjau, kad mirs išmintingasis barzdočius. Buvau beiveik 90 procentu įsitikinęs, kad bus nužudytas kalinys, Riko sprendimu. Dar pradžioje pagalvojau, jau geriau tegu tas vaikis, negu kažkuris iš pagrindinių veikėjų smile.gif
Mane asmeniškai ši serija daugiau sunervino, negu sugraudino.
Kas be ko, reikia pripažinti, tai vienas geriausių,prasmingiausių epizodų šiame sezone. Štai pirmame seze to ir pritrūko.Taip turėjome daug zombių,daug veiksmo. Antras sezonas šiek tiek kitoks,sąvotiškas (gal tai dėl apkarpytų finansų) bet lygiai toks pat įdomus. Drysčiau teigti, kad net įdomesnis už pirmąjį.
Tikrai sunku numatyti kaip įvykiai klostysis toliau. Bet galime paspelioti. Kas mirs sekantis. Galbūt juodukas?
Aš manau, jog Riko sūnus bus vienas iš tų personažų kuris išliks iki pat serialo pabaigos kartu su Šeinu, bei dar keletu veikėjų.Gali būti, jog sulauksime iš ties graudaus finalo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamariuks: 06 kovo 2012 - 00:17
QUOTE(Pamariuks @ 2012 03 06, 01:08)
Bet galime paspelioti. Kas mirs sekantis. Galbūt juodukas?
Aš manau, jog Riko sūnus bus vienas iš tų personažų kuris išliks iki pat serialo pabaigos kartu su Šeinu,  bei dar keletu veikėjų.Gali būti, jog sulauksime iš ties graudaus finalo smile.gif

Pasidalinsiu gandais. rolleyes.gif Kalbama, kad sekantis bus Šeinas, nes jį vaidinantis aktorius gavo pagrindinį vaidmenį kažkuriam seriale (nebepamenu kokiam). unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamariuks @ 2012 03 06, 01:08)
Gali būti, jog sulauksime iš ties graudaus finalo

Nefaina...man tai norėtųsi laimingos pabaigos - tegul ir ne visi išgyvens,bet kad išsispręstų viskas į gerą pusę...
Dėl to kalinio tai aš irgi manau,kad jį paleidus gali liūdnai visiems baigtis. Rizikuot visų gyvybėmis mainais į vieną kažkaip... schmoll.gif
Kas man užkliūva žiūrint - kodėl tie lavonai, pradėję pūt,bet po to lyg užsikonservuoja ir vaikšto tokie ? biggrin.gif Kiek rodė,tai po įkandimo numirę greitai vėl atgyja,nespėja per tą laiką kūnas apgest,tai logiškai mąstant,jeigu jau pradeda pūt atgiję,tai turėtų ne taip ir ilgai vaikščiot bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 06 kovo 2012 - 12:57
QUOTE(LadyLina @ 2012 03 06, 11:10)
Pasidalinsiu gandais.  rolleyes.gif  Kalbama, kad sekantis bus Šeinas, nes jį vaidinantis aktorius gavo pagrindinį vaidmenį kažkuriam seriale (nebepamenu kokiam).  unsure.gif

Jei tai pasitvirtintų, tuomet, manau, "walkind dead" prarastų dalį žiūrovų. Šeinas yra viena iš keturių kojų ant kurių ir laikosi šis serialas. Na parodykit man geresnį veikėją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamariuks: 06 kovo 2012 - 13:00
QUOTE(Pamariuks @ 2012 03 06, 13:59)
Na parodykit man geresnį veikėją?

Man Daryl labai patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 06 kovo 2012 - 13:15
Stipri serija. Ir pabaiga netikėta. Patiko, kaip kūrėjai sužaidė su Carl ir Rick, pritariu Pamariuks.

Pabaiga man tiek laiminga, tiek nelaiminga turbūt vienodai patiktų, bet su sąlyga, kad paaiškintų, kaip tas zombių gripas atsirado, kas ten atsitiko, kad suzombėjo žmonės. Man čia pats pagrindinis serialo klaustukas, žiauriai ramybės neduoda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 06 kovo 2012 - 13:21
Man rods tas pats Darabont'as kurs serialą pavadinimu "L.A. Noir", kur ir žada vaidint Shane'o vaidmenį atlikęs aktorius.

