Neapipurskiau savo UGGsu su impregnatorium, isejau i lauka ir suslapau, kojines kiaurai slapios buvo
Merginos, noriu pasikonsultuot su jumis
Neapipurskiau savo UGGsu su impregnatorium, isejau i lauka ir suslapau, kojines kiaurai slapios buvo
bet jau 3dienos kaip nedziuna vidus
kaip man vidu isdziovint?
As nesioju 40 dydi tai siunciaus 9,5 dydi emu ir man smukcioja, imciau dabar mazesnius,Laukiu Ddabar ugg , emiau 9 dydi tikiuos tiks 
Papildyta:
o kiek cia LT mokejot, jei ne paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2012 01 23, 15:30)
Na, tai aš jau turiu EMU ir dabar bandau save įtikinti, kad teisingai pasirinkau...
Kai sugalvojau pirkt, reikėjo čia ir dabar
... nebuvo laiko ieškoti ir laukti, dėl to aišku permokėjau... Gaila, kad UGG Lietuvoje nėr kur pasimatuot...
Šiaip nerimauju dėl dydžio, nes nešioju įprastai 39, o EMU 39 dydžio rėmėsi pirštas. Nelabai norėjau tikėti, kad išsitampys, greičiau atrodė, kad kailis toj vietoj prasitrins ir šals pirštas
, o dar ir vizualiai negražiai atrodys toks atsikišęs
Taigi nusipirkau 40/41. Dabar kai vaikštau šiek tiek smukčioja, bijau kad panešiojus nepradėtų labiau...
Ir dar, pirkau juodus, tai tas kailis truputį dažo pliką pėdą...
Ar visom taip? Ar laikui bėgant nustos dažyti? O gal juos išskalbt skalbyklėje? 
Papildyta:
Tiesa, ir vieni ir kiti gaminami juk Kinijoje
Nors radau info, kad EMU 50 proc pagaminama Australijoje:
http://daiktaivaikam.../straipsniai/73
Na, maniškiai ne iš tų 50 proc, o iš kitų, kinietiškų
Kai sugalvojau pirkt, reikėjo čia ir dabar
Šiaip nerimauju dėl dydžio, nes nešioju įprastai 39, o EMU 39 dydžio rėmėsi pirštas. Nelabai norėjau tikėti, kad išsitampys, greičiau atrodė, kad kailis toj vietoj prasitrins ir šals pirštas
Taigi nusipirkau 40/41. Dabar kai vaikštau šiek tiek smukčioja, bijau kad panešiojus nepradėtų labiau...
Ir dar, pirkau juodus, tai tas kailis truputį dažo pliką pėdą...
Papildyta:
Tiesa, ir vieni ir kiti gaminami juk Kinijoje
Nors radau info, kad EMU 50 proc pagaminama Australijoje:
http://daiktaivaikam.../straipsniai/73
Na, maniškiai ne iš tų 50 proc, o iš kitų, kinietiškų
o kiek cia LT mokejot, jei ne paslaptis?
Anokia čia paslaptis
- 480Lt
Betgi įtariu, kad tas smukčiojimas gaunas grynai dėl EMU Stinger lo ir hi modelių formos... Labai plati ta užkulnė... Stinger hi aulas dar šiek tiek gelbėja situaciją
QUOTE(Juodai @ 2012 01 23, 16:49)
Betgi įtariu, kad tas smukčiojimas gaunas grynai dėl EMU Stinger lo ir hi modelių formos... Labai plati ta užkulnė... Stinger hi aulas dar šiek tiek gelbėja situaciją 
Net nezinau kame kas , ps mane emu su vilna o ne su avikailiu, tai vilna susigulejo.Bet man paciai ugg grazesni modeliai, o dar kartais ir visai gera kaina galima nupirkt.O vasara tai isvis geru nuolaidu buna.PVZ 6pm.com
Man tai kazkaip LT pirkt rizikinga nes neaisku ar originala nusipirksi, o mokesi kaip reikiant kaina
Na taip, UGG'ai dailesni
Tad ir sakau, gaila, kad Lietuvoje jų parduotuvėse nėra (kažin kodėl?), norėtųsi pasimatuot, palyginti... O kad vasarą geromis kainomis galima nupirkti, tai be abejonės, ale vasara jau praėjo
o šiltų kojų lauke norisi jau dabar
nes yra ką veikti - stumdyt vežimėlį
Na, kitus šiltus batus, jei prireiks, pvz šitie išsitampys, pirksiu vasarą
Kaip supratau, mano 25,4 pėdai reikėtų UGG Classic Tall US8 dydžio?
