Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 12:22)
Va va, aš turiu pasakiško grožio ilgą, storą, šiltą megztinį iš vilnos, o nešioti negaliu  doh.gif net pasivilkus po apačia palaidinę kanda, bet čia jau kai ypač šalta, ten jau -30, nes šiaip jau būna per šilta  unsure.gif

Man atrodo, kad kai per karšta, tada ir kanda. Kai šalta, tada šildo.

Viskoziniai sijonai (aišku, ne visn ten vizkozė, bet jos yra) būna tokie klasikiniai kartais, kaip kostiuminio tipo, tai aš žiemą kartais nešioju.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 02, 12:32)
Tai gal viskas gerai su tom suknelėm? smile.gif  Įdomu būtų pamatyti.

Aš, tiesą sakant, neįsivaizduoju žieminių viskozinių sijonų, iš medvilninių įsivaizduoju nebent storą džinsą? Ir tai daugiau rudeniui/pavasariui  mastau.gif Na ir kaip Bytte sako, megztą iš medvilninių siūlų irgi įsivaizduoju kaip žiemišką variantą. Ploni austi medvilniniai sijonai gali keistai atrodyti su žieminiais viršutiniais rūbais ir ilgaauliais batais, taipogi su megztiniais  unsure.gif

mano įdėtoji suknelė kaip tik yra 100 % viskozės 4u.gif ir ta viskozė nėra ypač stora... todėl manau, kad viskas priklauso tik nuo modelio, prie storų pėdkelių, tympų ir aulinukų gaunasi puikus žieminis variantas - su sąlyga kad darbas šildomame ofise, o maršrutas - namai - automobilis - darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 13:27)

Mergaitės, pasikartosiu  4u.gif  Norėčiau patarimo, kokios spalvos tiktų kapsulėje su bordo? Su dusty lilac (galbūt nevisiškai tokia, bet panašiausia)? Baklažano? Trečia spalva šalia pilkos, mėlynos (tamsiai)?

Su bordo man pilka draziai rolleyes.gif
O siaip patogiausia ieskoti deriniu, vaizdines medziagos, tada labai pasimato.

Del zieminiu ir nezieminiu sukneliu ir pan. As nemanau, kad negalima plonesnes sukneles ar bliuzeles, kad ir tos pacios viskozines ar medvilnines ziema vilktis. Pvz tos storos suknios labai grazu, bet isivaizduokim, kad dirbi ofise kur palaikoma labai normali temperatura ziema, taigi iskepsi su ta grazia ziemine suknia. Manau drasiai galima rinktis plonesni varianta, or silta gera virsutini ruba g.gif
As Lt kai dirbau, tai ziema i darba megdavau rengtis sluoksniais, kartais visai ploni marskinukai, svarkas ir tada paltas/kailiniai. Jei netycia tekdavo buti kur nors, kur gerai atskuktas sildymas, neturejau kepti rolleyes.gif
Cia darau ta pati, kartais po svarku ar megztuku deduosi vasarine maikute, nes ispanai daznai buna isitikine, kad ziema reikia palaikyti +26 patalpuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 14:27)
Viskozė būna plona, ir stora,šilta (pastaroji dažnai truputį maišyta su sintetika), tai ta storoji tikrai tinkama žiemai/rudeniui, gražiai žiūrisi ir tinka prie storų megztinių, gal tiesiog nesate su tokia susidūrus 4u.gif 
O dėl plonų nebežinau, gal man neužkliūdavo todėl, kad tų storų/megztų dalykų apskritai turiu labai mažai ir nešioju prie džinsų, timpų tik  unsure.gif  o šiaip visi kiti (dauguma), tai iš medvilnės, akrilo (tačiau megzti), tokie ir vasarai, kai vėsu ir žiemą ant golfo, palaidinės  unsure.gif Nejaugi netinka?  unsure.gif

Mergaitės, pasikartosiu  4u.gif  Norėčiau patarimo, kokios spalvos tiktų kapsulėje su bordo? Su dusty lilac (galbūt nevisiškai tokia, bet panašiausia)? Baklažano? Trečia spalva šalia pilkos, mėlynos (tamsiai)?

Nesu susidūrus, užtat trečią kartą prašau nuotraukų biggrin.gif Aš nesikabinėju, man tiesiog nuoširdžiai įdomu smile.gif , viskozės aš aplamai nenešioju.