Man Dale'as nebuvo mylimiausias aktorius, bet kai palyginu jį su Lori/Whori ir Carlu, tai nublanksta prieš juos ir pasidaro visai nieko. Gal dėlto ir buvo visai liūdna, nes po praeitos serijos man jis pasirodė toks humaniškas ir kone vienintelis, turintis žmoniškus jausmus, kol kiti sekė aklai paskui Ricką kaip kokia banda.
Lori man atrodo apskritai toks žmogus, kurio nenorėčiau ir normaliam gyvenime sutikt : D Siekianti vien tik savo šeimos naudos, mžd: "Ai, darosi po truputį šalčiau, tai nieko įkalbėsim senuką, kad jo name apsigyventume" doh.gif Elgiasi kone kaip karalienė, amžinai žliumbinėja, kad visi lai daro kažką, o va jos vyras lai nedrįsta kojos iš fermos iškelt, nes gi kiek zombių, juk aną kartą vos sugrįžo : D Ir šiaip, manipuliatorė/intrigantė gan tokia.
Carlas man išvis vaikas be smegenų. Atsikalbinėja, duodasi vienas po miškus dėl neaiškių priežaščių, pavagia ginklą, spec. artinasi prie zombio, pamėto į jį akmenukus, "išleidžia" taip sakant, eina maždaug ale žiauruolis, skatina nužudymą, o vos kas - bėga pas mamytę pažliumbt. doh.gif Liurbelis toks, ir nekitaip. Sophia man atrodė vertesnė gyvent.

Man labai nepatinka šitam seriale, kad ir kas benutiktų, jų šeima - neišardoma. Galiu kone garantuot, kad Carlas su Ricku išgyvens iki pabaigos, Lori - na, 60-70%. Visi jie čia vieni kitus apgina, išsigelbėja ir t.t.

100% Shane iki sezono pabaigos mirs, kad ir kaip nenorėčiau. Man jis ir Darylas yra vieninteliai įdomūs personažai. Bet kai liks vienas Darylas, ką žinau.. Reiks viltis, kad 3 sezone sužibės tokie personažai kaip the Governor, Michonne gal (?) ir t.t. Nes žiūrėt daugiau kažkokią besiformuojančią šeimynišką idilę tai nebenorėčiau, Glennas irgi suskydo, kai su Maggie susidėjo.

O jei dar seriale būtų laiminga pabaiga su 100% atsakytais klausimais.. Mirtis alyvose tada doh.gif Jau dabar šis serialas darosi nebepanašus į survival/horror, tai ką jau bekalbėt, jei dar ir pabaiga būtų laiminga. Dėl pačio viruso - aš norėčiau galbūt sužinot, kas ir kaip, bet patiktų man, jei nors dalis visko būtų apsigaubusi tokia paslaptim ir nežinojimu. Kad liktų nors lašelis vietos savo interpretacijai.

Internete galima susidaryt įspūdį, kad Shane'o daug kas nekenčia, tai nemanau, kad po jo mirties tiek jau daug žiūrovų nebeliktų. :>
Atsakyti

Na, kad Karlas išgyvens tai duodu 99%, bet dėl Riko tai suabejočiau. Faktas tas, kad kažkas iš šeimynėlės tikrai mirs.
Mažai procentų, kad su sūneliu išgyvens jo mamytė.
O šiaip, mano nuomone geriausia, pabaiga - pagrindiniai veikėjai susitinka skaistykloje (mat ankščiau ar vėliau visi mirs) ir kartu įžengia į rojų, ten mamytė sutinka savo Sofiją, o Lori savojo Karlo danguje neranda, mat šis už savo negeroves pragare kaista. Pragare Šeinas atstotų šetoną, O Dale'as būtu savotiškas dievas rojuje biggrin.gif Ironiška, bet nenustebčiau jei kažką tokio parodytų paskutinėje scenoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamariuks: 06 kovo 2012 - 16:40
!!!!!! Aš gan panašiai galvojau, tik įdomiau atrodytų, jei būtų ne tiesioginis rojus/pragaras, o toks kaip paralelinis pasaulis, ar kaip čia pasakius:D
Atsakyti
Nu jūs čia prifantazavot. lotuliukas.gif

Jei kažkas iš šeimynėlės mirs, tai manau Lori. Galėtų greičiau tas įvykti. thumbup.gif

Mano mėgstamiausi veikėjai Shane, blondinė ir Daryl, tai jų mirtis labai nuliūdintų mane. Dar tas azijietis tikiuosi trečiam sezone smagiau atrodys (taip kaip pirmam).

Tokį komentarą užsienio forume užmačiau: Karl for Otis was a bad trade. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai, koks bjaurus vaikis pasidarė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyLina: 06 kovo 2012 - 19:56
QUOTE(Pamariuks @ 2012 03 06, 17:30)
O šiaip, mano nuomone geriausia, pabaiga -  pagrindiniai veikėjai susitinka skaistykloje (mat ankščiau ar vėliau visi mirs) ir kartu įžengia į rojų, ten mamytė sutinka savo Sofiją, o Lori savojo Karlo danguje neranda, mat šis už savo negeroves pragare kaista. Pragare Šeinas atstotų šetoną, O Dale'as būtu savotiškas dievas rojuje  Ironiška, bet  nenustebčiau jei kažką tokio parodytų paskutinėje scenoje

Neoriginalu - Lost maždaug taip baigėsi biggrin.gif ten irgi buvo žiauriai įdomu išsiaiškint,kas iš tiesų vyksta ir pan,o paskutinis sezonas toks skystas ir neįtikinantis gavosi... doh.gif
Atsakyti