QUOTE(melynesne @ 2011 10 31, 14:07)
Bordo tiktų su juoda, pilka?

O gal paprasčiau kas tiktų prie bordo?
tiktų... susipainiojau truputi... ne pas jus raudona, juoda ir navy užsilikusi? nes visai gerai ir navy įsipaišytu.
QUOTE(Etama @ 2011 10 31, 17:57)
Pasiskolinsiu

kuriam tipui tinka spalvos:
1 eilėje-1, 2 eilėje-2, 3 eilėje 2 ir 3?
pagal mano monitorių:
1 - vasaros; 2 - man neutrali, bet kaip ir pavasariams labiausiai; 3 eilėje 2 - šilta, rudenėliams; 3 eilėje 3 soft summer.
QUOTE(daite @ 2011 11 01, 19:37)
O ar "obuolio", ne lieknos kojos? Aš turiu ir pilvą, ir šlaunis. Dėl sijon iki kelių - man netinka "tulpės" tipo, o geriausiai trapecijos ar pan.
Matyt visokių "obuolių" yra.

Nesu prisirišusi prie tipo nustatymo, tik įdomu pasidarė ir tiek.

Pagal kažkokį body type calculator mano cm (tiksliau colius) apskaičiavo kaip pear, spoon or bell (triangle upward).

Na bet tai nėra esminis dalykas.
pagal vienus obuolio tipas toks ala storo vyro tipas (Ala Pugačiova), kuomet visas svoris yra virš klubų linijos, yra didelė krutinė, pilvukas, pagal kitus obuolys tai kai obuolys ties juosmeniu, ir kojos su krutine sudaro vientisa ovalą, kurio centras bamba, tada šlaunys pilnos, bet blauzdos ne.
jums nustatė kad didžiausias svoris ties klubais... bendrai kalbant tai kriaušės tipo ar A tipo vadinama figūra. jei smulkinant:
pear - tai tikroji kriaušė, kurios klubai išplatėja palaipsniui, joms būdingas ilgas liemuo ir sąlyginai trumpos kojos. Todėl siūlomi rūbai ne tik maskuoja sunkią apačią, bet ir šiuos trūkumus.
spoon - tai kai smulkūs siauri pečiai, maža krutinė, laibos rankos, o svoris kaupiasi iškart nuo talijos, blauzdos irgi sąlyginai lieknos (pilvukas + vadinamos jojiko kelnės)
bell - nedidelio ūgio kriaušytės, kurios būna putlutės moterytės su dideliu užpakaliu, panašaus sudėjimo, kaip aštuonetuko tipo figūra, tik nėra krutinės atitinkančios klubų.
čia kiek aš prisiskaitinėjau...

kartais pateikiamas vienas iš trijų variantų plačių klubų savininkėms, tai ne visi drabužiai būna tinkami (aš esu tikroji kriaušė

, tai dėl tos priežasties labai kritiškai į tuos patarimus žvelgiau, kol pastebėjau skirtumus)
o šiaip man labiau patinka tiesiog žinant trūkumus, juos vienaip ar kitaip maskuoti nesigilinant į tipus
Aš turiu atsikišusius petukus, kuriuos maskuoja dideliais atvartais apykaklės, apie tai neminima nei prie vieno figūros tipo.
shana labai patiko įdėti koliažai