Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų išmintis ir mokytojai šudros

Ploviau grindis ir kilo mintis smile.gif kad pulsavimo joga galetu buti kaip prevencija vidaus organu senejimui. Ypac smegenu (ir su ju senejimu susijusiom neisgydomom ligom)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinazaure: 20 gruodžio 2011 - 16:51
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 20, 18:27)
Visa tai žinoma vystosi tik treniruočių dėka, kurių metu atrandi vis daugiau naujo, patyri  malonių pojūčių, emocijų, tai naujo pasaulio vystymas, nauji stimulai ir kuo toliau tik įdomiau.

Šįsyk būsiu praktiška ir paklausiu: ar įmanoma išmokti viso to nesant šalia mokytojui?Knygelėj skaičiau, kad bent pradžioj reikia lankyti užsiėmimus. Juk kad ir cigūno online neišmokstama... g.gif
Atsakyti
Kaip ir visur reikia pradinių žinių, susipažinti su esminiais principais. Bet paskui niekas šalia nestovės ir nereikia. Kiekvienas jau pats praktikuojasi ir daro atradimus savyje.
Manau, kad dabar ir "onlaine" galima gauti tas pradinias žinias ir sėkmingai praktikuotis. Yra kas važinėja į seminarus, kas savarankiškai, tai priklauso nuo žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 12 20, 23:02)
Šįsyk būsiu praktiška ir paklausiu: ar įmanoma išmokti viso to nesant šalia mokytojui?Knygelėj skaičiau, kad bent pradžioj reikia lankyti užsiėmimus. Juk kad ir cigūno online neišmokstama... g.gif

O nenorėtum geriau pilvo šokį lankyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 12 21, 15:21)
Skaičiau apie tą ritualą Ivanauskaitės trilogijoj, man ten taip gražu ir prasminga pasirodė, jinai aprašinėjo jauną paauglę, kuri nuo mažens atlieka čiodą. Tada skaičiau ir pavydėjau tai mergaitei biggrin.gif

Dėkui už atsakymą. Daugiau kaip ir neturiu ką pasakyti, gal tik tiek, kad pavydu kažkiek to šviesaus patyrimo.

dar paklausiu: ar esi skaitęs ar klausęs Vašista jogą?
Jei taip, tai ar paties patirtis sutampa su tuo, kas ten kalbama?

Ir dar paklausiu: kaip pats manai, kodėl gali būti tokia skirtinga patirtis, susijusi su malda? Man tai tikrai šviesi patirtis, atsiranda džiaugsmo daugiau, ramybės, nevaldomos mintys rimsta savaime, aplinkinius lengviau priimti ir pan. ir net ne maldos metu, o paskui, po to.. gal tiesiog kiekvienam savo, pagal subrendimo laipsnį, skirtingi giluminiai tikslai.

persikraustau su savo klausimais čia smile.gif
Atsakyti
Apie Vašistą jogą nieko nesu nei skaitęs nei girdėjęs.

O kas liečia maldas, tai kada buvau į religiją įlindęs, tai už vieną pusiau paraližuotą pasimeldžiau, kad Dievas išgelbėtų jo sielą ir jis po 10minučių numirė.

Už kitą panašų, pasirodžiusį nelaimingą irgi pasimeldžiau ta pačia malda, tai jis po 3 parų mirė, o dar kitas po dviejų savaičių mirė.

Visa tai vyko tą patį mėnesį.

Bet buvo ir kitokių atvejų, kai už vieną savo pažystamą meldžiausi, kad jį Dievas į tikėjimą atvestų, tai tą pačią dieną keturis žmones nušovė, o jam kulkos nebeužteko, prie jo gulinčio, sužeisto priėjo tas, kuris šaudė ir norėjo į galvą kontrolinį padaryti, bet šoviniai baigėsi, taip liko gyvas, bet atsidūrė kalėjime ilgiems metams. Kalėjime tapo tikinčiu ir šiandien kiekvieną sekmadienį jau po daug metų jis į bažnyčią vaikšto, tris vaikus turi, sėkmingą verslą.

Daug visko buvo su tom maldom, nežinau ar tai sutapimai ar ne, bet faktai tokie ir jie neišgalvoti.

Vienas mano draugas lyg šiol negali užmiršti, kai susitikus vieną bendrą pažystamą pasakiau, kad jis man kažkoks jau įšėjęs ir greitai mirs, tai tas po dviejų savaičių su motociklu užsimušė.

Tokių faktų yra daugiau, bet neišvardysi čia visko.

Religiniai išgyvenimai, maldos yra už proto ribų ir labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 21, 16:12)
kada buvau į religiją įlindęs,
(...)

biggrin.gif thumbup.gif smile.gif tuoj sulauksi prašymų atskleisti tą maldą, kad humanišku būdu būtų galima su neprieteliais susidoroti biggrin.gif

