Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 47 tema

Sveikos,
QUOTE(Tresor @ 2011 11 14, 17:07)
Sveikos,
As nuo sios dienos breketuota smile.gif Uzdejo tik virsu, bet parejusi namo puoliau i panika..Pas mane iskeltas sakandis, dantys nesusikanda tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio apie 0,5cm tarpelis, kramtyti nieko negaliu, pietus teko susimalti doh.gif Ir taip ortodonte sake reikes puse metu vargti..Nezinau ar istversiu, net galvoju apie nusiemima. Kazkokia kancia sitaip vargti..

Sveikinu ir tikiuosi, kad apsiprasi mirksiukas.gif
Ikeliu as savo dantis, gal kurios panasus(cia tradicine fraze manau blush2.gif )
user posted image
venas yra nemazai pasislepes ..
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 14, 15:50)
as uzkisu galiuku po vielute ir tada perkisu siula ten ir gaunasi taip kaip paprastai be breketu valyciau,nzn ar supratot kaip parasiau biggrin.gif  blush2.gif
as su tokiu klausimu,kam trauke protinius,kiek laiko jum skaudejo ir gijo?nes man toks jausmas kad kuo toliau tuo labiau skauda doh.gif naktim nemiegu..nors atrodo zaizda traukiasi g.gif

2 sav ant vaistu sedejau.. o po to kaip ranka nueme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 11 14, 18:07)
Sveikos,
As nuo sios dienos breketuota smile.gif Uzdejo tik virsu, bet parejusi namo puoliau i panika..Pas mane iskeltas sakandis, dantys nesusikanda tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio apie 0,5cm tarpelis, kramtyti nieko negaliu, pietus teko susimalti doh.gif Ir taip ortodonte sake reikes puse metu vargti..Nezinau ar istversiu, net galvoju apie nusiemima. Kazkokia kancia sitaip vargti..

Sveika, sveikinimai tau smile.gif man irgi pirmą savaitę atrodė, kad neištversiu - ir skaudėjo stipriai, vaistai nepadėjo, ir sukast negalėjau, nes trukdė, tai kramtyti irgi negalėjau normaliai, tik košės, sriubos, jogurtai.. manau, kad tikrai pusės metų nereiks laukt kol pasitaisys viskas, priprasi, po poros savaičių galėsi kramtyti normaliai. Svarbiausia nepasiduot pirmom dienom, jos juk sunkiausios 4u.gif sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2011 11 14, 19:05)
Merginos,kurios dejotės breketukus Kauno Šilainių poliklinikoje,kokios kainos maždaug? 4u.gif

breketai+gydymas 4500 Lt
nuėmimas 500 Lt

čia viskas
Atsakyti
Siandien buvau vizite. Nieko man nedare praktiskai,tik nueme sagutes ir uzdejo dar viena grandinele ant galiniu breketuku apatiniam zandikauli kur sestukas trauktas, nes sake nenori jo dar paleisti. Taip pat paklause ar man virsus patinka,ar viskas gerai,tai as pasiskundziau apie ta savo antruka kad man jis atrodo siek tiek ilindes daugiau,tai man paaiskino ir parode kad jis lanke stovi,ir jeigu ji ji patemps nors biski i lauka,jis nebebus lanke. Sako jo biski kampas nuvalgytas,tai gal del to jis taip man atrodo. Liepe nesiot elastikus (tas pacias antilopes) taip pat,tik kaireje nebe 12val,bet kokia 18val per para. Sumokejau 50lt, sake pasirodyt uz 1.5 men ir gal jau bus tada galima kalbeti apie nuemima ( o as dar nei metu nenesioju)! clap.gif blink.gif as net nesitikejau, tai dabar reik susiziuret kas nepatinka kad galeciau kita kart pasakyt, nes si kart taip paklause kaip is melyno dangaus, nezinojau nei ka pasakyt. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklausti, siandien man bevalgant obuoli is pacio galinio breketo issieme vielute na as ja siaip ne taip isidejau, bet prilietus ja ji man kliba.idomu ar taip turi buti ar ne g.gif paziurejau kitoj pusej ir siek tiek juda ta vielute, bet vis tiek neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2011 11 14, 23:38)
Sveikos,
Norejau paklausti, siandien man bevalgant obuoli is pacio galinio breketo issieme vielute na as ja siaip ne taip isidejau, bet prilietus ja ji man kliba.idomu ar taip turi buti ar ne g.gif  paziurejau kitoj pusej ir siek tiek juda ta vielute, bet vis tiek neramu unsure.gif

