Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 11 01, 19:31)
Jei problemiškiausia vieta pilvas, tikėtina, kad tipas "obuolys"  ax.gif

O šiaip, kam tas tipas nustatomas - tam, kad būtų aišku, kaip maskuoti figūros trūkumus. Ne taip svarbu tipo pavadinimas. Jei akivaizdu, kad probleminės vietos pilvas ir šlaunys - žiūrim, kaip maskuoti pilvą ir šlaunis. Dėl šlaunų iš savo patirties - tobulai maskuoja sijonai iki kelių, bet kokio modelio  smile.gif

O ar "obuolio", ne lieknos kojos? Aš turiu ir pilvą, ir šlaunis. Dėl sijon iki kelių - man netinka "tulpės" tipo, o geriausiai trapecijos ar pan.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 10 31, 18:22)
Rudos neįtraukinėjau iš karto todėl, kad ilgą laiką vengiau šios spalvos (na iš tikrųjų, tai spalvas matyti pradėjau visai neseniai), todėl gana sunku persiorientuoti ir suprasti, kad ji man galbūt tinka.

As irgi labai ilgai "nemaciau" rudos. bet jau kokie antri metai, kai kazkaip pradedu ja atrasti ax.gif

QUOTE(femme @ 2011 11 01, 10:08)
šitas labai man skanus bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Man irgi sitas grazus, gal bandysiu toki delioti, nes kaip tik ryza paltuka nusipirkau, tamsiai melynus batukus rolleyes.gif Tik nzn del trecios spalvos, cia ji lyg balta/kremine g.gif

QUOTE(daite @ 2011 11 01, 16:32)
Beje, kaip nusistatyti savo figūros tipą, kai nesu nei kriaušė, nei obuolys, nei smėlio laikrodis?  doh.gif

Bytte minejo kad tu tipu ar potipiu daugiau yra, bet kaip nusistatyti nzn schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 01 lapkričio 2011 - 19:24
QUOTE(daite @ 2011 11 01, 19:37)
O ar "obuolio", ne lieknos kojos?

Nebūtinai
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 01, 20:23)
Bytte minejo kad tu tipu ar potipiu daugiau yra, bet kaip nusistatyti nzn schmoll.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 01, 21:09)
Nebūtinai

Matyt visokių "obuolių" yra. biggrin.gif Nesu prisirišusi prie tipo nustatymo, tik įdomu pasidarė ir tiek. mirksiukas.gif
Pagal kažkokį body type calculator mano cm (tiksliau colius) apskaičiavo kaip pear, spoon or bell (triangle upward). g.gif Na bet tai nėra esminis dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 01 lapkričio 2011 - 20:56
Toliau kapstau savo spintą ir kilo klausimas radau suknelę, ji violetinė (kažkas panašaus į dusty lilac, tokia neryški, blankoka) su ružavais papaišymais, šiaip vasarinė. Kilo klausimas ar tiktų tokių spalvų suknelė rudens/žiemos sezonui (žinoma kartu su mezgtinuku)? Kokių spalvų viršų reikėtų derinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 01, 22:08)
Toliau kapstau savo spintą ir kilo klausimas radau suknelę, ji violetinė (kažkas panašaus į dusty lilac, tokia neryški, blankoka) su ružavais papaišymais, šiaip vasarinė. Kilo klausimas ar tiktų tokių spalvų suknelė rudens/žiemos sezonui (žinoma kartu su mezgtinuku)? Kokių spalvų viršų reikėtų derinti?  unsure.gif

Spalvos žiemai (sezonui) tinka bet kokios, reikia žiūrėti į medžiagą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 31, 14:07)
Bordo tiktų su juoda, pilka?  g.gif O gal paprasčiau kas tiktų prie bordo?  unsure.gif

tiktų... susipainiojau truputi... ne pas jus raudona, juoda ir navy užsilikusi? nes visai gerai ir navy įsipaišytu.