Ir nešalta žiemą po medvilne, akrilu? unsure.gif

QUOTE(femme @ 2011 11 02, 14:39)
mano įdėtoji suknelė kaip tik yra 100 % viskozės 4u.gif  ir ta viskozė nėra ypač stora... todėl manau, kad viskas priklauso tik nuo modelio, prie storų pėdkelių, tympų ir aulinukų gaunasi puikus žieminis variantas - su sąlyga kad darbas šildomame ofise, o maršrutas - namai - automobilis - darbas lotuliukas.gif

Jūsų įdėtoji suknelė niekaip ne žieminė, rudeninė/pavasarinė, sakyčiau. Aš suprantu situaciją su šiltu ofisu, bet tai tas pats, kaip namuose stipriai šildant mūvėti šortus, bet nuo to jie juk nepasidaro žieminiai smile.gif Tiesiog žiemą tam tikrom aplinkybėm nešiojamas vasarinis ar rudeninis rūbas smile.gif
Atsakyti
groovy, mane tas megztinis kanda bet kokiu oru, manau tiesiog čia kiekvieno organizmas ir oda, kiti negali nešioti ir tiek 4u.gif

Shana, femme, labai Jums pritariu 4u.gif būtent todėl beveik neturiu tų tikrai storų žieminių rūbų, nes vistiek neįsivaizduoju kokia tai turėtų būti patalpa, kad būtų per šalta su keliais plonesniais sluoksniais. Tarkime prekybos centrai, kavinės ir visokios laisvalaiko vietos - šildomos, normalu, draugų namuose, svečiuose - daugiau, mažiau vistiek normalu, šildoma, darbas, mokslai - šildoma, normalu. Ir man tokiose vietose su šiltais megztiniais net būna per šilta (gal aš kažkokia šiltakraujė), juos naudoju tik visokiem pasivaikščiojimams, laukams ar kai žiemą porą kartų užspaudžia iki -30 blush2.gif
Atsakyti
Pavydžiu šiltų ofisų laugh.gif Aš turėjau kelioliką darbų, visur žiemą (nuo rugsėjo iki balandžio imtinai) tekdavo sėdėti su vilnoniu megztuku. Ir aš ne iš tų šaltmirių anaiptol ax.gif

Kitą vertus, gal vienas vilnonis megztukas = keli viskozės/akrilo/medvilnės sluoksniams??

Neseniai kėliau porą megztukų pavyzdžių, visos pakomentavo, kad su vienu (vilnoniu) megztuku žiemą šalta wacko.gif
Atsakyti
Su violetine /baklazanine
user posted image
smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 02, 14:05)

Neseniai kėliau porą megztukų pavyzdžių, visos pakomentavo, kad su vienu (vilnoniu) megztuku žiemą šalta  wacko.gif

Bent as tuo atveju turejau omeny, kad is apacios prapucia ir reik trumparankoves bent sukisamos i kelnes/dzinsus/sijona maikutes, kad pro niekur neprapustu, tada silciau. Ant pliko kuno rengtis silciausia megztini no no no schmoll.gif Nebent jis laaabai prigludes, ilgas.

As irgi ziema renkuosi vidutinio siltumo ar plonus megztinius, bei pukine striuke.
Cia kaip batai su kailiu-lauke lobis, o patalpoj 10min isbut sunku. Esu buvus prekybcentryje su kailiniuotais batais, nes lauke salta, o viduj teko pavaiksciot po pardes...Pakartot nenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 02, 14:05)
Pavydžiu šiltų ofisų laugh.gif  

Atvaziuok pas mane rugpjucio menesi, praeis pavydai biggrin.gif

Man patinka silta, bet proto ribose, ne +28. O cia kartais kur nueinu, tai jei pasedziu ilgiau doh.gif ziema uzsistato vos ne 30 o vasara 20, kai lauke +35. Zodziu doh.gif

Man tos siltos sukneles grazios, bet netureciau kur nesioti ax.gif Nors maciau praeita savaite viena mergicka gatveje su UGGsai, o pas mus diena apie +22/25 biggrin.gif taip kad cia kaip kam turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 lapkričio 2011 - 14:18
QUOTE(femme @ 2011 11 02, 10:50)
aciuks.gif  wub.gif
Iš tiesų labai paprasta ryte apsirengti 4u.gif
mano nauja svajonė žiemos kapsulės paįvairinimui wub.gif
user posted image

Nerealiai graži 4u.gif Ir beveik mano kapsulės spalvos biggrin.gif Iš kur čia jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 02, 15:13)
Bent as tuo atveju turejau omeny, kad is apacios prapucia ir reik trumparankoves bent sukisamos i kelnes/dzinsus/sijona maikutes, kad pro niekur neprapustu, tada silciau. Ant pliko kuno rengtis silciausia megztini no no no schmoll.gif  Nebent jis laaabai prigludes, ilgas.

Lauke vaikštant perpučia ar ofise sėdint? wacko.gif

Laukui aš kitokius mezgu, bet irgi be jokių maikučių po apačia, nieks niekur neperpučia ir neilgus nešioju, iki diržo, bet tiesą, aptemptus (aptemptus bet kokiu atveju, ir į ofisą, ir į lauką)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 02, 14:26)
Lauke vaikštant perpučia ar ofise sėdint? wacko.gif

Laukui aš kitokius mezgu, bet irgi be jokių maikučių po apačia, nieks niekur neperpučia ir neilgus nešioju, iki diržo, bet tiesą, aptemptus (aptemptus bet kokiu atveju, ir į ofisą, ir į lauką)

Storesni siulai,tarpu buna. Jeigu jum gerai be maikuciu tai kokios bedos? mirksiukas.gif
Atsakyti