Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 11 17, 14:19)
Sveikos gyvos,

Siandien pirmakart teko su aukstakulniais vairuot.Pradzioj laaaabai nepatogu buvo,bet pakui kazkaip lyg ir nieko.Reik mokytis su visokia avalyne pedalus minkyt biggrin.gif

Va kaip tik ir norejau paklaust ar yra kas su kablais vairuoja biggrin.gif Issitraukiau zieminius batukus...nu jie su aukstais kulnais, tai ziuriu ir mislinu kaip cia reiks pedalus minkyti su jais g.gif Savaitgali bus bandymas nr.1 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE((li)julija(li) @ 2011 11 17, 09:30)
Stengiuosi važinėt kuo daugiau, bet vistiek neišeina kasdieną  schmoll.gif  Bet vakar tai pasivažinėjau ratais  lotuliukas.gif  Vienoj vietoj nesugebėjau persirikiuot į reikiamą juostą, tai teko sukt į dešinę, visiškai man nepažįstamas kelias, na galvoju važiuosiu, gal bus kur apsisukimas (ten kelias su skiriamąja juosta), dairausi toli kur tas apsisukimo ženklas, važiuoju pirma juosta, na ir ką pamatau apsisukimą ir vėl nepersikiuoju į antrą ir važiuoju toliau  blush2.gif  lotuliukas.gif  Na šakės galvoju, taip ir iki kokio Kauno su vaiku mašinoj nuvažiuosiu  blink.gif  Tada, žiūriu, posūkis į dešinę, ir į kairę iškart ant tilto tokio, tai radau man pažįstamą kelią ir nuvažiavau kur man reikėjo, tik visiškai kitokiu maršrutu, nei planavau  biggrin.gif Žodžiu, man tes rykiavimasis, tai mirtis, ypač, kai didesnis eismas  blush2.gif

Visiems pradzioj taip buna mirksiukas.gif ismoksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((li)julija(li) @ 2011 11 17, 10:30)
Bet vakar tai pasivažinėjau ratais  lotuliukas.gif 

Oi kaip su tokiu siurpuliuku prisimenu kelione po zirmunus biggrin.gif Nu lygiai taip pat ratais vazinejau, dar bandydama iziureti kur kokios gatves ir numeriai...o eismas gerulis, masinu pilna.Nezinodama kur vaziuoju vedama bandos jausmo sukinejaus, kol supratau, kad ne velnio taip nerasiu ko man reik.Tada nusvito akyse, kai pamaciau posuki i kaire ir priesais nebuvo masinu.Staigiai sukau ir net minutele sedejau, kad atsigauciau ir susiprasciau kur randuos doh.gif Zinojau, kad kazkur netoli, nes vien ratais vazinejau...pirma mintis buvo velniop viska, jamu vezimeli ir keliaujam pestute su mazium, nu bet...kam tada masina? doh.gif blush2.gif Pasiskambinau, mazdaug paaiskino kur reik isukti, tai radau.Bet va prisimenu tai net siurpuliukai nugara perbega...oi prisiklaidziojau, prisivazinejau...
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 11 17, 14:19)
Sveikos gyvos,

Siandien pirmakart teko su aukstakulniais vairuot.Pradzioj laaaabai nepatogu buvo,bet pakui kazkaip lyg ir nieko.Reik mokytis su visokia avalyne pedalus minkyt biggrin.gif

Bandziau viena karta, ir tai tik kieme apsisukau ir uzgesinau masina, nuejau pasiemiau ploksciapadzius. Nzn, man ziauriai nepatogu bent jau kol kas...aisku, mano ir kulnas labai aukstas, nejauciu visai pedalo...tai kol kas, kai reikia buti kazkur su kulnais, visada pasiemu dar kedukus biggrin.gif
Atsakyti
Nu, as masciau kaip te su tokiais visai kablais...nu "spilkom" galima vairuot...Dar vasara maciau kaip is masinikes islipo blondine su toookiais kulniukais, tai tiesiog nesuprantu kaip imanoma paminkyti pedalus...gal basikom spaudo, batelius tik islipdama isimauna? g.gif blush2.gif Nu gerai, nefilosofuosiu...kam kaip patogu, taip ir gerai.Kad tik kitiems eismo dalyviams gresmes nekeltu rolleyes.gif
Pabandysiu savaitgali ir parasysiu kaip sekes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 17, 14:25)
Va kaip tik ir norejau paklaust ar yra kas su kablais vairuoja  biggrin.gif Issitraukiau zieminius batukus...nu jie su aukstais kulnais, tai ziuriu ir mislinu kaip cia reiks pedalus minkyti su jais  g.gif Savaitgali bus bandymas nr.1  rolleyes.gif