QUOTE(Etama @ 2011 10 31, 17:57)
Pasiskolinsiu 4u.gif kuriam tipui tinka spalvos:
1 eilėje-1, 2 eilėje-2, 3 eilėje 2 ir 3?

pagal mano monitorių:
1 - vasaros; 2 - man neutrali, bet kaip ir pavasariams labiausiai; 3 eilėje 2 - šilta, rudenėliams; 3 eilėje 3 soft summer.

QUOTE(daite @ 2011 11 01, 19:37)
O ar "obuolio", ne lieknos kojos? Aš turiu ir pilvą, ir šlaunis. Dėl sijon iki kelių - man netinka "tulpės" tipo, o geriausiai trapecijos ar pan.

Matyt visokių "obuolių" yra.  biggrin.gif Nesu prisirišusi prie tipo nustatymo, tik įdomu pasidarė ir tiek.  mirksiukas.gif
Pagal kažkokį body type calculator mano cm (tiksliau colius) apskaičiavo kaip pear, spoon or bell (triangle upward).  g.gif Na bet tai nėra esminis dalykas.

pagal vienus obuolio tipas toks ala storo vyro tipas (Ala Pugačiova), kuomet visas svoris yra virš klubų linijos, yra didelė krutinė, pilvukas, pagal kitus obuolys tai kai obuolys ties juosmeniu, ir kojos su krutine sudaro vientisa ovalą, kurio centras bamba, tada šlaunys pilnos, bet blauzdos ne.
jums nustatė kad didžiausias svoris ties klubais... bendrai kalbant tai kriaušės tipo ar A tipo vadinama figūra. jei smulkinant:
pear - tai tikroji kriaušė, kurios klubai išplatėja palaipsniui, joms būdingas ilgas liemuo ir sąlyginai trumpos kojos. Todėl siūlomi rūbai ne tik maskuoja sunkią apačią, bet ir šiuos trūkumus.
spoon - tai kai smulkūs siauri pečiai, maža krutinė, laibos rankos, o svoris kaupiasi iškart nuo talijos, blauzdos irgi sąlyginai lieknos (pilvukas + vadinamos jojiko kelnės)
bell - nedidelio ūgio kriaušytės, kurios būna putlutės moterytės su dideliu užpakaliu, panašaus sudėjimo, kaip aštuonetuko tipo figūra, tik nėra krutinės atitinkančios klubų.
čia kiek aš prisiskaitinėjau... blush2.gif kartais pateikiamas vienas iš trijų variantų plačių klubų savininkėms, tai ne visi drabužiai būna tinkami (aš esu tikroji kriaušė ax.gif , tai dėl tos priežasties labai kritiškai į tuos patarimus žvelgiau, kol pastebėjau skirtumus)
o šiaip man labiau patinka tiesiog žinant trūkumus, juos vienaip ar kitaip maskuoti nesigilinant į tipus 4u.gif
Aš turiu atsikišusius petukus, kuriuos maskuoja dideliais atvartais apykaklės, apie tai neminima nei prie vieno figūros tipo.

shana labai patiko įdėti koliažai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 01, 19:23)

drinks_cheers.gif Man irgi sitas grazus, gal bandysiu toki delioti, nes kaip tik ryza paltuka nusipirkau, tamsiai melynus batukus rolleyes.gif Tik nzn del trecios spalvos, cia ji lyg balta/kremine g.gif

pas mane atvirkščiai spalvos pasiskirstę - ryži batai (bent trys poros doh.gif ), mėlyni (navy) švarkai, paltas, sijonas blush2.gif trečia spalva šioje kapsulėje mano kreminė (marškinukai, golfai), balta (marškinukai), arba švelnesni rusvi-melsvi atspalviai (marškinukai dangiški, dagiški su baltom juostelėm). Dar į šią kapsulę įeina džinsai visokių mėlynumų, angliškas twido švarkelis (pelės pilkumo, kaip kažkas sakė), ir rudas languotas švarkas su vos matomais mėlynais dryžiukais.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 02, 10:16)
pas mane atvirkščiai spalvos pasiskirstę - ryži batai (bent trys poros doh.gif ), mėlyni (navy) švarkai, paltas, sijonas blush2.gif trečia spalva šioje kapsulėje mano kreminė (marškinukai, golfai), balta (marškinukai), arba švelnesni rusvi-melsvi atspalviai (marškinukai dangiški, dagiški su baltom juostelėm). Dar į šią kapsulę įeina džinsai visokių mėlynumų, angliškas twido švarkelis (pelės pilkumo, kaip kažkas sakė), ir rudas languotas švarkas su vos matomais mėlynais dryžiukais.