Pastebėjau, kad tai pabrėži gal trečioj ketvirtoj savo žinutėj smile.gif reiškia, vertinimų kažkam irgi dar likę smile.gif nes aš pati taip pat pasišaipau iš savęs, kai buvau susidomėjusi pozityviais mąstymais ir pan.
Atsakyti
Galiu dar paminėti iš to paties religinių išgyvenimo laikotarpio, kai prašiau maldose, kad Dievas man pasirodytų, tai jis man pasirodė taip netikėtai, tai buvo šoko būsena galima sakyti: jis pasirodė tarp pscihinio ligonio, visų paniekinto, iš kurio visi tyčiodavosi, o iškrypėliai ir prievartaudavo, na niekam nereikalingas durnelis, pajuokos, pasityčiojimo objektas.
O aš žvilgtelėjau į tą žmogų ir jausmas netikėtai kaip perkūnas iš giedro dangaus užplūdo, lyg Jėzus tarp jo būtų ir sakytų: aš čia, taip aš čia. Ne akimis mačiau, bet jausmas.
Na, tai buvo toks stiprus jausmas, kad prieik ir apkabink tą žmogų... bet niekam apie tai nepasakojau, nes būtų supratę kitaip, iškreiptai.
Dabar kai jau daug metų parėjo galiu truputi papasakoti kam įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 21, 15:47)
Galiu dar paminėti iš to paties religinių išgyvenimo laikotarpio, kai prašiau maldose, kad Dievas man pasirodytų, tai jis man pasirodė taip netikėtai, tai buvo šoko būsena galima sakyti: jis pasirodė tarp pscihinio ligonio, visų paniekinto, iš kurio visi tyčiodavosi, o iškrypėliai ir prievartaudavo, na niekam nereikalingas durnelis, pajuokos, pasityčiojimo objektas.
O aš žvilgtelėjau į tą žmogų ir jausmas netikėtai kaip perkūnas iš giedro dangaus užplūdo, lyg Jėzus tarp jo būtų ir sakytų: aš čia, taip aš čia. Ne akimis mačiau, bet jausmas.
Na, tai buvo toks stiprus jausmas, kad prieik ir apkabink tą žmogų... bet niekam apie tai nepasakojau, nes būtų supratę kitaip, iškreiptai.
Dabar kai jau daug metų parėjo galiu truputi papasakoti kam įdomu.

o is ko supratai kad tai Dievas?
be tu jausmu kurios tau sukele?
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 21, 15:04)
o is ko supratai kad tai Dievas?
be tu jausmu kurios tau sukele?

Čia tu nori suprasti, o man nereikėjo nieko suprasti, nes jokių abejonių nebuvo.
Jau minėjau, kad religiniai išgyvenimai yra už proto ribų ir labai labai individualūs.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 21, 16:15)
Čia tu nori suprasti, o man nereikėjo nieko suprasti, nes jokių abejonių nebuvo.
Jau minėjau, kad religiniai išgyvenimai yra už proto ribų ir labai labai individualūs.

smile.gif
ehhh.
toki paprasta klausima uzdaviau..
taip as ir parasiau, noriu kad man paaiskintum.
jeigu taip viska puikei suvuoki, to ir prasau, paaiskinti man. o gal ir kitems kam idomu, gal jau jie mate ne karta Ji bet nesuprato.. smile.gif
o kad nebuvo abejoniu.. gyveni cia ir dabar fiziniam kune, ar kazkur kitur?
o ar ka, buvai transe kada pamatei ji? jeigu buvai blaivaus proto tai ir prasau paaiskinti is kur tu ZINAI kad tai buvo Dievas, nes as matau kad tai buvo ne JIS.
as nenoriu nieko suprasti man senai viskas aisku:) as i klausiu del to kad suprastum tu, ka matei tada..
bet tebune..
daugiau klausimu neturiu.
aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eugi: 21 gruodžio 2011 - 15:34
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 21, 16:47)

Suprantu, ką kalbi. Mane kelis kartus giliai sukrėtė panašūs pergyvenimai, tik tada ne per žmogų, o kai kas buvo parodyta per medį ir paukštį, ir jokių abejonių daugiau nekilo. Iki šiol giliai kažkur įsirėžę yra.
Ir dar. Labai atvirauti nenoriu, nes susiję su ilgu sunkiu gyvenimo periodu, kai visi nuo kažko buvom pervergę, tada prašiau, maldavau, inkščiau kaip šuo, kad parodytų, ką daryti. Vienu metu galvoj nušvito, tarsi pasakė, kad vieną maldą tiek kartų per dieną kažkiek laiko smile.gif ir ką, darbavaus, be tikėjimo, tiesiog, jutau, kad taip reikia. Ir besibaigiant tam laiko tarpui nieks nesikeitė, vilties nebuvo, ir staiga kai kas įvyko. Pradžioj nekreipiau dėmesio, ne pirmas sykis, viskas normaliai, viskas grįš į senas vėžes ir viskas bus po senovei. Bet negrįžo, paskui buvo taip, kad pas vieną degradavusį asmenį tokių pačių kompanijoj atsirado iš kažkur tokia pati mergina, sakė, nevisai savam prote. Ir ta mergina, nors aš jos akyse nesu mačiusi, pakeitė tai, kas ilgus metus ėste ėdė. Ir jos dėka beveik viskas išsisprendė, jinai paskui dingo iš ten. Todėl po to jei kas pasako, kad 'kaip tokį latrą žemė nešioja', visada pasakau, kad nežinom, kas, ką ir kam nešioja smile.gif

Eugi, laba diena, jei kam bus įdomu, tai ims ir paklaus pats,gal vėl svetimų haliucinacijų išsigandai, ačiū, viso gero smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 21 gruodžio 2011 - 15:37