Mano bateliai su kulnu, ne špilka, bet jau aukštokas, ne 3cm. Vasarą važiavau iškart 50km su jais. Iš pradžių keisčiau, mat truputi kitaip pėda stovi, bet greit priprantama. Vakarais su jais pavažinėdavau. Paskui jau drąsiau buvo tai važiavau ir į darbą. Man normaliai, didelių nepatogumų tikrai nekelia. Kulnu įsiremi į apačią, o viršutine pėdos dalim spaudai pedalus. Aš esu mačius kaip su superinėm špilkom troleibusą vairuoja. thumbup.gif
Bet kaip man nepatinka kai nebūna sankryžoj nei šviesoforo, nei pagr. kelio ženklų. Ir ne kokioj mažoj sankryžoj. cool.gif ok, dešinė, bet gal lengviau ir saugiau būtų ženklus sudėt.
Atsakyti
O aš šiandien PIRMĄ KARTĄ pyptelėjau prieš mane stovėjusiam džipui, nes užsidegus žaliai sekcijai sukti į kairę, "miegojo". Tas kaip rovė, aš iš paskos. Tai va. Tipo, įsidrąsinau cool.gif.
O šeip, kas dieną važiuoju į darbą ir iš jo. Tą kelio atkarpą lyg ir esu "atkalusi", bet labai erzina pėsčiųjų perėjos, nes tamsoj nesimąto, ar ten kažkas stovi. Vienu žodžiu, dar šiek tiek įtampos jaučiu, kai važiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 11 17, 21:04)
O aš šiandien PIRMĄ KARTĄ pyptelėjau prieš mane stovėjusiam džipui, nes užsidegus žaliai sekcijai sukti į kairę, "miegojo". Tas kaip rovė, aš iš paskos. Tai va. Tipo, įsidrąsinau cool.gif.
O šeip, kas dieną važiuoju į darbą ir iš jo. Tą kelio atkarpą lyg ir esu "atkalusi", bet labai erzina pėsčiųjų perėjos, nes tamsoj nesimąto, ar ten kažkas stovi. Vienu žodžiu, dar šiek tiek įtampos jaučiu, kai važiuoju.

Man su 12 metu stazu dar ir dabar itampa pro neapsviestas pesciuju perejas vaziuot, ir, manau, tai normalu smile.gif.

O del kablu - tai po kiek laiko bus visai jokio skirtumo, kokiais batais apsiavus vairuot smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 11 17, 22:50)
O del kablu - tai po kiek laiko bus visai jokio skirtumo, kokiais batais apsiavus vairuot smile.gif.

As dar nebandziau vairuoti su kablais, nors tokiu ir neturiu batu, bet turiu su mazais kulnais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 18, 00:04)
As dar nebandziau vairuoti su kablais, nors tokiu ir neturiu batu, bet turiu su mazais kulnais blush2.gif

Su mažais kulniukais eidavau mokytis vairuot, nes jų padas plonesnis tai geriau pedalus jausdavau. Kol vieną kartą taip sušalau kojas, kad ne tik pedalų, bet ir kojų pirštų nejaučiau. Teko mokytis su storesniais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 17, 14:25)
Va kaip tik ir norejau paklaust ar yra kas su kablais vairuoja  biggrin.gif Issitraukiau zieminius batukus...nu jie su aukstais kulnais, tai ziuriu ir mislinu kaip cia reiks pedalus minkyti su jais  g.gif Savaitgali bus bandymas nr.1  rolleyes.gif

As galiu vairuoti,kad ir su auksciausiai kablais,tik svarbu,kad priekyje nebutu jokio platformos,o siaip man nepatogu jau vairuoti su batais visai be kulnu biggrin.gif ,man turi buti pakulne,tada patogiau kazkaip ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 11 17, 22:04)

Na, šaunuolė! Rodai jau savo charakterį vairuodama smile.gif Aš šiandien labai panašiai priešais važiuojantį estą apipypinau, bet jau nervai nelaikė, pusę žalios prastovėjo nieko nedarydamas...

O dėl batų, manau tik su praktika pripranti prie bet kokių batų. Aš paskutiniu metu iš mašinos praktiškai neišlipu, tai jau visiškai jokio skirtumo kas ant kojų smile.gif
Atsakyti