Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 04, 10:48)
user posted image

Gal kuri kur matėt liemenių, kaip pirmoje eilėje? Kaip visad vėluoju su mada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 11 04, 14:49)
Gal kuri kur matėt liemenių, kaip pirmoje eilėje? Kaip visad vėluoju su mada biggrin.gif

tokią prieš keletą metų pirkau taily weil 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Shana, is kokio puslapio traukei ta zydra/smelio kapsule? labai wub.gif gal ten ir ziemos tipui kas nors tokio yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 11 04, 16:13)
Shana, is kokio puslapio traukei ta zydra/smelio kapsule?  labai  wub.gif gal ten ir ziemos tipui kas nors tokio yra?  biggrin.gif

Is Osinkos. Susirask ten ziemos poteme, jauciu pilna visko, man tai jau akys issilakste rolleyes.gif eisiu po pardes i zvalgyba gal siandien biggrin.gif

Arba tiesiog pasirinkti savo tipo melynuma ir priderinti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 04 lapkričio 2011 - 16:20
QUOTE(Shana @ 2011 11 04, 16:15)
Is Osinkos. Susirask ten ziemos poteme, jauciu pilna visko, man tai jau akys issilakste rolleyes.gif eisiu po pardes i zvalgyba gal siandien biggrin.gif

user posted image

mano spintoje mėlynumai tik šilti arba subalansuoti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Nesusilaikiau radus. tongue.gif
Savaitgalis ant nosies biggrin.gif

Atsakyti
Sudominot su tais ilgaauliais ant skinny dzinsu. O buna ne skinny dzinsu,o skinny kelniu,ir ar jos tinkamos butu su ilgaauliais ofisiniam stiliui,i darba? Turbut nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 11 04, 16:50)
Sudominot su tais ilgaauliais ant skinny dzinsu. O buna ne skinny dzinsu,o skinny kelniu,ir ar jos tinkamos butu su ilgaauliais ofisiniam stiliui,i darba? Turbut nelabai g.gif

būna tokios storos trikotažinės ale jojiko kelnės, kažkad tarpinio tarp kelnių ir tympų (turiu Zaros), kišamos į batus mirksiukas.gif Žiūrint koks darbas, griežtam dalykiniam stiliui nelabai tiktų, bet jei aplinka laisvesne, tai bent jau aš apsirengiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 04, 17:55)
būna tokios storos trikotažinės ale jojiko kelnės, kažkad tarpinio tarp kelnių ir tympų (turiu Zaros), kišamos į batus mirksiukas.gif  Žiūrint koks darbas, griežtam dalykiniam stiliui nelabai tiktų, bet jei aplinka laisvesne, tai bent jau aš apsirengiu 4u.gif

Cia gal nuo zmogaus labiau priklauso,kaip jis ziuri,nes yra ir drasiau besirengianciu,ir lyg nieko jiems.Bet mano akimis ziurint turetu buti grieztas dalykinis stilius. Darbas bendraujant su zmonem, valstybine institucija. Tai kad tada turbut man vistik nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 11 04, 17:03)
Cia gal nuo zmogaus labiau priklauso,kaip jis ziuri,nes yra ir drasiau besirengianciu,ir lyg nieko jiems.Bet mano akimis ziurint turetu buti grieztas dalykinis stilius. Darbas bendraujant su zmonem, valstybine institucija. Tai kad tada turbut man vistik nelabai smile.gif

jei jau griežtas stilius, tai jau ir ilgaauliai nelabai tinka, turėtų būti darbe persiaunami bateliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 11 04, 17:13)
Shana, is kokio puslapio traukei ta zydra/smelio kapsule?  labai  wub.gif gal ten ir ziemos tipui kas nors tokio yra?  biggrin.gif

yra ir žiemos biggrin.gif čia
šitas man labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 04, 16:15)

user posted image

Nu bet kaip mano akys atvirkščiai veikia - man šiltos mėlynos atrodo šaltos ir atvirkščiai doh.gif
Atsakyti