Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(Fiorella @ 2011 11 16, 21:23)
Labai gražūs thumbup.gif kažkaip nesitiki, kad galima taip pigiai emu paimti ax.gif

Kodel? As Ugg esu 6pm pirkus uz 39$, kailines Ugg slepetes uz 19$ ten pat pirkau mirksiukas.gif Aisku, cia reti atvejai, bet buna ir tokiu kainu mirksiukas.gif

Diskusija apie kainas pralinksmino bigsmile.gif
Aisku, kad nuolaidu buna mirksiukas.gif Koks tikslas pirkt Ugg pilna kaina, kai tikrai beveik bet koki modeli galima rasti jei ne uz puse kainos, tai bent 20-30% pigiau. biggrin.gif
Atsimenu, pries kelis metus ir JAV tarpininkes sakydavo, kad Ugg'ams nuolaidu nebuna g.gif Gal kazkada ir nebudavo g.gif Bet dabar tikrai, tik norek ir surasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 16 lapkričio 2011 - 22:34
Kaip pavyzdi idedu:
http://www.davidz.co...0s-Ultra-Short/
Atsakyti
Sakykit, kas turit šiuos UGG, ar neišsitampo? Patogu? Sausu žiemos metu nešalta? Ar tik pavasariui...?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2011 11 16, 00:10)
Mergaites, nesioju 39-40 noriu pirkti bearpaw batus, koks butu analogas US dydis? Pagal lentele 9, bet skelbime radau kad neatitinka... g.gif

As pirkau bearpaw cia is SM merginos kuri parsisiunte is amazon.com - raso 6 dydis - tai musu turetu buti 39, bet man nesiojanciai 39 jie siek tiek mazoki. Uzsidejau pora kartu - bandziau itiknti save kad jie galbut pasiduos kazkiek i ilgi ... bet..... jauciu kad pirstas remiasi unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nors siaip jie superiniai thumbup.gif netgi labai labai labai. Mano tokie

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 16, 22:29)
Aisku, kad nuolaidu buna  mirksiukas.gif Koks tikslas pirkt Ugg pilna kaina, kai tikrai beveik bet koki modeli galima rasti jei ne uz puse kainos, tai bent 20-30% pigiau.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tikrai-tikrai buna, ir dar kokiu geru drinks_cheers.gif Mes, geru kainu zvejotojos, tai zinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2011 11 16, 15:28)
sveikos

gal padėtumėt apsispręst? Nusipirkau BEARPAW US7, man per dideli, nešioju 36 dydį. Dabar galvoju, kokį dydį užsisakyt, kad būtų geri US6 ar US5? Pėdos ilgis 23 cm, šitų US7 padas berods 24 cm. Ar jie labai išsimina nešiojant?  jei labai, tai gal US5 reiktų  g.gif

O nenori pabandyt kokioj Danijoj pasimatuot - yra pora modeliukų.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 11 17, 01:24)
As pirkau bearpaw cia is SM merginos kuri parsisiunte is amazon.com - raso 6 dydis - tai musu turetu buti 39, bet man nesiojanciai 39 jie siek tiek mazoki. Uzsidejau pora kartu - bandziau itiknti save kad jie galbut pasiduos kazkiek i ilgi ... bet..... jauciu kad pirstas remiasi  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Nors siaip jie superiniai  thumbup.gif netgi labai labai labai. Mano tokie

user posted image

39 blink.gif o ką rašo etiketėje bate? šiaip US6 turėtų rašyt eur 37 mirksiukas.gif

QUOTE(Kuitulienė @ 2011 11 17, 12:25)
O nenori pabandyt kokioj Danijoj pasimatuot - yra pora modeliukų.

kai nusigausiu, tai pasimatuosiu, ale žinai, gi reik DABAR biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o gal kuri papasakotų apie vaikiškus Bearpaw dydžius? jei euro 34, tai reikėtu pirkti Youth US3? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2011 11 17, 12:00)
39 blink.gif  o ką rašo etiketėje bate? šiaip US6 turėtų rašyt eur 37 mirksiukas.gif

Blin gal ir nusikalbejau del 6 dydzio - dabar darbe negaliu paziureti tiksliai - bet tikrai zinau kad europietiskas 39 - ir man jie mazoki. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantele- @ 2011 11 15, 22:49)
Gal jau buvo anksciau klausta bet neradau... Ar cia originalai - http://lt-lt.faceboo...171616112861476  ?

100% neorginalai jau patikrinta!
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 11 17, 15:32)
Blin gal ir nusikalbejau del 6 dydzio - dabar darbe negaliu paziureti tiksliai - bet tikrai zinau kad europietiskas 39 - ir man jie mazoki.  doh.gif  verysad.gif

jei eur 39, tai US8 turėtų būt g.gif
Atsakyti
merginos 4u.gif kuri dydi reiketu imti siu UGG kids Classic Tall, jei nesioju EU39, US8.5 dazniausiai.
Aciu smile.gif
Atsakyti