Skamba tiesiog fantastiškai gražiai ir suderintai wub.gif
Atsakyti
dontstop, pas mane beveik visos suknelės medvilnė/viskozė unsure.gif visų sezonų, tik rudens/žiemos skiriasi modeliai, žiemiškesni ir kaikurios storesnės (bet ne visos kažkodėl rolleyes.gif ) Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių verysad.gif Todėl susipainiojau, tai tarkim rudenį negaliu nešioti vienos paprastos trikotažinės suknutės ilgomis rankovėmis ar žiemą po plonu megztinuku, netinka medžiaga? unsure.gif

bytte, susimaišėte 4u.gif pas mane daugiausia juodų, pilkų, mėlynų (bet mėlynos daugiausia tamsios arba panašios į navy). Bet taip pat galvoju kokios spalvos dar tiktų, ne tik iš mano turimų blush2.gif Nes kaip minėjau, kolkas sunešiosiu visus turimus/patinkančius/naujus/gražius rūbus, nors gal ir nusižengiu kapsulės taisyklei, bet manau, kad taip ekonomiškiau daug 4u.gif bet mano nauji pirkiniai (bordo suknelė, dar nenupirkta, tik išmatuota ir apčiupinėta) yra labai apmastomi, taip po vieną, po vieną ir pasieksiu tikslą. Svarstau:
a) kokios spalvos kapsulėje derėtų su bordo?
cool.gif kokios spalvos kapsulėje derėtų su murzina violetine, panašu į rodytą dusty lilac? Arba su baklažanu?
c) jeigu neatsisakau pilkos ir tamsiai mėlynos, kokią galėčiau imti trečią spalvą?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 02, 08:27)

shana labai patiko įdėti koliažai wub.gif

4u.gif

QUOTE(femme @ 2011 11 02, 09:16)
pas mane atvirkščiai spalvos pasiskirstę - ryži batai (bent trys poros doh.gif ), mėlyni (navy) švarkai, paltas, sijonas blush2.gif trečia spalva šioje kapsulėje mano kreminė (marškinukai, golfai), balta (marškinukai), arba švelnesni rusvi-melsvi atspalviai (marškinukai dangiški, dagiški su baltom juostelėm).

As turiu ryzas klumpes, ir toki nakties dangaus spalvos svarka, ryzas paltukas ir melyni batukai yra nauji pirkiniai ax.gif Zodziu esu geram kely link kapsules suformavimo. tongue.gif Baltu aisku turiu bliuzkuciu ir marskinuku, bet su trecia spalva gal kiek palauksiu, visgi noriu pasitvirtinti kokiam tipui priklausau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 11:22)
dontstop, pas mane beveik visos suknelės medvilnė/viskozė  unsure.gif  visų sezonų, tik rudens/žiemos skiriasi modeliai, žiemiškesni ir kaikurios storesnės (bet ne visos kažkodėl  rolleyes.gif  ) Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  verysad.gif  Todėl susipainiojau, tai tarkim rudenį negaliu nešioti vienos paprastos trikotažinės suknutės ilgomis rankovėmis ar žiemą po plonu megztinuku, netinka medžiaga?  unsure.gif

Na, nenoriu kategoriškai vertinti, reikia matyti tada tas sukneles smile.gif
Man medvilnė ir viskozė asocijuojasi su vasara ir plikom kojom, rudeniui, žiemai renkuosi vilną ax.gif

Pvz

viskozinė suknelė, neįsivaizduoju tokios su pėdkelnėm ir golfu po apačia schmoll.gif tik vasarai, tik plikos kojos ir basutės smile.gif

user posted image

rudeniui/pavasariui + plonos pėdkelnės + bateliai/botiljonai

user posted image

žiemai vilnonė + storos pėdkelnės+ ilgaauliai/botiljonai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 lapkričio 2011 - 10:37