Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(ELlJA @ 2011 11 21, 21:14)
Ačiū, už atsakymą, bet turėjau omenyje, ar yra tinklalapiai, kurie būtent į Lietuvą siunčia už prieinamą kainą. Na, pvz. www.asos.com siunčia nemokamai į visą pasaulį, tik kad ten nėra ugg pasirinkimo ir kainos truputį užkeltos  ax.gif

javari.co.uk siunčia nemokai ES man rodos, bet ten ugg'su kaina užkelta lyginant su Amerika.
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 11 21, 19:19)
kas per gumą? ką ji duoda? smile.gif beje, ar ugg ir emu abeji batai neslysta? ar per ledą jau nepaeisi normaliai ir yra slidūs? biggrin.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, ugg kaip suprantu su avikailiu viduje? o emu būna su vilna ir su avikailiu (būtent tie waterproof emu su avikailiu?) ir avikailis geriau nei vilna?

waterproof su avikailiu.man tai geriau su avikailiu, nes ta vilna issiguli greitai ir nebuna taip silta kaip su avikailiu. o siaip tai kaip ir visi batai taip ir sitie kazkiek slysta ant ledo, bet paeit tai paeisi tikrai biggrin.gif na, o po emu batu padu ta guma man kazkaip visai patogi buvo, kazkaip jautiesi geriau, kad ir einant prekybos centro grindiniu, o ugg man tokie biski nzn.na man kitoks jausmas. tiesa ugg pradejau nesioti visai nesenai, tai gal dar neipratau.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 11 22, 00:48)
javari.co.uk siunčia nemokai ES man rodos, bet ten ugg'su kaina užkelta lyginant su Amerika.

Ačiū 4u.gif Bet taip, Jūs visiškai teisi dėl kainų doh.gif Radau batukus, kurių noriu, bet tikrai kainos užkeltos. Amerikietiški puslapiai siūlo tuos batus už 90-100 USD (250 Lt) , o čia jie kainuoja apie 110 GBP (400 Lt). verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 11 22, 09:46)
Ačiū  4u.gif  Bet taip, Jūs visiškai teisi dėl kainų  doh.gif  Radau batukus, kurių noriu, bet tikrai kainos užkeltos. Amerikietiški puslapiai siūlo tuos batus už 90-100 USD (250 Lt) , o čia jie kainuoja apie 110 GBP (400 Lt).  verysad.gif

Tai jei per tarpininkes siųstumėtės gautųsi apie 300Lt, gal truputį daugiau priklausomai nuo svorio. Vis tiek pigiau nei pačiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 11 22, 12:07)
Tai jei per tarpininkes siųstumėtės gautųsi apie 300Lt, gal truputį daugiau priklausomai nuo svorio. Vis tiek pigiau nei pačiai  smile.gif

Taip, visiškai su Jumis sutinku smile.gif Na šiaip turiu kas atsiųstų iš Amerikos, bet nenoriu apkraut, galvojau, kad įmanoma pačiai parsisiųsti. Gaila, kad ta Amerika europiečių nemyli verysad.gif smile.gif
Atsakyti
kiek maždaug reikėtų pridėti prie kainos, kad sužinoti bent apytiksliai kiek kainuotų per tarpininkes siųstis? kalbu apie ugg batus, na jie juk nėra sunkūs.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2011 11 22, 11:31)
kiek maždaug reikėtų pridėti prie kainos, kad sužinoti bent apytiksliai kiek kainuotų per tarpininkes siųstis? kalbu apie ugg batus, na jie juk nėra sunkūs.. 4u.gif

Ne tokie sunkus kaip kokie botai ar kerzai, bet apie 1-1,5kg svers. Tarkim, Ugg kaina 100$ + komisiniai tarpininkei 10$ + siuntimas i Lietuva 18$ * dolerio kursas apie 2,6 = 333lt.
Atsakyti
Labas mergaites, is kur gauti patikimos tarpininkes kontaktus? Noriu is Jav parsisiusti uGGsus.

Aciuka
Atsakyti
QUOTE(MissV @ 2011 11 22, 11:42)
Labas mergaites, is kur gauti patikimos tarpininkes kontaktus? Noriu is Jav parsisiusti uGGsus.

http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 22, 13:36)
Ne tokie sunkus kaip kokie botai ar kerzai, bet apie 1-1,5kg svers. Tarkim, Ugg kaina 100$ + komisiniai tarpininkei 10$ + siuntimas i Lietuva 18$ * dolerio kursas apie 2,6 = 333lt.

Ačiukas už informaciją 4u.gif , o aš kažkur forume radau parašyta, kad kainą reikėtų dauginti iš 4, tai pagalvojau, kad ne taip jau pigiai ir gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2011 11 22, 12:08)
Ačiukas už informaciją 4u.gif ,  o aš kažkur forume radau parašyta, kad kainą reikėtų dauginti iš 4,  tai pagalvojau, kad ne taip jau pigiai ir gaunasi...

Dauginimas - netikslu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 22, 14:19)
Dauginimas - netikslu.

dar nieko neteko pirkti per tarpininkes, todėl tiek daug klausimų iškyla smile.gif
smagu, kad yra atsakančių 4u.gif
Atsakyti