Hey smile.gif, man drauge sake, kad jai iskrisdavo viela, jinai ja atgal istatydavo ir budavo ok.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 11 14, 19:56)
2 sav ant vaistu sedejau.. o po to kaip ranka nueme  4u.gif

na as siandien jau po vizito pas odontologe,tai isplove man ta sktlute,idejo vaistu ir gal po val kaip ranka nueme skausma,net kitaip jauciuos smile.gif sake jei vel skaudes,pasirodyt,bet viskas gyja kaip ir normaliai..isiime siules,galvojau skaudes bet visai nieko nejauciau ax.gif
Atsakyti
As su klausimu 4u.gif Pas mane ant galiniu dantu, tiksliau vienoje puseje yra truputi islindusi vielute ir ji man truputi dirgina/bruzina gleivine. Ar taip turi buti? Kaip suprantu paskui ja paverzia, ar as ne taip suprantu g.gif Ar man pameginti uzsideti silikono?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 11 15, 13:30)
As su klausimu 4u.gif  Pas mane ant galiniu dantu, tiksliau vienoje puseje yra truputi islindusi vielute ir ji man truputi dirgina/bruzina gleivine. Ar taip turi buti? Kaip suprantu paskui ja paverzia, ar as ne taip suprantu g.gif Ar man pameginti uzsideti silikono?

Taip turi buti, nes dantukai juda. mirksiukas.gif Gali uzsiklijuoti vasko,kad netrintu ir nutrintos zaizdeles uzgytu, o jeigu jau labai tave ten kankina, gal pasiskambink ortodontei kad nugreztu ja. Kai ilgiau panesiosi breketukus, gleivine apsipras ir maziau jausi/arba visai nejausi trinimus/u. smile.gif Ja nepaverzia, o keicia jeigu reikia, taip pat kartais tik isima palanksto ir ta pacia ideda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 11 15, 15:49)
Taip turi buti, nes dantukai juda.  mirksiukas.gif  Gali uzsiklijuoti vasko,kad netrintu ir nutrintos zaizdeles uzgytu, o jeigu jau labai tave ten kankina, gal pasiskambink ortodontei kad nugreztu ja. Kai ilgiau panesiosi breketukus, gleivine apsipras ir maziau jausi/arba visai nejausi trinimus/u. smile.gif Ja nepaverzia, o keicia jeigu reikia, taip pat kartais tik isima palanksto ir ta pacia ideda.  smile.gif

Viskas aisku, aciu labai smile.gif Reikia tada pakenteti, neiprasta kai burna pilna svetimkuniu..Oi per kancias i zvaigzdes lotuliukas.gif Truputi ir kompleksuoju del breketu darbe, atrodo, kad visi ir ziuri i mano dantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 11 15, 14:05)
Viskas aisku, aciu labai smile.gif  Reikia tada pakenteti, neiprasta kai burna pilna svetimkuniu..Oi per kancias i zvaigzdes lotuliukas.gif Truputi ir kompleksuoju del breketu darbe, atrodo, kad visi ir ziuri i mano dantis doh.gif

Taip tik atrodo, kad visi ziuri. Tikiu kad visos turejo toki jausma pirmom savaitem, bet veliau apsiprantama. smile.gif Nekompleksuok, verciau jau didziuokis, nes tikrai ne kiekvienas gali sau leisti tiesintis dantukus, juk pinigeliu nemazai reikia. ax.gif
Atsakyti