Papildyta:
Na dėl EMU originalumo esu rami
O ir grąžint greitai ir neskausmingai galima, jei ką...
Na, kitus šiltus batus, jei prireiks, pvz šitie išsitampys, pirksiu vasarą
Kaip supratau, mano 25,4 pėdai reikėtų UGG Classic Tall US8 dydžio?
Papildyta:
QUOTE(big smile @ 2012 01 23, 15:53)
Man tai kazkaip LT pirkt rizikinga nes neaisku ar originala nusipirksi, o mokesi kaip reikiant kaina
Aplamai LT nieko nebeperku
nes pigiau galima atsisiusti.Tik rizika ar pataikysi su dydziu 
Na dėl EMU originalumo esu rami
QUOTE(Juodai @ 2012 01 23, 15:49)
ne del placios uzkulnes, o del ciurnos siules vietos. ji nelaiko, o tik prilaiko. gaunasi taipat kaip ir slepetes.

QUOTE(Juodai @ 2012 01 23, 12:27)
EMU oficialiam puslapy kainuoja 229 eurų, o UGG irgi oficialiam - 180 dolerių...ir kas čia sakė, kad emu yra pigesni?.. man rodos atvirkščiai...ar aš ką nors ne taip suprantu 
Tai jei ziurit plikas, nenuolaidines kainas, tai visokiu variantu galite pamatyti. EMU galima dazniau pagauti per nuolaidas, juos labiau nukainuoja.
QUOTE(*Shypsenele* @ 2012 01 23, 14:18)
Kas belieka - ant radiatoriaus.
QUOTE(linamog @ 2012 01 23, 17:08)
Tai jei ziurit plikas, nenuolaidines kainas, tai visokiu variantu galite pamatyti. EMU galima dazniau pagauti per nuolaidas, juos labiau nukainuoja.
Na bet kainu skirtumas tai irgi nemazas - emu gaunas taip, kaip irpas mus ~790, o ugg tik ~480 litais...
QUOTE(Juodai @ 2012 01 23, 14:44)
Pirkau aukštą, nes žemus kai matavaus tai žiauriai smukčiojo - tiek 39 tiek 40/41 dydžiai..
Na, pardavinėt tai nesiruošiu, bet galėčiau grąžinti į parduotuvę
Tai dar skubu visokius niuansus aiškintis...
Sakot EMU puse dydžio didinti?
Jeigu centimetrais, tai mano pėda 25,4, nei plati, nei labai siaura.
Galvoju, gal reiktų pasikeist į 39 dydžio...
Parašykit prašau, kas tokius EMU nešiojat, kaip tie batai su prasinešiojimu/išsitampymu?
Na, pardavinėt tai nesiruošiu, bet galėčiau grąžinti į parduotuvę
Tai dar skubu visokius niuansus aiškintis...
Sakot EMU puse dydžio didinti?
Galvoju, gal reiktų pasikeist į 39 dydžio...
Parašykit prašau, kas tokius EMU nešiojat, kaip tie batai su prasinešiojimu/išsitampymu?
su tokia pacia peda man US8 tiek emu tiek ugg su kailiu reikia...jusu vietoj nesciau emu i parduotuve ir ieskociau ugg
QUOTE(*Shypsenele* @ 2012 01 23, 15:18)
nekas... ant radiatoriaus dziovinti, gerai impregnuoti ir leisti isdziuti savaime ... nenoriu nei gasdint nei ka bet vienus ugg taip sugadinau, nebepadejo impregnantas po pirmojo suslapimo... nzn kodel... tik i lauka ir kiaurai slapia koja...
QUOTE(spygliz @ 2012 01 23, 18:27)
..turiu 13 poru ugg
buk miela padaryk foto, butu atrakcija pamatyti
QUOTE(looo @ 2012 01 23, 18:35)
buk miela padaryk foto, butu atrakcija pamatyti
reikes surikiuot kada