Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų išmintis ir mokytojai šudros

QUOTE(arpos @ 2011 12 24, 10:56)

Na, gavai, nu ir kas?

Davai vėl eik gauk, proto norai vistiek neturi galo.

O jei negausi, nepasitvirtins ketinimai, neišėjo pritraukti, tuomet pscihikoje autas.
Tikrai taip, tik pradžioje viskas sklandžiai ėjosi, vėliau-vis dažniau gaudavau ko labiausiai nenoriu ir rasdavosi agresija  verysad.gif

Na, aš jau prisivalgiau su saiku, per daug gerti pavojinga, kas trečias Kalėdas:)
Protas turi išlikti blaivus (ne, nepersigėręs, bet ir neatsipalaidavęs smile.gif )

Pertraukėlę reikia padaryti nuo stalo.

Tikiuosi, kad humorą supranti smile.gif

Dabar prie esmės. Ar žinai tokį dalyką - žmogus priima kitą žmogų tiek, kiek susitinka jame pats su savimi.

Čia ir ta upė, ir bala. Aš kiek trumpiau išdėstysiu smile.gif

Ir nebus psichikoje autas.

Suprantama, tai veikia tik ne globaliuose dalykuose.

Čia jau mes bejėgiai. Bet ar tikrai? Negi visiškai bejėgiai? Neigimo negali būti smile.gif

O ši taisyklė - "žmogus priima kitą žmogų tiek, kiek susitinka jame pats su savimi" - veikia šimtu procentų.
Dariau bandymus, kad įsitikinčiau smile.gif Ne vieną - daug.
Tada jau būnu tikra tuo.

Kartais net kurioziškos situacijos susidaro - nors plyšk iš juoko - netikėčiau, kad būčiau galėjusi su tuo žmogumi susitikti pati su savimi. Bet mačiau tik bjaurioje situacijoje jį, daugiau nieko nežinau. Mes gi tiek mažai žinome apie kitus žmones, ypač atsitiktinai sutiktus.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2011 12 24, 23:37)
Na, aš jau prisivalgiau su saiku, per daug gerti pavojinga, kas trečias Kalėdas:)
Protas turi išlikti blaivus (ne, nepersigėręs, bet ir neatsipalaidavęs smile.gif  )

Pertraukėlę reikia padaryti nuo stalo.

Tikiuosi, kad humorą supranti smile.gif

Dabar prie esmės. Ar žinai tokį dalyką - žmogus priima kitą žmogų tiek, kiek susitinka jame pats su savimi.

Čia ir ta upė, ir bala. Aš kiek trumpiau išdėstysiu smile.gif

Ir nebus psichikoje autas.

Suprantama, tai veikia tik ne globaliuose dalykuose.

Čia jau mes bejėgiai. Bet ar tikrai? Negi visiškai bejėgiai? Neigimo negali būti smile.gif

O ši taisyklė - "žmogus priima kitą žmogų tiek, kiek susitinka jame pats su savimi" - veikia šimtu procentų.
Dariau bandymus, kad įsitikinčiau smile.gif  Ne vieną - daug.
Tada jau būnu tikra tuo.

Kartais net kurioziškos situacijos susidaro - nors plyšk iš juoko - netikėčiau, kad būčiau galėjusi su tuo žmogumi susitikti pati su savimi. Bet mačiau  tik bjaurioje situacijoje jį, daugiau nieko nežinau. Mes gi tiek mažai žinome apie kitus žmones, ypač atsitiktinai sutiktus.

Elysa, pertraukėlė po stalu,tikiuosi supranti jumorą smile.gif
mes panašios, beveik vienodos,aš irgi ištisai darau bandymus įsitikinti smile.gif
Bet pasakysiu-verta sutikti žmones vien todėl,kad sužinotume apie save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2011 12 25, 02:14)

mes panašios, beveik vienodos

Aš nepažįstu šios bendruomenės. Negaliu nei teigti, nei neigti.

Dar neturiu teisės.

Na žinai jausmą...įsivaizduoji...Pelenė stovi kamputyje, išsigandusi ir sutrikusi..."Tiek daug ponų, ir visi tokie gražūs"... (citata iš kitur smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2011 12 25, 00:52)
Aš nepažįstu šios bendruomenės. Negaliu nei teigti, nei neigti.

Dar neturiu teisės.

