Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 47 tema

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 11 15, 01:18)
Hey smile.gif, man drauge sake, kad jai iskrisdavo viela, jinai ja atgal istatydavo ir budavo ok.
smile.gif

Na taip ir as ja isidejau atgal, bet ji man itartinai juda kai palieciu pirstu. g.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kam praves šios akcijos:
http://kartu.lt/kaun...higiena-avevita
http://labainoriu.lt...mpaign=kartu.lt
Atsakyti
Sveikos merginos, jau ir aš turiu "pilną komplektaciją" - pirmadienį uždėjo viršų. Kol kas maudžia labai, bet graži pati sau biggrin.gif
Papildyta:
Aš čia gal truputuką pavėluotai, bet po protinio traukimo nei skaudėjo, nei kokį vaistą gėriau. Tiesiog žaizdelė ir tiek. Bet girdėjau, kad visiems skirtingai. Palyginus su tuo kaip bijojau prieš traukimą, gyjimas buvo baika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2011 11 14, 20:05)
Merginos,kurios dejotės breketukus Kauno Šilainių poliklinikoje,kokios kainos maždaug? 4u.gif

As gydausi silainiu seimos klinikoj. Gatves nepamenu bet pastato Nr. 7 smile.gif gydausi pas E.Kazakeviciene ir esu ja tikrai patenkinta
Atsakyti
Na ir daug pripliurpet, sugedo man kompas sad.gif buvau pirmadieni vizite, sukarpe jau man viela, liko tik ant priekio, ir aisku elastikus kabinu net 3 ar priekiniu dantu, neina net prasizioti smile.gif jei viskas ok kitas vizitas uzrasytas nuemimas smile.gif 4u.gif klausiau del estetinio tai sake man reikes tik vienam tam dantuku, tai nors tiek gerai smile.gif sumokejau 110lt sad.gif jau koks 150lt virs nei zadejo :S sake bus ploktele tik naktimis ant virsutiniu dantu, ir jei gerai supratau vielutes tiek virsuj tiek apacioje(tikiuosis) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 11 15, 16:05)
Viskas aisku, aciu labai smile.gif  Reikia tada pakenteti, neiprasta kai burna pilna svetimkuniu..Oi per kancias i zvaigzdes lotuliukas.gif Truputi ir kompleksuoju del breketu darbe, atrodo, kad visi ir ziuri i mano dantis doh.gif

Čia pradžioj taip tik atrodo, kad visi žiūri smile.gif nors aš ir dabar dar negaliu labai laisvai šypsotis, vis prisimenu, kad ten metalas, bet jau tikrai geriau, ir tas jausmas kad visi žiūri dingo biggrin.gif nors labai labai laukiu, kad atsikratyčiau tų svetimkūnių doh.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 16, 14:12)
Na ir daug pripliurpet, sugedo man kompas sad.gif buvau pirmadieni vizite, sukarpe jau man viela, liko tik ant priekio, ir aisku elastikus kabinu net 3 ar priekiniu dantu, neina net prasizioti smile.gif jei viskas ok kitas vizitas uzrasytas nuemimas smile.gif 4u.gif  klausiau del estetinio tai sake man reikes tik vienam tam dantuku, tai nors tiek gerai smile.gif sumokejau 110lt sad.gif jau koks 150lt virs nei zadejo :S sake bus ploktele tik naktimis ant virsutiniu dantu, ir jei gerai supratau vielutes tiek virsuj tiek apacioje(tikiuosis) smile.gif

aš ir tau paaaavyyydžiuuuuu, noriu kad ir man nuimtų doh.gif bet vizitas tik 28 dieną ir tai dar tada tik šnekėsim kaip ten dbr jau sulyginti dantų apačias gražiai, jeigu gydytoja supras ko aš noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 16, 15:12)
Na ir daug pripliurpet, sugedo man kompas sad.gif buvau pirmadieni vizite, sukarpe jau man viela, liko tik ant priekio, ir aisku elastikus kabinu net 3 ar priekiniu dantu, neina net prasizioti smile.gif jei viskas ok kitas vizitas uzrasytas nuemimas smile.gif 4u.gif  klausiau del estetinio tai sake man reikes tik vienam tam dantuku, tai nors tiek gerai smile.gif sumokejau 110lt sad.gif jau koks 150lt virs nei zadejo :S sake bus ploktele tik naktimis ant virsutiniu dantu, ir jei gerai supratau vielutes tiek virsuj tiek apacioje(tikiuosis) smile.gif

