Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2011 11 04, 19:22)
Nu bet kaip mano akys atvirkščiai veikia - man šiltos mėlynos atrodo šaltos ir atvirkščiai  doh.gif

Cia kas per simdromas toks? biggrin.gif

Praejau per pardes, tai pas mus daug tokios ryzos, galima su melynu grazia kapsule darytis bigsmile.gif Tik su stilum ir kokybe sunkiau, nei su spalva g.gif
Visai kitaip dabar pardese i spalvas ziuriu, "ne savo" tiesiog nematau rolleyes.gif
Nusipirkau silto taupe atspalvio palaidinuke, universali, po svarkais liuks ax.gif
Atsakyti
aciu pasisakiusioms del rankines 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pamaciau byttes pateikta koliaza su violetine ir traukiu soft summer violetine palyginimui smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 11 04, 16:50)
Sudominot su tais ilgaauliais ant skinny dzinsu. O buna ne skinny dzinsu,o skinny kelniu,ir ar jos tinkamos butu su ilgaauliais ofisiniam stiliui,i darba? Turbut nelabai g.gif

As skinny kelnes darbe nesioju, labai gerai atrodo prie batiljonu ir ilgaauliu. ( bent as jau taip manau blush2.gif ) Turiu tamsiai rudas ir juodas. Aisku, pas mus laisva aplinka, rengiasi kas kaip nori, nera jokiu aprangos taisykliu.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 04, 16:15)
Is Osinkos. Susirask ten ziemos poteme, jauciu pilna visko, man tai jau akys issilakste rolleyes.gif eisiu po pardes i zvalgyba gal siandien biggrin.gif

Arba tiesiog pasirinkti savo tipo melynuma ir priderinti ax.gif
user posted image

g.gif aš vėl su savo žiemos/vasaros tipu biggrin.gif mėgstu ir nešioju tik tas warm, bet ir tinka, tai turbūt aš vasara, o ne žiema? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 21:18)
g.gif  aš vėl su savo žiemos/vasaros tipu  biggrin.gif  mėgstu ir nešioju tik tas warm, bet ir tinka, tai turbūt aš vasara, o ne žiema?  biggrin.gif

Tai ,kad vasarosm kaip ir ziemom turetu labiau tikti saltos spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 21:18)
g.gif  aš vėl su savo žiemos/vasaros tipu  biggrin.gif  mėgstu ir nešioju tik tas warm, bet ir tinka, tai turbūt aš vasara, o ne žiema?  biggrin.gif

ta royall blue tai tik žiemoms tinka, bet vasaroms tik šaltos, nebent soft summer. Čia kaip ir nėra vasaros mėlynų, ir pavasariukų mėlunos nematau.
Atsakyti
sudėjau sulyginimui turėtus mėlynos pavyzdžius (rudenėliams neturėjau blush2.gif , bet pavasario mėlynose su kryželiu pažymėtos mėlynos tinkančios ir rudenėliams)
user posted image
1-pavasariams; 2-vasaroms; 3-žiemoms...
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 04, 21:03)
su violetine ir traukiu soft summer violetine palyginimui  smile.gif

O kaip su light vasara? Mažu kas irgi kur užmatėt tokį rudenišką? Įdėkit blush2.gif
Atsakyti
Pagal kategorijas džinsus sudėję turi Levis, galima pažiūrėt koks fasonas yra koks, ir dar pagal juosmens vietą. ...kažkodėl aš labai abejoju kad flare džinsai tinka kriaušėms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 05, 14:49)
O kaip su light vasara? Mažu kas irgi kur užmatėt tokį rudenišką? Įdėkit  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 05, 15:56)

Oi, byte, kaip gražu.... O į darbą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 04, 16:27)
user posted image
Nesusilaikiau radus. tongue.gif
Savaitgalis ant nosies biggrin.gif

Žiauriai prajuokino, nes savaitgaliais grįžta vyras, tai kažkaip labai priminė mane biggrin.gif

Ai nu nebežinau su tais tipais.. kitas dalykas iš tų mėlynų, tai man gražios tik tos balanced ir warm, todėl tų šaltų net nesimatuoju niekada, negalėčiau užsidėti spalvos, kuri man nepatinka, nors ir tinka schmoll.gif turbūt nustosiu aiškintis tuoj jį biggrin.gif
Atsakyti