Na žinai jausmą...įsivaizduoji...Pelenė stovi kamputyje, išsigandusi ir sutrikusi..."Tiek daug ponų, ir visi tokie gražūs"... (citata iš kitur smile.gif  )

faina, Tu ,,pelenė" Elysa thumbup.gif tokia charizmatiška
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2011 12 25, 03:04)
tokia charizmatiška

Tiek čia ir tos charizmos...sad.gif

Šito išmokau iš Vanduo

Bet dabar nesugebėčiau atkartoti jo žodžių, kuriais išmokė. Jis rašo mandrai. ( smile.gif )

Jam turiu atiduoti duoklę. Tai neginčytinas faktas.

Bet nei EUR, nei USD, nei CHF, nei JPI jam nemokėsiu ! ( biggrin.gif:D:D )

Nenorėčiau, kad jis prarastų autoritetą mano akyse.

Na reikia dar kažkuo tikėti šiame gyvenime.... ( smile.gif )
Atsakyti
Bet juk tai, ką parašiau, taip paprasta žmonių kalba.

Visiškai paprasta.

Tai man iškyla klausimas - ar Vanduo neturi komunikavimo su žmonėmis problemų?

Tai ne priekaištas

Tiesiog, jei tavęs nesupranta, o tavo gyvenimo laikas eina, na mirsi...ir viskas nebūtin.

Na pasakysi - buvo emocijos, buvo visko suvokimas, bet, kai tavęs neliks, neliks nieko, ką tu suvokei. ( !!! )

Matau spragą tavyje.

Na numirė Stiv Jobs...atrodė, turėtų būti nemirtingas.

Tu per mažai naudoji žmonių kalba suvokiamų dalykų. O turėtum tai duoti žmonėms.

Bandai treniruoti jų protą? Auditorija ne ta. Per maža teritorija. Juk pats matai, kas darosi aplink.

Aš tave prilyginu savo mėgstamiausiam poetui - vertės lygmenyje - tu esi Lietuvos vertybė.

Tik neišpuik !

Duosiu atgal ( biggrin.gif )
Atsakyti
Aš nesu prieš komerciją. Anaiptol.

Bet kaip išspręsti tokį klausimą?

Klausimas vertas milijono.

Aš atsakymo nežinau.

Likti vertybe, bet be duonos kąsnio? Nesąmonė.

Aš labai daug atsakymų nežinau. Pati sau.

Bet tokių žmonių yra maži vienetai. Tai kaip juos išsaugot?

Paprašo pinigų - aferistas garantuotai sąmonėje ( pasąmonės nelieskime kol kas).

Bet gi žinome Antiką. Jie buvo dasikasę iki to pačio, ką tu dabar rašai.
Mažai kas išliko. Štai kur problema. Aš ten randu tą patį, ką tu dabar rašai. Tik kitokiais žodžiais. (Per mandrai naudoji sakinius suvokimui - tai gali nuvesti nebūtin.) Tave.

Tai ne priekaištai.
Tai...pati nežinau, kas.

Treniruoji kažką...
O ką?

Ar jie pajėgūs suprasti?

Atsakymą, manau, žinai.

Nebent bandai suprasti iš forumo.
Gal tai ir teisingas kelias.

Na, tokią Naktį išdėjau viską iš širdies.
Nenoriu persivalgyti smile.gif
Papildyta:
Tu visad rašai - verta permąstyti.
Dabar aš rašau - verta permąstyti smile.gif

Su Šventėmis.
Kristnasko - pažodinis vertimas - Kristus ir nasko - gimimas.
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2011 12 25, 03:04)
faina, Tu

Aš niekad nemiegu Kalėdų Naktį ir Joninių Naktį.

Matyt, jas jaučiu. O kiti ramiai parpia pagal grafiką smile.gif

Ką tai reiškia? Ar esu ištverminga tik šioms datoms, ar aplamai?

Bet dešrigailį sušveisčiau, jei būtų poreikis. Nebuvo - laikiausi visų tradicijų.

Nežinau, kas sakė, ar iš Bažnytinės tribūnos, ar iš "bobučių", kad šią naktį galima "nusikalsti" (nesilaikyti įdiegtų tradicijų) vaikams, kareiviams ir ligoniams.

Pamąsčiau...pamąsčiau...nu lieka tik ligonis smile.gif

Taigi...nusikalsiu....
Papasakosiu apie dietą, kai nieko neatsisakant, liemuo išlieka 50-55 cm.

