Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(wowavyva @ 2011 11 17, 15:40)
merginos  4u.gif  kuri dydi reiketu imti siu UGG kids Classic Tall, jei nesioju EU39, US8.5 dazniausiai.
Aciu  smile.gif

6.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 17, 16:33)

aciu smile.gif
turiu is pernai Emu, 8 dydi. sukrito vilna baisiausiai, paliko tie batai didesni nei dideli smile.gif tikiuos, su ugg taip nenutiks.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

gal kurios pasidalins patirtim smile.gif
nusipirkau tokius batus Emu su avikailiu bet man jie mazoki, pirstas vienos kojos remiasi, man jie labai pattinka gal prasitemps kaip manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2011 11 17, 15:19)
jei eur 39, tai US8  turėtų būt  g.gif

Aga ax.gif toks ir yra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2011 11 17, 09:32)
drinks_cheers.gif Tikrai-tikrai buna, ir dar kokiu geru drinks_cheers.gif  Mes, geru kainu zvejotojos, tai zinom biggrin.gif

o sakykit gal zinot kur dabar kokia gera akcija clasikiniam trumpiem arba tiem visai trumpuciams? as nesioju 36 dydi tai koki man reiktu dairytis?
dekui uz atsakyma!
Atsakyti
dar klausimas del Ugg Kids: ar jie siauresni per blauzda ir ar stipriai lyginant su suaugusiu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, labai prašau pagelbėkit, niekaip nesusigaudau su Bearpaw dydžiais.. blush2.gif
kokį imti 38 dydžiui, pėdos ilgis 24,5 -25 cm? nusižiūrėjau EMMA TALL modeliuką.
tiesa, dar klausimas, o jie visi būna su avikailiu?
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2011 11 17, 19:59)
Sveikos  bigsmile.gif

gal kurios pasidalins patirtim  smile.gif
nusipirkau tokius batus Emu su avikailiu bet man jie mazoki, pirstas vienos kojos remiasi, man jie labai pattinka gal prasitemps kaip manot?

user posted image

turejau ir as sia beda, nesioju 38 dydi. Emu 38 buvo per dideli, pasikeiciau i 37 tai pirstas vienas remesi. neissitampe, taip ir vaiksciojau visa laika. apskritai po sezono Emu ismeciau, nes nieko is ju nebeliko ( nesiojau saikingai ir priziurejau).
esu baisiai pikta ant Emu schmoll.gif
siemet nusipirkau Ugg, nepalyginsi wub.gif dydis atitinka, pirstai nesiremia, koja idealiai apspaudzia, nesmukineja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2011 11 17, 18:59)
Sveikos  bigsmile.gif
gal kurios pasidalins patirtim  smile.gif

Jei remiasi, bet pirstas nesulinkes, turetu prasivaiksciot.
QUOTE(Sommer @ 2011 11 17, 22:53)
Mergaitės, labai prašau pagelbėkit, niekaip nesusigaudau su Bearpaw dydžiais.. blush2.gif
kokį imti 38 dydžiui, pėdos ilgis 24,5 -25 cm? nusižiūrėjau EMMA TALL modeliuką.
tiesa, dar klausimas, o jie visi būna su avikailiu?

8
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus, bet manau parduosiu 4u.gif mazoki yra mazoki
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 18, 12:15)
Jei remiasi, bet pirstas nesulinkes, turetu prasivaiksciot.

8

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
o aš noriu paklaust gal žinovės ugg'ų atsakys;ar šie originalūs batukai
user posted image ?
Atsakyti