Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

Sveikos.
A6 deduosi prie jūsų biggrin.gif Siunčiusi serialą visada iš ten pat. Tai vakar dar nebuvo įdėta 8 serija. Nepatikėsit, naktį net sapnavau tuos numirelius ir veikėjus lotuliukas.gif O šiandien ryte net iki lubų pašokau, kai pamačiau, kad galima pumpuotis 8 seriją. Ir ką jus galvojate? Parsisiunčiau. O dabar nežinau, ką daryti. Ar dabar jau žiūrėti, ar palaukti vakaro, kai patogiai atsigulsiu. biggrin.gif
QUOTE(Inspiratative @ 2012 02 13, 19:36)
Rikas- skystablauzdis doh.gif [color=yellow]

Jis man nuo pirmos serijos kažkoks skystablauzdis buvo. O tas jo draugas labai jau simpatiškas lotuliukas.gif Taip kad nereikia bobelkos kaltinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 02 13, 19:59)
Tai aš manau,kad dar įvyks:>

Negražu gal taip,bet kažkaip jėga pasijutau,kai Lori taip nutiko. Tiesio ant tiek man ji įgrysus yra,kad uch. biggrin.gif

Nebloga serija visai,tik nuoširdžiai viliuos,kad pagaliau pajudės anie iš tos fermos,nes jei to nepadarys iki sezono galo - hmzzz..Tai įdomu kiek sezonų praeis, kol serialas pasivys nors truputį komiksą.

Man visiškai nepatiko ta Lori avarija. Ar tik nebus dar viena priežastis, kodėl dar neišeiti iš tos fermos, nes ji bus sužeista? g.gif

Bet pažiūrėjus ne sekančios, o dar sekančios serijos pavadinimą - "Miles Out" - tai gal ir pajudės pagaliau jie iš ten. thumbup.gif
Atsakyti
Oi ne, aš tai norėčiau,kad nebūtų taip, kad Lori avarija -> ji sužeista -> jie pasilieka dar ilgiau fermoje dėl jos sužeidimų.

Aš viliuos taip: Lori avarija -> Lori miršta,arba pavirsta -> Ją randa -> nebenorėdami daugiau pasilikt fermoje 'dėl visų blogų įvykių' jie išvyksta iš fermos. nors jaučiu 99% taip nenutiks:D Nors jei sektume pagal komiksą, Lori anksčiau ar vėliau privalėtų mirt
Atsakyti
Devinta serija karsta.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 21 vasario 2012 - 11:13
Laukiam ryt naujos seirjos. thumbup.gif
Atsakyti
Na ir kaip jum 10 serija? Man labai patiko:> Ir šiaip, kiek skaičiau, daug kam Shane labai nepatinka, o man kuo toliau, tuo labiau jis įdomus atrodo. Man jis panašus į tokį personažą, kuris tobulai sutvertas tokiam pasauliui, tokiom situacijom, nežinau net.

O Lori.. kodėl ji tiesiog mirt negali, nesuvokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 02 27, 19:02)
Na ir kaip jum 10 serija?

Prieš miegą pats tas lotuliukas.gif Smarkiai pasitaisė serialas,vėl toks pat įdomus,įtraukiantis.
Šeino man jau seniai gaila... liko atstumtas,nereikalingas... Man jis irgi patinka tuo,kad yra kietas,sumanus, realiai vertinantis viską,kas vyksta tam pasaulyje,sugebantis išgyventi ir dar kitais pakankamai rūpinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 28 vasario 2012 - 01:57
Buvau pasitaupius porą serijų, tai gražaus žiūrėjimo turėjau biggrin.gif

Lori mane pradėjo labiau erzinti tik po praėjusios serijos, kai su Rick apie Shane kalbėjo, provokavo. Kažkaip didelę antipatiją pajaučiau biggrin.gif

Shane ir man atrodo tokiam pasauliui sukurtas. Tik, jei imam Rick ir Shane kaip didžiausius serialo priešingus polius, jie abu, manau, veikia vedami jausmų, o ne šalto proto, tik vienas- žmogiškumo, kitas- pykčio, agresijos. Aišku, Shane elgiasi logiškiau, siekdamas išgyventi ir kitus apsaugoti, bet jis karštakošis ir savo sprendimų neapgalvoja nei minutės, tiesiog, šauna ir viskas, po to aiškinasi.

Pažiūrėjau kitos serijos promo, tik 3 serijos liko blink.gif Nesupratau, ar pertrauka, ar season finale jau blink.gif
Atsakyti
Jau finalas, antram sezone išviso tik 13 serijų : )

Labai gerai pasakyta apie Rick su Shane.
Atsakyti
Ir kaip jum 11 serija?

Nekenčiu Carl'o.
Atsakyti
ko cia parintis visi jie mirs kai ateis laikas
Atsakyti
whut? ne tame esmė čia.

P.S. patinka man šios serijos ir sekančios pavadinimai.
Ši - 'Judge,Jury,Executioner'
Sekanti- 'Better Angels'

Kažkaip liūdnokai skamba.:/
Atsakyti