Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

as apie sabanozkes pamirsau tongue.gif . tikrai tokiu gi buna.

o as vat turejau kazkada ugg lexi. pardaviau beveik iskart, visu pirma dydis buvo ne mano....o antra uzkulne pradejo vaziuoti, jie be sutvirtintos uzkulnes. norejosi kazko kitokio ale sportbaciu...ir deje nusiviliau sad.gif((

todel labai kritiskai arba vienareismiskai teigiamai, po kaikuriu ivikiu su avaline nebenusiteikiu. dabar esu parasius LAiskuti i viena laaabai jau garsia del savo kokybes firma. laukiu atsakymo. idomu ka atrasys, jei nenores priimti atgal, arba kazkaip gelbeti mane, idesiu foto ju batu i visus imanomus pasaulio forumus.....
nes mokejau apie ~450lt, negaliu deveti batu savaite, ty kelias dienas o poto juos ismesti. (ne apie ugg arba emu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 23 sausio 2012 - 17:56
QUOTE(Juodai @ 2012 01 23, 16:29)
Na bet kainu skirtumas tai irgi nemazas - emu gaunas taip, kaip irpas mus ~790, o ugg tik ~480 litais...

Jei lyginti jusu idetus variantus, tada taip. As uz EMU su vilna nemokeciau daugiau nei 30$, su avikailiu ilgus ki 50$, uz UGG iki 100$.
QUOTE(spygliz @ 2012 01 23, 17:27)
turiu 13 poru ugg

blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 23, 19:44)
Jei lyginti jusu idetus variantus, tada taip. As uz EMU su vilna nemokeciau daugiau nei 30$, su avikailiu ilgus ki 50$, uz UGG iki 100$.

Na taip, sumedzioti geras kainas yra menas, reikalaujantis laiko ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Kodel vienu ugg suburb crochet padas toks, o kitu kitoks. Pas mane toks, kaip melinuju, gal cia todel, kad is vaiku skyriaus pirkta? unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 23, 18:27)
su tokia pacia peda man US8 tiek emu tiek ugg su kailiu reikia...jusu vietoj nesciau emu i parduotuve ir ieskociau ugg biggrin.gif... bet cia tik mano nuomone...turiu 13 poru ugg nepriverstu niekas emu nusipirkt  doh.gif  lotuliukas.gif

Na va, jau vaiksčioju namuose su 39 EMU dydžiu - pasikeičiau parduotuvėje... Tačiau jausmas toks, kad mažokoki... doh.gif Pirštas remias ir jaučiu prikeyje tarpą tarp vidpadžio ir bato doh.gif doh.gif doh.gif Parduotuvėj visai kitaip atrodė... ax.gif
Visai gali būti, kad reiks juos priduot... O aš kažkaip norėjau būtent EMU, tačiau gaila, kad jų nėra būtent 40 dydžio.
Įdomu būtų UGG pasimatuot tuos US8 dydžio klasikinius... O gal kas Klaipėdoje parduoda?
(Sorry, eisiu į skelbimų skyrelį...)
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 sausio 2012 - 19:55
QUOTE(linamog @ 2012 01 23, 16:08)
Kas belieka - ant radiatoriaus.

QUOTE(spygliz @ 2012 01 23, 17:27)
nekas... ant radiatoriaus dziovinti, gerai impregnuoti ir leisti isdziuti savaime ... nenoriu nei gasdint nei ka bet vienus ugg taip sugadinau, nebepadejo impregnantas po pirmojo suslapimo... nzn kodel... tik i lauka ir kiaurai slapia koja... doh.gif  doh.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Hmm.. man tokia nuojauta, kad busiu sugadinus savo UGGsus verysad.gif Prikisau tempo serveteliu, gal sugers visa dregme. Po to bandysiu apipurkst gerai smile.gif
Atsakyti
Vat merginos, susipainiojau galutinai...
Bišk savo pėdos dydį permatavau: 25,6 - 25,7cm
Tad kokių man UGG Classic reikėtų?
Rašėt, kad su panašia koja US8 užsakinėjat, nešiojat, o jų size charte matau, kad su mano cm reikėtų US10 (Euro40-41 ir 25,9cm kojai)... bet kadangi sako jie padidinti ir rekomenduoja rinktis dydžiu mažesnius, tai išeitų US9,5 (Euro 40 ir 25,4cm kojai)...
Tai kokio dydio ieškot? Help! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2012 01 24, 10:48)
Vat merginos, susipainiojau galutinai...
Bišk savo pėdos dydį permatavau: 25,6 - 25,7cm
Tad kokių man UGG Classic reikėtų?
Rašėt, kad su panašia koja US8 užsakinėjat, nešiojat, o jų size charte  matau, kad su mano cm reikėtų US10 (Euro40-41 ir 25,9cm kojai)... bet kadangi sako jie padidinti ir rekomenduoja rinktis dydžiu mažesnius, tai išeitų US9,5 (Euro 40 ir 25,4cm kojai)...
Tai kokio dydio ieškot? Help!  doh.gif  doh.gif  doh.gif

25,5 cm koja turiu us8 us9 pamesciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 24, 13:41)
25,5 cm koja turiu us8 us9 pamesciau rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Tai blyn, ką jie ten savo size charte rašo?... US8 EUR38-39 24.1cm
aaaai, tai čia turbūt visiem kitiem batam teip, o classic modeliam kaip ir netinka, nes jie padidinti... blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Tai manot, galiu drąsiai užsisakinėt us8? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2012 01 24, 14:10)
Ačiū  4u.gif
Tai blyn, ką jie ten savo size charte rašo?... US8 EUR38-39 24.1cm
aaaai, tai čia turbūt visiem kitiem batam teip, o classic modeliam kaip ir netinka, nes jie padidinti... blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Tai manot, galiu drąsiai užsisakinėt us8? g.gif

Kaune galiu duot pasimatuot savo US8 wink.gif visada prasom 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif turbūt nebūsiu Kaune greitu laiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 sausio 2012 - 13:41
o jeigu man reikia 36 dydzio ugg kokius imti vaikiskus dydzius?
Atsakyti