Kokios fainos naujienos bigsmile.gif 4u.gif Man irgi paskutinį vizitą sukarpė tą vielą apačioje ir tik ant priekio paliko. Tai kada nuėmimą paskyrė? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 11 16, 14:58)
Kokios fainos naujienos bigsmile.gif  4u.gif Man irgi paskutinį vizitą sukarpė tą vielą apačioje ir tik ant priekio paliko. Tai kada nuėmimą paskyrė? wub.gif

Aciu aciu smile.gif gruodzio 12d smile.gif
Blaze ir tau nuims, pamatysi greit smile.gif man tai gaila breketu, tik tai gerai kad nereiks jau nieko moket kas menesi smile.gif
Atsakyti
Mergaites sakykit kaip reikia ta vaska naudoti? As gabaliuka atgnybiu ir tarp pirstu ji islydau ar iskarto reikia ji lipinti 4u.gif
Sedziu darbe su issiputusiu zandu, kaip koks bebras, nes vielute prityne puslele, tai issidejau sterilaus binto tampona, kad negriauztu. Ir su kiekviena valanda man atrodo, kad skausmas vis intensyvesnis doh.gif Negaliu net dantu valytis, tokie skausmingi, tai man dabar kancia dantu valymas pasidare.
Gal kam atrodo, kad as koks "poputis" ir vis skundziuosi, bet tikrai esu kantri ir kenteti skausma galiu, bet dabar mane visas toks diskomfortas varo i nevilty doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 16 lapkričio 2011 - 14:50
QUOTE(Tresor @ 2011 11 16, 14:46)
Mergaites sakykit kaip reikia ta vaska naudoti? As gabaliuka atgnybiu ir tarp pirstu ji islydau ar iskarto reikia ji lipinti 4u.gif

Atsignybi gabaliuką, padarai iš jo tarp pirštų rutuliuką ir lipini ant trinančio breketo ir viskas. Aš vašką keliose vietose ilgai lipinau, kol nebetrynė. Užsilipinsi vaško iškart geriau bus.
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 16, 14:12)

4u.gif smile.gif ax.gif drinks_cheers.gif jej, sveikinimai didziausi laukiant finiso.

QUOTE(Tresor @ 2011 11 16, 15:46)
Sedziu darbe su issiputusiu zandu, kaip koks bebras, nes vielute prityne puslele, tai issidejau sterilaus binto tampona, kad negriauztu. Ir su kiekviena valanda man atrodo, kad skausmas vis intensyvesnis doh.gif  Negaliu net dantu valytis, tokie skausmingi, tai man dabar kancia dantu valymas pasidare.
Gal kam atrodo, kad as koks "poputis" ir vis skundziuosi, bet tikrai esu kantri ir kenteti skausma galiu, bet dabar mane visas toks diskomfortas varo i nevilty doh.gif

Paimi gabaliuka, padarai rutuliuka ir uzklijuoji. smile.gif Kazkokiam video maciau, jei nepadeda vaskas, gali nusikirpti gabaliuka trintuko ir uzdeti laikinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 11 16, 14:46)
Sedziu darbe su issiputusiu zandu, kaip koks bebras, nes vielute prityne puslele, tai issidejau sterilaus binto tampona, kad negriauztu. Ir su kiekviena valanda man atrodo, kad skausmas vis intensyvesnis doh.gif  Negaliu net dantu valytis, tokie skausmingi, tai man dabar kancia dantu valymas pasidare.

Man vienoj pusėj galutinio breketo vielutė net už žando kabinosi pirmą mėn. Tai be vaško negalėjau visai būti. Per vizitą pasakiau gyd. tai truputį pakirpo vielutę. Dabar jau pratinuosi be vaško būti. jau tik kartais užsidedu. Pasitaisys ir pas tave gal padėtis 4u.gif
Atsakyti