Viktorijos Karalienės laikmetis. Nebuvo nutukusių. Nebent rimtos sveikatos problemos, susijusios su medžiagų apykaita.

Va visa esmė. Mandagumo ir etiketo normos reikalavo nekišti į burną didelių kąsnių, juos ilgai kramtyti (pajaučiamos visos skoninės savybės ), valgant bendrauti - vėl laiko tarpas- o valgė viską, ko širdis geidė ar buvo galimybės. Jokio psichologinio streso - ką dabar siūlo - nevalgyk to, ar ano... Po 20 min. pagal dabartinius mokslo rodmenis - ateina sotumo jausmas. Taigi...suma sumarum(dingo mano lotynų kalbos vadovėlis, nesu tikra dėl m raidžių kiekio)...esi ir pasitenkinęs ir sotus.
Dar buvo priimta įvairios arbatėlės - su svečiais- ar be jų. Vėl gi įtelpame į dažno maitinimosi rėmus. Bet be didelio maisto kiekio.
Dar vienas dalykas - stipriai įveržti korsetai neleido būti susikūprinus. Prie geriausių norų. Pilvą taip suspausdavo, kad nori nenori, stovėsi tiesus. Mechanizmo neišsiaiškinau, bet tai turi didelės reikšmės. Turi jausti, lyg spindulys iš viršaus eitų per tave tiesiai. Emociškai jausti. Apie tai galvoti, tai darant, tereikia 3-4 savaičių.
Po to automatizmas.

Va, ir visa paslaptis.
Tarp kitko, aš tai bandau jau kelias savaites. Aš nutukimo problemų neturiu, bet jausmas malonus. Įvaldyti tų laikų manieras, kas be problemų išsprendžia net nutukimo problemas.

Girdžiu: aš mažai valgau, nespėju.
Pažiūriu - kokiu būdu į tokią burną tūriniu pavidalu galima įkišti tokio dydžio kąsnį...
Įkiša, tuoj nuryja, ir vėl....

Ir kasdien lipa ant svarstyklių.

Atsakyti
Tai va, kai baigsis šis atleidimo laikotarpis - nutilsiu ir aš.

Išmokime valgyti, kaip valgė ....bijau ištarti šį žodį.

Aš nesu lepi, bet su vienu įrankiu valgyti nemoku.Nuo mažų dienų mane taip išmokė.Kokybės tuose įrankiuose nebuvo. Bet nuo tada, kai man , kaip kūdikiui nekišo "soskutės", aš valgiau su dviem įrankiais. Vienkartinės šakutės - paimu dvi.

Bet kartais pamatau, kaip tituluoti(atsipalaidavę) ......kapoja su viena šakute, esant šalia net peiliui.

Ką tai reiškia?
Popierius nieko nereiškia.

Kai kas, net per badmetį, nacionalizacijas, karus, sugebėjo pernešti per kartų kartas esmę.

Va, ir visa dietos esmė.

Bet aš nenorėjau išaukštinti savo tėvų, senelių, prosenelių ir pro...pro....
Tenorėjau pasakyti, kodėl jie buvo liekni.

Tarp kitko - mano nikas - nuo seno antkapio.
O man tai atrodė, net nežinant, gražiausias vardas.

Kai pamačiau - vos nenugriuvau.

Įdomu, kaip tai paaiškintų Vanduo
Atsakyti
Ar kas nors bandėt kvėpuoti? Jei kas pabandėt, parašykit, kokie įspūdžiai.
Šįryt kvėpavau ir kažkur galvoj kirbėjo mintis, kad tuoj eisiu, užsikaisiu vandens, susitepsiu sumuštinių, mmmm, malonumas laukia...., ir vienu metu pajutau, kad jau nebenoriu to laukto rytinio ritualo, nes pilna... smile.gif
Dar vakar buvo svečių, šnekių, triukšmingų, tačiau kažkaip net nepastebėjau, kad pavargau, kaip anksčiau kad būdavo, nes visai nepavargau, kelis sykius vakar irgi kvėpavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 12 26, 09:58)
Ar kas nors bandėt kvėpuoti? Jei kas pabandėt, parašykit, kokie įspūdžiai.

Man būtų įdomiau: ar kas nors bandėte nekvėpuoti? Kokie įspūdžiai? hihihi.gif
Atsakyti
Kalbant apie kvepavima:

http://www.jainworld...yajain/pd09.htm
Atsakyti