QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 14:27)
Viskozė būna plona, ir stora,šilta (pastaroji dažnai truputį maišyta su sintetika), tai ta storoji tikrai tinkama žiemai/rudeniui, gražiai žiūrisi ir tinka prie storų megztinių,
gal tiesiog nesate su tokia susidūrus
O dėl plonų nebežinau, gal man neužkliūdavo todėl, kad tų storų/megztų dalykų apskritai turiu labai mažai ir nešioju prie džinsų, timpų tik
o šiaip visi kiti (dauguma), tai iš medvilnės, akrilo (tačiau megzti), tokie ir vasarai, kai vėsu ir žiemą ant golfo, palaidinės

Nejaugi netinka?
Mergaitės, pasikartosiu

Norėčiau patarimo, kokios spalvos tiktų kapsulėje su bordo? Su dusty lilac (galbūt nevisiškai tokia, bet panašiausia)? Baklažano? Trečia spalva šalia pilkos, mėlynos (tamsiai)?
Nesu susidūrus, užtat trečią kartą prašau nuotraukų

Aš nesikabinėju, man tiesiog nuoširdžiai įdomu

, viskozės aš aplamai nenešioju.
Ir nešalta žiemą po medvilne, akrilu?
QUOTE(femme @ 2011 11 02, 14:39)
mano įdėtoji suknelė kaip tik yra 100 % viskozės

ir ta viskozė nėra ypač stora... todėl manau, kad viskas priklauso tik nuo modelio, prie storų pėdkelių, tympų ir aulinukų gaunasi puikus žieminis variantas - su sąlyga kad darbas šildomame ofise, o maršrutas - namai - automobilis - darbas
Jūsų įdėtoji suknelė niekaip ne žieminė, rudeninė/pavasarinė, sakyčiau. Aš suprantu situaciją su šiltu ofisu, bet tai tas pats, kaip namuose stipriai šildant mūvėti šortus, bet nuo to jie juk nepasidaro žieminiai

Tiesiog žiemą tam tikrom aplinkybėm nešiojamas vasarinis ar rudeninis rūbas